Kına Gecesi hint elbise modelleri arasında kaldım hangisini önerirsiniz?

esd_04

S ('v') E
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2011
466
546
323
kızlar merhaba,

aşağıdaki iki hint elbisesi arasında kaldım acaba hangisini önerirsiniz? buğday tenliyim ve pembe olanı mı seçmeliyim mavi olanı mı karar veremedimmm yardım edin lütfennnnn

Eki Görüntüle 352535

ilkinin de rengi güzel ama ikinci konsepte daha uygun sanki daha çok hint kıyafetlerine benziyor gibi geldi...

bencede 2

ben de bakıyorum kına gecesi için hint kıyafeti.istanbulda şark han' a baktım beğendim bikaç tane.sen bu modelleri nereden alıcaksın?

Kesinlikle ikincisi
Ve canım nereden alacaksın bunları bende daha kına,düğün yok hatta söz bile yok ama benim de aklımda kalsın diye

ben de bakıyorum kına gecesi için hint kıyafeti.istanbulda şark han' a baktım beğendim bikaç tane.sen bu modelleri nereden alıcaksın?

face de saree (sari) diye bir sayfa var ordan alıcam canım fiyatlarıda uygun geldi bana 126 tl kırmızı olan 136 da mavi olandı sanırım yani yanlış hatırlamıyorsam
şark handa fiyatlar nasıldı

Kesinlikle ikincisi
Ve canım nereden alacaksın bunları bende daha kına,düğün yok hatta söz bile yok ama benim de aklımda kalsın diye

face da saree (Sari) canım hindistandan getirtiyorlarmış çeşitli fiyatlarda bir sürü model var ben kırmızının rengini çok sevdim mesela bakalım haziranda benim kınamda hayırlısı artık seninde inşallah en kısa zamanda hayallerin planların gerçekleşir

bencede 2. harika

teşekkür ederimm

bencede 2ncisi çok hoş

umarım üzerimde de okadar hoş durur

kesinlikle 2. resim

ben ozaman siparişi hemen veriyim daha 1 tane bile 1. resime oy gelmedi

ilkinin de rengi güzel ama ikinci konsepte daha uygun sanki daha çok hint kıyafetlerine benziyor gibi geldi...

bencede 2

bende 2. resimi çok beğendim ama işte aklımı karıştırdılar hep kırmızı giyiliyor kırmızı olmasın sana mavide çok yakışır vs. şeklinde teşekkür edeirm yorumunuz için

Bende ikinciyi begendim :) Istedigin renkten kumas alip diktiredebilirsin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…