Saç Rengi ve Saç Boyama hint kınasıyla saçını boyayanlar yardım

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende siyah hint kınası yaptım heryer simsiyah oldu kızlar yastık yorgan mahvoldu hiç önermem ayrıca saçlarımda kazık gibi oldu

ıspartada nerdesın cnm bende ıspartada okuyorum aaa

şimdi bu kadar önermeyen içerisinde tek öneren ben olcam ama bende boyuyorum hint kınasıyla siyaha ki bi ara normal boyalarla boyamaktan çok yıpranmıştı saçım ne yaparsam yapıyım düzelmemişti sonra kızıp gidip hint kınası aldım onu sulandırıp boyadım saçımı 1:30 saat bekledim yıkadım ilk 2 -3 yıkamadı epey ce aktı ama sonra gayet sağlıklı ve güçlü olmuştu ve deli gibi parlıyordu kullandığım hiç bir boya bu kadar parlatmadı saçımı çok sert olduğunu yazmış arkadaşlar ama ben hep kremli şampuan kullanırım yine kullanmaya devam ettim hiç bi sorun yaşamadım ki dökülme problemimde olmadı yani bana sorsan ben boya derim çünkü bu hafta gidip bende hint kınası alcam ben çok memnunum açıkçası ama siyahtan dönmek istersen gerçekten sorun yaratır ben 4-5 yıldır siyahtan dönemeyi planlamadığım için çok memnunum halimden

valla ben hiç bir problem yaşamadım hatta cidden memnunum ha bi ara sırf mavi boya aldım boyamaya çalıştım tutmadı tabi o ayrı ama bu hafta yine boyıcam istersen bekle ben yeniden hint kınası yapıyım dökülüp dökülmediğine yeniden bakıyım sende öle yap ama daha öncede yaptım yine yapıcam ve hint kınasından sonraki parlayıp canlanması benim çok hoşuma gidiyo sen yinede diğerlerinin söylediğini göz ardı etme herkesin sçaında aynı etkiyi göstermeyebilir..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…