Hint kınası????

huysuzwomen

Hɑyɑttɑ insɑnı 3 şey yıkɑr.... Su, sɑbun, şɑmpuɑn.
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2017
238
106
18
kızlar merhaba eşimin isteği üzerine saçımı siyah hint kınasına boyadım. Ama günah ve haram olduğunu duydum içim hiç rahat değil. Bilgisi olan var mı boyayan???

Aldatıcı bir renk olduğu için yani arkadaşım siyahtan kaçınınız diye bir ayet var dedi baktım internetten çok şeyler yazıyor. Ama ben tesettürlü bir bayanım eşimin isteği üzerine onun için boyadım

Hint kınası kapkara oluyormuş kömür gbi absürd bi kara :) çok istiyorum gerçekten öylemi oyleyse bende yapıcam da :) bide korkma yoktur öyle bişey

Çok güzel bir renk elde ettim glory markalı hint kınasıyla yaptım. Fakat abdest geçiyor ama siyah renk haram dediler. Kafam karıştı sonuçta sadece eşim görüyor diye düşünüyorum ama içim yinede rahat değil.

İnşallah yoktur yaptık bir kere çünkü

Offfff offfff hangi ayetmis o ya hatmettim görmedim ! Hadis var onun da gerçekliği tartışılır ayrıca kadınlar için değil erkekler için. Kıskanmış herhalde sana yakışınca

Offfff offfff hangi ayetmis o ya hatmettim görmedim ! Hadis var onun da gerçekliği tartışılır ayrıca kadınlar için değil erkekler için. Kıskanmış herhalde sana yakışınca
Olabilir :)) içimi rahatlattınız teşekkürler

Benimkiler acik sari ne tarafa atlayayim? Renkten gunah mi olurmus yapmayin bunu ya

Olabilir :)) içimi rahatlattınız teşekkürler
takılma böyle şeylere çok gereksiz çünkü.. istediğin gibi boya istediğin renge boya. Siyahtan başka bir renk yapacak olursan eğer daha sonra o kına zor çıkar kına üstü boya tutmaz saçlarını ya yıpratacaksn ya da akmasını bekleyeceksnn bunu da not olarak ekleyeyim dedim

Rahatladı içim takmıcam söylenenleri Bilginiz için tekrar teşekkürler .

Eşim kuaför kendisi getirdi kendisi boyadı kendisi seçti rengi yakışacağını düşünerek onu kıramazdım. İyide yaptığımı düşünüyorum fakat bir kaç kişi siyah haram siyahtan kaçınınız diye ayetler var falan dediler aklıma takıldı araştırdım. Abdest kabul oluyor kınadan diye çıkıyordu çok sitede abdest kabul oluyorsa sorun yok diye düşündüm çünkü saçımı sadece eşim görüyor zaten onun için yaptım ama haram denilince sormak danışmak istedim. İçimde rahatladı

Sadece kınadan degil boyadan da geçiyor abdest. Huuuffff neyse Ban yemek istemiyorum yoksa çok şey daha söylerdim o arkadaşına. Bir daha okusun okuduğu kitabı olmamış yarım okumuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…