• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hindi Cumhuriyeti Değiliz!

Hindi Cumhuriyeti Değiliz! Bu konuda Birşeyler Yapılmalı .

• Ankete Katılan
    261
ben nasil tepkimi ileticem banada bilgi verirseniz cok sevinirim burda kuduruyorum sinirden boyle birsey oluyor halen dunyalnin herhangi bir yerinde.kizlar ay dusunun ben yurt disinda yasiyorum hergun birileri soruyor nerden geliyorsun diye...ben hindi diyorum:kızgın::kızgın::kızgın:Çok üzgünüm çoooklutfen benimde bir yerlereulasabileceyim tepkimi sunabileceyim bir yer email varsa benimlede paylasirmisiniz yada nasil oluyo anlatirmisiniz:enbuyukkk:

canım 29 mayıstan başlıyarak toplu mailler atılacak onun için isim listeleri yapılıyor özgürce gelsin senide yazar mail listeler halinde adresler hazır verilecek

arkadaşlar ileryen bikaç gün içinde güncel mail adresleri ve gönderilecek yazı verilecek ve topluca atılacak bu mailler, herkes kendi gününde atacak...

katılanların isimlerinin ve dahil oldukları grubun bulunduğu listenin en güncel halini özgürce en kısa sürede verecektir...

ben nasil tepkimi ileticem banada bilgi verirseniz cok sevinirim burda kuduruyorum sinirden boyle birsey oluyor halen dunyalnin herhangi bir yerinde.kizlar ay dusunun ben yurt disinda yasiyorum hergun birileri soruyor nerden geliyorsun diye...ben hindi diyorum:kızgın::kızgın::kızgın:Çok üzgünüm çoooklutfen benimde bir yerlereulasabileceyim tepkimi sunabileceyim bir yer email varsa benimlede paylasirmisiniz yada nasil oluyo anlatirmisiniz:enbuyukkk:

canım senide listeye alarak,istediğin tarihler doğrultusunda mail atacağız hep beraber..
daha evvel milletvekillerine gönderdik şuan ise gazete ve yayın organlarına fax mail farketmez bir şekilde sesimizi duyurmaya çalışacağız
şimdi sana hazırlanmış bir metin örneğini buraya yazacağım
aynen onu göndermen yeterli olacaktır a.s.
desteğini esirgemediğin için teşekkürler

konu;HİNDİ CUMHURİYETİ DEĞİLİZ

Republic of Turkey"... Türkiye uluslararası faaliyetlerde böyle anılıyor

Türkiye" kelimesinin bir başka dilde hangi anlama geldiğinin hiç önemi yok.
Yabancı bir sözcük olan Turkey kelimesinin de "hindi" anlamına gelmesinin hiç bir önemi yok.
Önemli olan bu ülkenin adının "Türkiye" olduğudur.
Bu ülkenin adı "Turkey" değil "Türkiye" dir ve herkes bunu, bu şekilde kullanmak zorundadır.
Türkiye Cumhuriyeti'nin 'Hindi Cumhuriyeti' adıyla varlığını sürdürmesine diline, ırkına, kökenine bağlı hiç kimse rıza göstermez.Bizler sayıca az olsakta yüreği büyük KADINLAR KULUBU üyeleri ve duyarlı Türk vatandaşı olarak
"Republic of Turkey = Hindi Cumhuriyeti" Bu ismi istemiyoruz.

"Republic of Türkiye" olmalı.
SAYGILAR

bu yazıyı göndereceğiz arkadaşlar ....
katkılarınızdan dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyoruz

Arkadaşlar hepimiz bize ait günlerde 29 mayısta vereceğimiz adreslere ,aşağıdaki metni göndereceğiz.Zamanla liste tamamlanacak.Katılım devam ettikçe yeni günler ekleyip , guruplar oluşturacağız. Bu sefer günlere dağılıp, hergün bu hatırlatmayı yapacağız ve böyle dikkat çekmeye çalışacağız.Hepinize çok teşekkürler.

