Saç Rengi ve Saç Boyama hint kınasıyla saçını boyayanlar yardım

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
slm arkadaşlar bugun hint kınası ve taş kına aldım
saçlarımı boyıcam ama kararsız kaldım saçlarımın
dökülmesinden çok korkuyorum aktarcı
taş kınayı kullanıyrsan saçların yanar dedi
bır başka aktarcı da bırsey olmaz dedi uygulayanlar bana yardım ltf

kesinlikle aldıklarını ya gıt geri ve yada çöpe at. çok pişman herkes hınt kınası kullandığı için. kesinlikle çok pişman olursun. saç derisini tıkıyor ve hava almayan saç dökülüyor bır sure sonra. bıtkısel ıçerikli sayılan natural colorsın sıyahını al ve onunla boya saçını. çok pişman olursun canım

arkadasım boyadı hint kınasıyla halada boyuyo üstelik ama parlamıyo sac kömür gibi katran gibi duruyo.. ama siyah boya öyle degil.. bi parlaklıgı var kadife gibi duruyo... deneme bence..

arkadasım boyadı hint kınasıyla halada boyuyo üstelik ama parlamıyo sac kömür gibi katran gibi duruyo.. ama siyah boya öyle degil.. bi parlaklıgı var kadife gibi duruyo... deneme bence..

bende geçen gun bır kız görmuştum saçı sıyahtı ve hiç parlamıyordu yıpranmamış olmasına ragmen. anlam verememiştim demek hınt kınası surmuş oda. guneş tepesindeydı fakat petrole batmış gibi mattı saçları

aynen aynen.. bide cok sert bi hava veriyo.. bide jöle ve köpük vbç sertlestirici kullanınca dahada matlasıyo sert duruyo.. cansız bi görünümde veriyo...
a.s

kızlar ben bugun kuaföre giitim konu
acıldı hınt kınasından
kuaför bana dediki biz koydekı bayanlar
saclarına hınt kınası surer dedı uzun cok kuvvetli sacları vardır dedi
ama gözenekleri tıkıyormuş dedim
saç ılk boyandıgında da o gözenekleri tıkıyor dedı ama zamanla
acılıyor dedi boyadan daha ıyı dedı ıcınde kımyasal hiç bi
şey yok dedi simsiya bir saç isitoyrum ama
karasız kaldım

bencede kullanma ben yaptım keçe gibi oldo.pos pos kızılını denemiştim pişman oldum sonra koleston kızıl büyü ve aşk alevini karıştırdım süper oldu.hem hint kınası çok kaşıntı yapıyo.sanki saç diplerinde kum varmış gibi.kına taşını kayınvalidem kullanmış bembeyaz olmuş ve yakmış .saçından kıymetlimi at gitsin.

sen istersen normal kına yap içine taze ceviz kaynatıp suyunu koy oda siyah gibi yapar.

ben kullandım canım.ewet.simsiyah olmuştu.hatta normal kına saçlarımı dökmüştü ama hint kınası güçlendirdi.yanlız tek bi sorun var:saçlarını sonra tekrar açmak istersen mümkün değil.ancak o boyalı yer uzayacak ve kestireceksin.başka ürlü kurtulamazsın.yada o kimyasal maddelerle açacaksın ki o da saçı yıpratıyor.bundan dolayı kullanma,git normal organik boyalarla boyat derim canım.

benım amacım guclenmesınıde ıstıyorum
cnm kalınlastgını soluyorlar

niye illede siyah diyosunki saçın ne renk merak ettim.boya yap bencede organik.risk almaya değmez.arada bi bakım yaparsın saç maskeleri falan olur olur gider.hem besler hem güçlenir.hemde yumuşacık olur.

boyaya ızın vermıyorlar cnm daha cok yıpratıyor dıye saçlarım
boyadan cok yıprandı cunku

ozaman boyama kendi saçın eminimki sana daha güzel yakışır.

bende şiddetle boya kullan diyorum.. sonra aradan baya zaman gecerde dönmek istersin baska bi renge imkanı yok.. hani dönmek istemem falan deme dönmek isteyebilio insan zaman ne getirir belli olmuyo.. ben yine siyah boyayı acabildim ama kınayı acamıyolar.. üzerine boyada yapılmıyo..

boyaya ızın vermıyorlar cnm daha cok yıpratıyor dıye saçlarım
boyadan cok yıprandı cunku

canım sana hınt kınası saçı kuvvetlendirir dıyen kuaforun muşterilerine çok yazık açıkcası .boylesıne cahıl bı kuafor duşman başına:) boya kafa derısını tıkamaz. ılk yıkamada açılır. yuzde 90 saçının mahvolmasını ve ardından koşa koşa ona gidip para akıtman için boyle soylemiştir sana

sakın sakın sakın! sadece kahküllerim için yaptım hint kınasını aman yarabbim beyazlarla başedemiyorum şimdi. üstelik işinde uzman hiç bir kuaför kınayı önermez. hatta siyahı bile önermez koyu kestaneye boyayın der. siyaha da boyama bence acaip pişman oluyo insan

katılıyorum ben siyaha boyadım normalde saclarım cok koyu kahvedir siyah gibi fark olmaz dedim ama siyah boyada acılana kadar saclarım omuzlarıma cıktı belimdeyken.. ama yinede siyah dersen bence boya =) kına degil ..

bende kullanmıştım hint kınası çok saçımı dökmüştüasla tavsiye etmem,kaç kişi söyledi kullanma diye,demekki kimse memnun değil,gerisi sana kalmış canım

tşk ederim ark organık boya ıle boyamayı denıcem sacıma zarar gelmesın neden sıya
sıyah sacı cok sevıyorum tenım bembeyaz
cıkıyor oda hosuma gıdıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…