- Konu Sahibi BenOzgurce
- #1.001
canım çok haklısın.sonuna kadar destekliyorum.ne yapılması gerekiyorsa varım.a.s.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
29 mayıs gurubu : candy38, smhsmh, denizinkızı,dilemma, mızzbunny, <çitlémbik>, gülsemin, nınım, elif59, iyi anne, papatya0606
30mayıs gurubu: ev hanımı, princess, su perisi, devit, funda72, Caramela*, yengecburcu, gülsü, emine Gülşen , ayça27,Limon
31mayıs gurubu: yeşimg, tyenuc_egzo, kubra663 , masiva, kızıldeniz, Birsu , from__hell , neseli45, GökyüzündeDans , blackqueen, MüLTeCi
1 haziran gurubu: eylül13, VAZGECILMEZIM, n.d. , rüyagibişeker, pelincikk, eylül25, ikizler11, bride , kuxen, fidele, örtmenim
2 haziran gurubu: bhk, ayshınce, Dafne,nacide48, kalimera, Selen_Ay, S&S, tanrubeyf, sszzkk,sinem_06 , anneyimmutluyum
3 haziran gurubu: Hoppidi, onetimes, hozlemk, elmayra:) , ebosh,Seher, süperstar , reflex , roseaysegul , kronick, ecenur
4 haziran gurubu: tadli, G&NUR24 , ZuZuu, huysuz-citir , dmple , silver73, NeslihaN* , karabibernilis, nemida , nartaneleri, YILDIZCA
5 haziran gurubu: fatto, oburşirin, >>>SENemmm<<< , Ms.Eda, gülüm_annem , ilktuğ , xxtinaxözqe , (fattonun arkadaşı :)... ), nix, canavar, icimdeki_sen
6 haziran gurubu: Lereenim, _EsCApE , bağcan , suayaz, ergene , efsunefe , puffpuff, EGELİNİNBİRİ , yeşilkurbaga, *mavili* , burcu8279
7 haziran gurubu: turuncu86, lepi, kuka, *ConversE* , Potasyum, Kanarya, meloshko, sarüs , SÜZGÜN ,wemaski , incitanem
8 haziran gurubu: glsm32,ezbuz, Gözek, blur, birgül38 , BULUTT, dergem , sulem, mujdes , zeynep006 , ddm
9 haziran gurubu: nevbahar,çubuk kraker, Heros, pink79 , sibi , deniz15, janet , gonca2206 ,lotus79 , bahti , nüket
10 haziran gurubu: ayl@, misty , ASLIM_ASLIM , boncuk1956, Egem, yengecburcu,sevgi8, aysima81 , ulkuu1978, Bademella, aleyna72
11 haziran gurubu: Barçman, Yasemin80 ,Arsiz Gönlüm , Angel...baby, minik zuzu , hülyalı, elif, deniz-güneş, Cancan97 , canbugra, ahhhu
12 haziran gurubu: ESRAXE, Dolun@y, abba, ballım53, Jatlim, jojee, mavrulam, D@Ğ ÇİÇEĞİ , kumsalll, SİNEJAN, shermine
13 haziran gurubu: anuşka, Aysecik ,dhilek, mues, Tuluu, özümbüş, eLenia, :)ümse81 , wampirella_mk , okyanus-nehir , sadekahvee
14 haziran gurubu: Adıvar, Emine , tugce and uluc , , 212incisebeb, hira-nur, avikap, Şimal , Ali'smother
15 haziran gurubu : özgürce, Çokoprens, Balsurat, Elif26, ikuseku, *Ayyıldız* , zeyhat , fatosbrn , yuliya
16 haziran gurubu: lente , Bicapple, eldeniz, anifora, ravzanur,_sena , ank06 ,ağlıycamama ,
17 haziran gurubu: blackrose23, ekrulum_mor ametist, dilber,çıtkır
18 haziran gurubu: *seli*, Nazlı
19 haziran gurubu: realist, iremsu
20 haziran gurubu: Ebrulum, Alsebe
21 haziran gurubu: dids
arkadaslar Burada Bircok Kadin Olarak Iyi Gidiyoruz Ancak Hepiniz Hemfikir Olursa Face De Grup Kuralim Derim Cunku Boyle Olursa Sirf Kadinlar Degil Turkiyedeki Bircok Kisiye Ulasir Sayimizi Arttiririz Ne Dersiniz??????????????????????????????????????????????????
kızlar meaj aldım
yeni asya gazetesi eğitim müdden mesaj aynen şöyle....
Merhaba Sayın E. Aslı Yıldırım;
Duyarlılığınız için teşekkür ediyorum. Çalışmalarınızı, istek ve düşüncelerinizi her zaman bana yazabilirsiniz.
Mustafa Oğuz
YeniAsya Gazetesi Eğitim Editörü
26 Mayıs 2008 Pazartesi 14:03 tarihinde e.a yazmış:
- Tırnak içindeki metni gizle -
Republic of Turkey"... Türkiye uluslararası faaliyetlerde böyle anılıyor
Türkiye" kelimesinin bir başka dilde hangi anlama geldiğinin hiç önemi yok.
Yabancı bir sözcük olan Turkey kelimesinin de "hindi" anlamına gelmesinin hiç bir önemi yok.
Önemli olan bu ülkenin adının "Türkiye" olduğudur.
Bu ülkenin adı "Turkey" değil "Türkiye" dir ve herkes bunu, bu şekilde kullanmak zorundadır.
Türkiye Cumhuriyeti'nin 'Hindi Cumhuriyeti' adıyla varlığını sürdürmesine diline, ırkına, kökenine bağlı hiç kimse rıza göstermez.Bizler sayıca az olsakta yüreği büyük KADINLAR KULUBU üyeleri ve duyarlı TÜRK vatandaşı olarak
"Republic of Turkey = Hindi Cumhuriyeti" Bu ismi istemiyoruz.
"Republic of Türkiye" olmalı.
SAYGILAR
ben bu habere sevindim canım,bana halen önceki gönderdiğim maillerden cevap gelmedi ama olsun sesimizi duyurana kadar yılmayacağız,bıkmayacağız,umudumuzu yitirmeyeceğiz..-ki bu kadar katılım varken onlar bıkacaklar bu aldıkları mail karşısında kayıtsız kalmayacaklardır..
hadi bakalım KK nın duyarlı bayanları hep beraber bunu başaracağız..emeklerimiz sonuçsuz kalmayacaktır..:asigim:
Daha biraz önce ayarlarımda problem var herhalde yazmıştım
aa sonra bir baktım mesaj geldi o an nasıl sevindim anlatmam
hemen sizlere haber vereyim dedim ama o kadar kişiden sadece bir kişinin
ilgilenmesi çok üzücü :çok üzgünüm: