- 3 Nisan 2010
- 16.019
- 5.086
- 448
- Konu Sahibi huysuzwomen
-
kina kinadir. gunahi yok.kızlar merhaba eşimin isteği üzerine saçımı siyah hint kınasına boyadım. Ama günah ve haram olduğunu duydum içim hiç rahat değil. Bilgisi olan var mı boyayan???
haha dogustan siyah saci olan ne yapacak?Eşim kuaför kendisi getirdi kendisi boyadı kendisi seçti rengi yakışacağını düşünerek onu kıramazdım. İyide yaptığımı düşünüyorum fakat bir kaç kişi siyah haram siyahtan kaçınınız diye ayetler var falan dediler aklıma takıldı araştırdım. Abdest kabul oluyor kınadan diye çıkıyordu çok sitede abdest kabul oluyorsa sorun yok diye düşündüm çünkü saçımı sadece eşim görüyor zaten onun için yaptım ama haram denilince sormak danışmak istedim. İçimde rahatladı
Ahh ahhhAdamlar marsta koloni kuracak bizimkiler sacla ilgili seyleri haram buluyor diyecegim de demeyeyim
dini konular açmak yasakkızlar merhaba eşimin isteği üzerine saçımı siyah hint kınasına boyadım. Ama günah ve haram olduğunu duydum içim hiç rahat değil. Bilgisi olan var mı boyayan???
canım buralarda böyle konular yasak konu giderÇok güzel bir renk elde ettim glory markalı hint kınasıyla yaptım. Fakat abdest geçiyor ama siyah renk haram dediler. Kafam karıştı sonuçta sadece eşim görüyor diye düşünüyorum ama içim yinede rahat değil.
Aldatıcı bir renk olduğu için yani arkadaşım siyahtan kaçınınız diye bir ayet var dedi baktım internetten çok şeyler yazıyor. Ama ben tesettürlü bir bayanım eşimin isteği üzerine onun için boyadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?