Hindi Cumhuriyeti Değiliz!

Hindi Cumhuriyeti Değiliz! Bu konuda Birşeyler Yapılmalı .

• Ankete Katılan
    261
haberlerde gördüm,mor ve ötesi solisti harun'isterlerse tavuk kuklasıyla cıksınlar,biz bize yakışır şekilde temsil edicez ülkemizi ,dedi ..kesinlikle pislik yapmak amaçları ama biz bu tür oyunlara gelmeyiz Kötü Kazen

Yetkililer uyuyor.Elin adamları bizi aşağılıyor.Biz burada elimiz kolumuz bağlı bekliyoruz.İçim acıyor. :1no2:

Sesimizi duyurabildiğimiz kadar duyuraım bence
yeter artık sessiz kaldıkça saldırılar devam edecek klava:

iyide arkadaşlar buna izin veren biziz, kendi tanıtım filmimizde bile Turkey yazmakta....

[youtube]7CBllQ3Uchk[/youtube]

Bu konuda ne yapılması gerekiyorsa seve seve yaparım
evet havva haklısın önce bizim değiştirmemiz gerekli
herbirimiz bölünerek protesto edersek sesimizi duyurabilirz belki

Biz hindiliği kabul etmişiz nasılsa, adamlarda suç yok ki.Bu gidişe bir son demeliyiz hep birlikte :enbuyukkk:

çok iyi fikir gerçekten .................

İLETİŞİM:

Adres : TRT Genel Müdürlüğü
Ankara Televizyonu Müzik ve Eğlence Programları Müdürlüğü
C Blok No : 733
Oran /ANKARA
Telefon : 0 312 490 43 00 - 5408
e-mail : esc2007@trt.net.tr

Hindi Cumhuriyeti değiliz! Lütfen tanıtımlarda Turkey değil Türkiye olarak geçsin ülkemizin ismi.

Mısırın resmi adı mısır değil ki .O da bizim hatamız biz Mısır diyoruz. Egypt olarak geçiyor uluslar arası arenada.Biz hindi olarak. Kötü Kazen

Bu konu beni de cocuklugumdan beri rahatsiz etmistir.Zaten kimse biz Türk'leri cekemiyor,her konuda bize acimasizca davraniyorlar.Keske politikacilar bu konunun üzerine gitsede bu kelime degisse,herkes bize Türkiye dese.Cok tesekkürler Özgürce bu konuyu actigin icin.

Girebildiğim her gazete ve radyo kuruluşlarına gönderiyorum
işallah sesimizi duyurabilirizz

Canım konuyu açmamdaki amaç dışişleri bakanlığı başta olmak üzere bütün yetkililere, gazetelere bu itirazımızı bildirmekti.Gerekli çoğunluk sağlanınca hep birlikte topluca yükleneceğiz.Çevremizi de örgütleyebilirsek daha kalabalık oluruz.Bireysel olarak ben en az 7-8 yere gönderdim .Bütün tanıdıklarıma da gönderdim.

Son düzenleme:

Olay sadece şarkı yarışması değil yani:))

Konu tekrarı olur.Ayrıca anahtar kelimelere bakarsanız bu konuyu birçok kişinin görme şansı zaten var:))Hadi deneyelim goggle den arattıralım :))

Canım konuyu yeni görenler için, üstüne alınma :roflol: :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…