Yabancı bir sözcük olan Turkey kelimesinin de "hindi" anlamına gelmesinin hiç bir önemi yok.
Bu ülkenin adı "Turkey" değil "Türkiye" dir ve herkes bunu, bu şekilde kullanmak zorundadır.
Türkiye Cumhuriyeti'nin 'Hindi Cumhuriyeti' adıyla varlığını sürdürmesine diline, ırkına, kökenine bağlı hiç kimse rıza göstermez.Bizler sayıca az olsakta yüreği büyük KADINLAR KULUBU üyeleri ve duyarlı Türk vatandaşı olarak

SAYGILAR

29 mayıs gurubu : candy38, smhsmh, denizinkızı,dilemma, mızzbunny, <çitlémbik>, gülsemin, nınım, elif59, iyi anne, papatya0606
30mayıs gurubu: ev hanımı, princess, su perisi, devit, funda72, Caramela*, yengecburcu, gülsü, emine Gülşen , ayça27
31mayıs gurubu: yeşimg, tyenuc_egzo, kubra663 , masiva, kızıldeniz, Birsu , from__hell , neseli45, GökyüzündeDans , blackqueen
1 haziran gurubu: eylül13, VAZGECILMEZIM, n.d. , rüyagibişeker, pelincikk, eylül25, ikizler11, bride , kuxen, fidele
2 haziran gurubu: bhk, ayshınce, Dafne,nacide48, kalimera, Selen_Ay, S&S, tanrubeyf, sszzkk,sinem_06
3 haziran gurubu: Hoppidi, onetimes, hozlemk, elmayra:) , ebosh,Seher, süperstar , reflex , roseaysegul , kronick
4 haziran gurubu: tadli, G&NUR24 , ZuZuu, huysuz-citir , dmple , silver73, NeslihaN* , karabibernilis, nemida , nartaneleri
5 haziran gurubu: fatto, oburşirin, >>>SENemmm<<< , Ms.Eda, gülüm_annem , ilktuğ , xxtinaxözqe , (fattonun arkadaşıııııı :)........ ), nix, canavar
6 haziran gurubu: Lereenim, _EsCApE , bağcan , suayaz, ergene , efsunefe , puffpuff, EGELİNİNBİRİ , yeşilkurbaga, *mavili*
7 haziran gurubu: turuncu86, lepi, kuka, *ConversE* , Potasyum, Kanarya, meloshko, sarüs , SÜZGÜN ,wemaski , incitanem
8 haziran gurubu: glsm32,ezbuz, Gözek, blur, birgül38 , BULUTT, dergem , sulem, mujdes , zeynep006 , ddm
9 haziran gurubu: nevbahar,çubuk kraker, Heros, pink79 , sibi , deniz15, janet , gonca2206 ,lotus79 , bahti
10 haziran gurubu: ayl@, misty , ASLIM_ASLIM , boncuk1956, Egem, yengecburcu,sevgi8, aysima81
11 haziran gurubu: Barçman, Yasemin80 ,Arsiz Gönlüm , Angel...baby, minik zuzu , hülyalı, elif, deniz-güneş
12 haziran gurubu: ESRAXE, Dolun@y, abba, ballım53, Jatlim, jojee, mavrulam, D@Ğ ÇİÇEĞİ
13 haziran gurubu: anuşka, Aysecik ,dhilek, mues, Tuluu, özümbüş, eLenia, :)ümse81 , wampirella_mk
14 haziran gurubu: Adıvar, Emine , tugce and uluc , , 212incisebeb, hira-nur, avikap, Şimal , Ali'smother
15 haziran gurubu : özgürce, Çokoprens, Balsurat, Elif26, ikuseku, *Ayyıldız* , zeyhat , fatosbrn , yuliya
16 haziran gurubu: lente , Bicapple, eldeniz, anifora, ravzanur,_sena , ank06 ,ağlıycamama ,
17 haziran gurubu: blackrose23, ekrulum_mor ametist, dilber,çıtkır
18 haziran gurubu: *seli*, Nazlı
19 haziran gurubu: realist, iremsu
20 haziran gurubu: Ebrulum, Alsebe
21 haziran gurubu: dids

--------------------------------------------------------------------------------

hikmet.cetinkaya@cumhuriyet.com.tr, h.yavuz@zaman.com.tr, uluch@sabah.com.tr, hulki.cevizoglu@populerbilim.com.tr, aykol@operamail.com, h.gulerce@zaman.com.tr, h.sumer@zaman.com.tr, yildizmm@aksam.com.tr, i.karayegen@zaman.com.tr, ikardes@yenisafak.com.tr, i.kibrizli@zaman.com.tr, i.gursoy@zaman.com.tr, m.igrek@guresimiz.org, isarier@sabah.com.tr, i.cevik@zaman.com.tr, ipek.cem@sabah.com.tr, i.pala@zaman.com.tr, ismet.berkan@radikal.com.tr, iozel@yenisafak.com.tr, ismet.tongo@fanatik.com.tr, a.istanbulluoglu@guresimiz.org, izzets@aksam.com.tr, k.dikbas@zaman.com.tr, kazimk@aksam.com.tr, kguler@akit.com.tr, kemalu@aksam.com.tr, kenan.akin@ihlas.net.tr, kenanates@aol.com, kbasar@stargazete.com, e.ergene@zaman.com.tr, makifaydin@yenisafak.com.tr, a.yildirimturk@zaman.com.tr, m.necati@ihlas.net.tr, n.sepetcioglu@zaman.com.tr, m.burkuk@zaman.com.tr, m.cebi@zaman.com.tr, mlevi@yenigundem.com, m.niyazi@zaman.com.tr, maltan@sabah.com.tr, m.gundem@zaman.com.tr, mehmetmetiner@turkport.net, mseker@yenisafak.com.tr, mtan@fanatik.com.tr, mehmet.yilmaz@radikal.com.tr, m.arat@zaman.com.tr, m.asik@milliyet.com.tr, mutku@yenisafak.com.tr, mtamer@milliyet.com.tr, m.toker@milliyet.com.tr, mtukenmez@fanatik.com.tr, magrosyan@yenigundem.com, m.kemal.oke@ihlas.net.tr, mine.saulnier@free.fr, msarikaya@hurriyet.com.tr, mkizilkaya@yenigundem.com, msoysal@hurriyet.com.tr, mbasaran@ihlas.net.tr, mbirsel@sabah.com.tr, m.armagan@zaman.com.tr, balbay@cumhuriyet.com.tr, mustafad@aksam.com.tr, mkutlay@hurriyet.com.tr, mkutlu@yenisafak.com.tr, mmutlu@stargazete.com, mnoyan@fanatik.com.tr, mustafaoguz1@gmail.com, m.unal@zaman.com.tr, nkutlay@yenigundem.com, nyalinkilic@fanatik.com.tr, ngureli@milliyet.com.tr, n.bekiroglu@zaman.com.tr, ngurdogan@yenisafak.com.tr, nkalkan@milliyet.com.tr, nilicak@yenisafak.com.tr, nazmiyeg@superonline.com, nebilo@sabah.com.tr, nbilgic@fanatik.com.tr, ndogru@sabah.com.tr, nulgen@fanatik.com.tr, necmettinf@aksam.com.tr, nperekli@fanatik.com.tr, n.sezik@zaman.com.tr, nesrint@aksam.com.tr, n.bayhan@zaman.com.tr, nilcer@turk.net, n.gonultas@zaman.com.tr, nakman@sabah.com.tr, ouluc@ihlas.net.tr, odizer@fanatik.com.tr, oeksi@hurriyet.com.tr, olay.gorus@cumhuriyet.com.tr, omerg@aksam.com.tr, omeru@aksam.com.tr, obelge@fanatik.com.tr, orhan.birgit@do.net.tr, o.okay@zaman.com.tr, osmans@aksam.com.tr, otanburaci@fanatik.com.tr, oulagay@milliyet.com.tr, oberberoglu@hurriyet.com.tr, o.pehlivanoglu@zaman.com.tr, osapan@yenigundem.com, oacar@superonline.com, obilge@evrensel.net, ozkan.eminoglu@ihlas.net.tr, raffihermonn@hotmail.com, ragip131@hotmail.com, ragipzarakolu@yenigundem.com, rasimo@aksam.com.tr, rtamer@sabah.com.tr, rebiit@aksam.com.tr, rizaz@aksam.com.tr, rmengi@sabah.com.tr, s.yalsizucanlar@zaman.com.tr, en@zaman.com.tr, salpay@superonline.com, sakirs@aksam.com.tr, sneftci@stargazete.com, skohen@milliyet.com.tr, savasabi@sabah.com.tr, savas.kalafat@stargazete.com, saygi.ozturk@stargazete.com, sebahattin.onkibar@ihlas.net.tr, seergin@hurriyet.com.tr, ssertoglu@sabah.com.tr, sduman@sabah.com.tr, s.isiklar@zaman.com.tr, semih.idiz@stargazete.com, ssomersan@hotmail.com, sarseven@akit.com.tr, sturgut@hurriyet.com.tr, sada@ibun.edu.tr, ekonomi@ihlas.net.tr, s.kologlu@milliyet.com.tr, sukransoner@yahoo.com, selekdag@milliyet.com.tr, skizilot@sabah.com.tr, smemioglu@usa.net, s.taygar@zaman.com.tr, t.akyol@milliyet.com.tr, tkivanc@yenisafak.com.tr, tbaglan@fanatik.com.tr, t.korkmaz@zaman.com.tr, tsenol@stargazete.com, tayfund@sabah.com.tr, taylan@evrensel.net, tozalak@fanatik.com.tr, tyener@sabah.com.tr, tturenc@hurriyet.com.tr, ttuna@sabah.com.tr, tbengin@milliyet.com.tr, turgayr@aksam.com.tr, t.cansever@zaman.com.tr, talkan@media.ankara.edu.tr, usandik@hurriyet.com.tr, ucebeci@hurriyet.com.tr, ulvig@fanatik.com.tr, uaslanbay@stargazete.com, umur.talu@milliyet.com.tr, umuthozatli@yenigundem.com, uzileli@ixir.com, unal.sakman@ihlas.net.tr, vmunyar@hurriyet.com.tr, vmunyar@hurriyet.com.tr, vyigitcan@mac.com, vozmenek@yenigundem.com, veyselcolak@hotmail.com, veysel.gani@ihlas.net.tr, yatsiz@milliyet.com.tr, ybayer@hurriyet.com.tr, ydogan@milliyet.com.tr, yalcinp@aksam.com.tr, toruner@superonline.com, ykaplan@akit.com.tr, ynozturk@hurriyet.com.tr, yasarnuriozturk@stargazete.com, ycongar@milliyet.com.tr, yavuzbulent.bakiler@ihlas.net.tr, ydonat@sabah.com.tr, yeksioglu@fanatik.com.tr, ysusoy@hurriyet.com.tr, yildiz.kardas@ihlas.net.tr, yilmazk@sabah.com.tr, yurtsan@stargazete.com, ykerimoglu@akit.com.tr, zapci@radikal.com.tr, zatikkan@hurriyet.com.tr, zeynep@zeyneporal.com, livaneli@sabah.com.tr, binyazar@gmail.com, acem20@hotmail.com, info@basketdergisi.com, asirmen@cumhuriyet.com.tr, ataolb@cumhuriyet.com.tr, bedbay@tnn.net, behic@yahoo.com.tr, dkavukcuoglu@superonline.com, denizsom@cumhuriyet.com.tr, merkez@hasmimarlik.com.tr, ekongar@cumhuriyet.com.tr, tanerb@superonline.com, erdalatak@superonline.com, erginy@tr.net, guray.oz@cumhuriyet.com.tr, gurbuz.capan@eksev.org.tr, aksay@rusya.ru, hderingol@hotmail.com, hayri@cumhuriyet.com.tr, hikmet.bila@ntv.com.tr, izleyicitemsilcisi@atv.com.tr, yalime@cnnturk.com.tr[/quote]

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben bir kaç gündür sizlerle kıyaslandığında pek bir şey yapmıyorum. Emekleriniz için çok teşekkürler hepinize, kampanya benden çıktı artık, sizlerin:)
2 adres listemiz var.Bir sonraki kampanyamızda , önerdiğiniz gibi canlı yayın yapan radyoları ve şu çok seyredilen kadın programlarını deneyelim:) Bir de dafnenin bir önerisi vardı sırayla hepsini deneyeceğiz:)
Önce milletvekilleriydi, şimdi bu listeler ,sonra tv ve radyo programları,sonra cumhurbaşkanlığı ziyaretçi defteri.
Hepiniz harikasınız ŞenizŞeniz

hulkicevizoglu@cevizkabugu.com.tr, ugurd@kanald.com.tr, haluks@kanald.com.tr, eozkok@hurriyet.com.tr, ecolasan@hurriyet.com.tr, nilicak@sabah.com.tr, eardic@sabah.com.tr, emreakoz@sabah.com.tr, hbkahraman@sabah.com.tr, bcoskun@hurriyet.com.tr, dhizlan@hurriyet.com.tr, sturgut@hurriyet.com.tr, faltayli@hurriyet.com.tr, koru@zaman.com.tr, hursit@marun.edu.tr, bthaber@interpro.com.tr, oralcalislar@tnn.net, emre.kongar@raksnet.com, msoysal@cumhuriyet.com.tr, maltan@sabah.com.tr, can@ada.net.tr, birsel@ibm.net, ali.kirca@atv.com.tr, tuncer@cybercomm.net, tdn-f@tr-net.net.tr, g.civaoglu@milliyet.com.tr, ismet.berkan@radikal.com.tr, alibay@medyapark.com.tr, yaldogan@radikal.com.tr, rmuhtar@gazetevatan.com, bizimekran@gazetevatan.com, aakat@gazetevatan.com, gmengi@gazetevatan.com, rmengi@gazetevatan.com, aguclu@milliyet.com.tr, a.aymaz@zaman.com.tr, dilipak@akit.com.tr, yildirim@sabah.com.tr, ahin@zaman.com.tr, acemal@hotmail.com, a.kurucan@zaman.com.tr, elim@zaman.com.tr, atasgetiren@yenisafak.com.tr, t.alkan@zaman.com.tr, a.unal@zaman.com.tr, avardar@sabah.com.tr, avarol@akit.com.tr, aemre@yenisafak.com.tr, akinbirdal@yenigundem.com, alaattinm@aksam.com.tr, a.bulac@zaman.com.tr, a.colak@zaman.com.tr, agumus@yenisafak.com.tr, ah.aslan@zaman.com.tr, alikirca@sabah.com.tr, alisen@sabah.com.tr, ali.sen@stargazete.com, aakat@sabah.com.tr, adorsay@sabah.com.tr, agokce@milliyet.com.tr, a.tarhan@zaman.com.tr, aengin@doruk.net.tr, aykuti@aksam.com.tr, aarman@hurriyet.com.tr, aduzkan@hotmail.com, bbaykoc@fanatik.com.tr, bayraktar.bayrakli@sabah.com.tr, bcoskun@hurriyet.com.tr, bekirt@aksam.com.tr, b.ayvazoglu@zaman.com.tr, a.bilici@guresimiz.org, bulendk@aksam.com.tr, b.korucu@zaman.com.tr, bovacik@hurriyet.com.tr, burhana@aksam.com.tr, ataklic@sabah.com.tr, cuyguc@fanatik.com.tr, cavit.kavak@stargazete.com, c.behar@zaman.com.tr, cemale@aksam.com.tr, ozdogan@stargazete.com, cigerim@cumhuriyet.com.tr, cemilev@aksam.com.tr, ccandar@sabah.com.tr, caltan@sabah.com.tr, culsever@hurriyet.com.tr, demettezcan@hotmail.com, deniza@aksam.com.tr, ykerimoglu@akit.com.tr, som@posta.cumhuriyet.com.tr, dsazak@milliyet.com.tr, dilek.onder@stargazete.com, akhanli@gmx.de, dheper@milliyet.com.tr, dhizlan@hurriyet.com.tr, dkologlu@milliyet.com.tr, gtezmen@hurriyet.com.tr, ngedik@hurriyet.com.tr, dcundioglu@yenisafak.com.tr, e.eroglu@zaman.com.tr, e.sozen@zaman.com.tr, mkazci@akit.com.tr, e.dumanli@zaman.com.tr, ecolasan@hurriyet.com.tr, ekaraca@yenigundem.com, eminp@aksam.com.tr, eardic@stargazete.com, everel@fanatik.com.tr, eberber@hurriyet.com.tr, enver.seyidoglu@ihlas.net.tr, ercanaktuna@aksam.com.tr, seker@pamuk.cu.edu.tr, esenay@milliyet.com.tr, e.basyurt@zaman.com.tr, ecelebi@hurriyet.com.tr, genki@gol.com, ekatircioglu@radikal.com.tr, e.ozbilgen@zaman.com.tr, ersanc@aksam.com.tr, ertugy@aksam.com.tr, eozkok@hurriyet.com.tr, esen.unur@stargazete.com, ecetinel@radikal.com.tr, e.can@zaman.com.tr, f.mercan@zaman.com.tr, f.uraz@zaman.com.tr, dcundioglu@yenisafak.com.tr, ftinc@hurriyet.com.tr, f.baris@zaman.com.tr, fkaya@journalist.com, feyza@yenigundem.com, fbila@milliyet.com.tr, f.ertan@zaman.com.tr, f.turkel@zaman.com.tr, fuat.bol@ihlas.net.tr, fozkan@radikal.com.tr, g.mujde@milliyet.com.tr, gokturk@turk.net, gulerk@aksam.com.tr, gcivaoglu@milliyet.com.tr, gmengi@sabah.com.tr, guras@milliyet.com.tr, g.simsek@zaman.com.tr, gtaner@simge.com.tr, i.ekiz@zaman.com.tr, h.kirimli@zaman.com.tr, hdevrim@hurriyet.com.tr, halil.delice@ihlas.net.tr, hkakinc@stargazete.com, h.dursun@zaman.com.tr, hkalafat@hurriyet.com.tr, haluks@kanald.com.tr, hcemal@milliyet.com.tr, hkarakaya@akit.com.tr, h.pulur@milliyet.com.tr, h.sutay@zaman.com.tr, h.unal@zaman.com.tr, ekonomi@ihlas.net.tr, h.beser@zaman.com.tr, hcetin@hurriyet.com.tr, h.ismail@zaman.com.tr,

