- Konu Sahibi gulbeseker
Risperdal kullaniyoruz 0,25.. Bikac gundur bogazi kirmiziydi.. Doktorumuz efedrin iceren ilaclari almasin dedi.. Baktim peditus ta yok.. 2 gun verdim bugun kontrolden cikti duygusal olarak.. Sabah eli toplu igne basi kadar kanadi kapiya surttu diye.. Tum gun okulda aglamis parmagim diye. Saat 4 tegeldi okuldan ve yarim saat once dr un yonlendirmesiyle gunun ikinci dozu risperdali verince sustuallahim ne kadar zor elimden bisey gelmiyor agliyor agliyor agliyor karsimda
susmadi susturamadim
yarin sabah yine kanicak anne elim diyor
surmedigimiz krem kalmadi ikna olmadi
babasini araim babasi geldi uyumaya calisiyolar
bagira bagira aglayasim var
uzgunum hem de cok.. Anlatamiyorum dertlesemiyorum buraya yazayim dedim
of allahim nasil bisey bu
![]()
![]()
Çocuğunuzun 3.5 yaşında olduğunu yazmışsınız yanılmıyorsam..kreşe gidiyor sanırım..daha yaşı çok küçük..doktorunuz risperdal verirken ekg,tahlil falan yaptı mı?çok önemli..çünki yaşı küçük çocuklarda çok dikkat edilmesi gereken bir ilaç risperdal.oğlum 2.sınıfa gidiyor bu sene..8 yaşında.geçen sene yani 7 yaşındayken sadece 0.25 mg.doz kullandık biz de 6 ay kadar..yazın da bıraktık.bir ara doktor günde 0.50 ye çıkarabilirsiniz dedi ama çıkarmadık..bu sene çok şükür okullar açılalı 3 hafta oldu..şimdilik başlamadık ilaca..inşallah da gerekmez..benim oğlumda da dikkat eksikliği yok..dürtüsellik var..aynen sizinki gibi..size sadece söyleyebileceğim.dikkat edin..bu ilaç işi çok can sıkıcı..hele hele de yaşı çok küçük çocuklarda uzun süreli kullanımlarda kalp ritm bozukluklarına falan sebep oluyormuş.(bu forumda da okudum..)ben okul hayatı başlamadan ilaç vermeyi tavsiye etmiyorum..tabi bu benim görüşüm..uzman değilim..sadece bir dehablı bir çocuk annesiyim..