Hindi Cumhuriyeti Değiliz!

Hindi Cumhuriyeti Değiliz! Bu konuda Birşeyler Yapılmalı .

• Ankete Katılan
    261
hindi cumhuriyetimi:1shok::1shok: ben hiç böyle düşünmemiştim ne kadar safım yaa çok haklısınız ve ayrıca beni uyandırdığınız için çok teşekkür ederim benide ekleyin listeye....

fato cuğum ciğerim benim bi kaç ay düzenim yok dağınık vaziyetteyim
İstediğiniz gün olmasa bile görevimi yerine getireceğimden emin olabilirsiniz

fato cuğum ciğerim benim bi kaç ay düzenim yok dağınık vaziyetteyim
İstediğiniz gün olmasa bile görevimi yerine getireceğimden emin olabilirsiniz

29 mayıs'tan sonra istediğin herhangi bi gün varsa belirtebilirsin...a.s.

Bu sayfayı koplayayıp bilgisayara kaydettim, telefonuma tarihimi ayarladım, şimdi sıramı bekliyorum...a.s.

arkadaşlar benide listeye eklerseniz sevinirim ayrıca bu topiği nasılsa görmemişim,bilgilendirdiği için candy38e ve tüm emeği geçen arklara tşk ederim

benide ekleyin lütfen bu konuya herkesin duyarlilik göstermesi gerekiyor bence, bu arada beni bilgilendiren arkadasa cok tesekkür ediyorum....

14 haziran gurubu: Adıvar, Emine , tugce and uluc , , 212incisebeb, hira-nur, avikap, Şimal , Ali'smother

14 hazirandaki gruptaymışım...mail adreslerini ve yazılacak notu bilgisayarıma kaydettim 14 haziranda hindi olmadığımızı bende onlara kanıtlayacağım...

sevgilerimle...

siteye çok sık giremiyorum.ev-hanımı beni haberdar ettiğin için çok teşekkür ederim.
tabiki bu işe sonuna kadar destek veririm.yazılanların tamamını okuyamadım bana verilen tarihte bu mail adreslerine metni yollayacağım bu kadar değil mi eksik birşey yapmak istemem.mümkün oldukça takib edeceğim.

sevgiler.

teşekkürler canım evet o kadar canım .sadece bu aralar biraz bu son sayfalara uğramanı rica ediyorum kendi tarihini falan güncellenen adresler takip edersen sevinirim ilgin ve desteğin için saolasın

kızlar çok yoğun olduğum için siteye doğru dürüst giremiyorum.
aklım sizde ben fazla çene yapmadan işime geri döneyim.Şeniz

fatto canım ozaman birden fazla mail adresi olanlar farklı maillerden de bu yazıyı gerekli yerlere atabilirler mesela ben üç faklmailden atsam onlar nerden bilcek böylece bir kişi olur üç mail ohh patlama olur valla dimijeyyar çok mu sinsice oldu:1rolleyes:

arkdaslar o zaman MISIR 'da adını değiştirsin yani bence Turkey ya da türkiye cok fazla fark etmiyor..Onemli olan isimler değil, ülkelerin gelişimleri, ne yaptıkları..İsim Turkey ya da Turkiye bir şey farketmez..Önemli olan ülkemizin saygınlığı, gelişimi, refah düzeyidir...

ama 3 farklı hesaptan da atsan hepsinde aynı isim görüncek...

gurbette yasayan biri olarak bu konuyu sonuna kadar destekliyorum gerekirse sarkozy ye bile cikarim listeye beni ekleyin
klava:klava:

ama burda bi art niyet var, bu çok açık değil mi...vatanımızın her türlü başarısını illa bi şekilde gölgelemek istiyorlar...hindi=türkiye...hoş mu...

bu konuyu sonuna kadar destekliyorum ...kesinlikle sessiz kalmamalıyız...bir çok arkadaşıma msn'den mail yollamıştım sesimizi duyuralım...
ayrıca ev hanımı arkadaşıma teşekkür ediyorum beni bu konuya davet ettiği için...a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…