arkadaslar ben butun konuyu okuyamadim daha yeni haberim oldu bundan ve biraz kafam karisti. verdiginiz yazi ornegini adreslere gunlerinde yolliycaz gruplar halinde ama anlayamadigim neden belirli gunlerde ki yani hepimiz bi anda yollasak olmazmi? bide benim 6 tane mail adresim var kendi gunumde 6sindan da yollayabilirim dimi? en son olarakda bende gun istiyorum listede adimi göremedim :)

ben de katılmak istiyorum bizim ülkemizin adı TÜRKİYE ve hep böylede kalacak !!!adımı ekleyebilirsiniz nereye mail atılacaksa ben hazırım

Kahretsin ya gözümüz ne kadar kör bu konuya hiç bakmadım dün gezinirken başka topikteki arkadaşların sohbetinde okudum buda demekki başka bir çok arkadaşında haberi yok .

Bir önerim olcak bir gün boyunca herkes mesajının altına bu konunun linkini versin sadece meraktanda olsa bakacaklardır fikrime katılırsanız eğer belirlediğiniz günde başlayalım arkadaşlar

Dediğim gibi sadece bir öneri ve yapmam gereken neyse yaparım vede yapmalıyız

bende bı konuyla ilgili elimden ne gelirse yaparım ülkemizin adının tam olarak söylenmesini isterim....ne kısaltmalar nede eklemeler olsun ...bizle nasıl diğer ülkelerin isimlerini tam ve kısaltmadan söylüyorsak dünyada türkiye'yi türkiye olarak söylesin ve bilsin....bu konuyu bugün öğrendim ne yapmam gerekir bana yardım ederseniz sevinirim.....

canım senide listeye alarak,istediğin tarihler doğrultusunda mail atacağız hep beraber..
daha evvel milletvekillerine gönderdik şuan ise gazete ve yayın organlarına fax mail farketmez bir şekilde sesimizi duyurmaya çalışacağız
şimdi sana hazırlanmış bir metin örneğini buraya yazacağım
aynen onu göndermen yeterli olacaktır a.s.
desteğini esirgemediğin için teşekkürler

SAYGILAR

bu yazıyı göndereceğiz arkadaşlar ....
katkılarınızdan dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyoruz
..........................................

