- 25 Mart 2007
- 258
- 2
Canım endokrin uzmanına gittim en son. Benim de t3-t4 normal tsh düşük çıkıyor.. Anladığım kadarıyla bu olaya subklinik hipertiroid diyorlar yani henüz klinik aşamasına ulaşmamış hipertiroid demek.. Bu nedenle doktor sanırım ilaç falan vermeyi düşünmüyor.. Perşembe günü sintigrafi çekildi, pazertesi sonucu alıp tekrar gideceğim doktora, biyopsi isteyecek muhtemelen. Ama hala hipertiroidin tüp bebeğe bir etkisi var mı yok mu net bir cevap alamadım..
Seninkisi de çok anormal değil sevindim valla. Benim ablamın da hipertiroidi var ve şu an iyice dibe vurdu tsh 0,001 di. İlaç kullanmaya başladı ismini hatırlamıyorum ama günde 5 tane içiyor. Normale dönünce doktor hemen ameliyat demiş ona..
Valla bizimkisi onun yanında hiç birşey değil halimize şükredelim ve Allah dermansız dert vermesin kimseye.. Canım kendine iyi bak görüşürüz yine...
Seninkisi de çok anormal değil sevindim valla. Benim ablamın da hipertiroidi var ve şu an iyice dibe vurdu tsh 0,001 di. İlaç kullanmaya başladı ismini hatırlamıyorum ama günde 5 tane içiyor. Normale dönünce doktor hemen ameliyat demiş ona..
Valla bizimkisi onun yanında hiç birşey değil halimize şükredelim ve Allah dermansız dert vermesin kimseye.. Canım kendine iyi bak görüşürüz yine...