Kahretsin ya gözümüz ne kadar kör bu konuya hiç bakmadım dün gezinirken başka topikteki arkadaşların sohbetinde okudum buda demekki başka bir çok arkadaşında haberi yok .

Bir önerim olcak bir gün boyunca herkes mesajının altına bu konunun linkini versin sadece meraktanda olsa bakacaklardır fikrime katılırsanız eğer belirlediğiniz günde başlayalım arkadaşlar

Dediğim gibi sadece bir öneri ve yapmam gereken neyse yaparım vede yapmalıyız

canım benim bi ara yaptık ama yasakmış lik bırakmak konuyu anlatabilirsin sadece profil lere msj bırakıyoruz yada özellere konulara bırakmıyoruz çok teşekürler

arkadaslar ben butun konuyu okuyamadim daha yeni haberim oldu bundan ve biraz kafam karisti. verdiginiz yazi ornegini adreslere gunlerinde yolliycaz gruplar halinde ama anlayamadigim neden belirli gunlerde ki yani hepimiz bi anda yollasak olmazmi? bide benim 6 tane mail adresim var kendi gunumde 6sindan da yollayabilirim dimi? en son olarakda bende gun istiyorum listede adimi göremedim :)

önceden milletvekillerine gönderildi konuyla ilgili mailler ama posta kutuları dolu olduğu için çoğu mail geri döndü...o yüzden gruplara ayrıldık...hergün 20 kişi mail atacak ki mailleri alanlar okuyup posta kutularını boşaltsınlar...burda 1 kişinin ne kadar çok mail gönderdiği değil farklı farklı kişilerden giden maillerin çokluğu önemli sibicim... a.s.

[

SAYGILAR

29 mayıs gurubu : candy38, smhsmh, denizinkızı,dilemma, mızzbunny, <çitlémbik>, gülsemin, nınım, elif59, iyi anne, papatya0606
30mayıs gurubu: ev hanımı, princess, su perisi, devit, funda72, Caramela*, yengecburcu, gülsü, emine Gülşen , ayça27
31mayıs gurubu: yeşimg, tyenuc_egzo, kubra663 , masiva, kızıldeniz, Birsu , from__hell , neseli45, GökyüzündeDans , blackqueen
1 haziran gurubu: eylül13, VAZGECILMEZIM, n.d. , rüyagibişeker, pelincikk, eylül25, ikizler11, bride , kuxen, fidele
2 haziran gurubu: bhk, ayshınce, Dafne,nacide48, kalimera, Selen_Ay, S&S, tanrubeyf, sszzkk,sinem_06
3 haziran gurubu: Hoppidi, onetimes, hozlemk, elmayra:) , ebosh,Seher, süperstar , reflex , roseaysegul , kronick
4 haziran gurubu: tadli, G&NUR24 , ZuZuu, huysuz-citir , dmple , silver73, NeslihaN* , karabibernilis, nemida , nartaneleri
5 haziran gurubu: fatto, oburşirin, >>>SENemmm<<< , Ms.Eda, gülüm_annem , ilktuğ , xxtinaxözqe , (fattonun arkadaşıııııı :)........ ), nix, canavar
6 haziran gurubu: Lereenim, _EsCApE , bağcan , suayaz, ergene , efsunefe , puffpuff, EGELİNİNBİRİ , yeşilkurbaga, *mavili*
7 haziran gurubu: turuncu86, lepi, kuka, *ConversE* , Potasyum, Kanarya, meloshko, sarüs , SÜZGÜN ,wemaski , incitanem
8 haziran gurubu: glsm32,ezbuz, Gözek, blur, birgül38 , BULUTT, dergem , sulem, mujdes , zeynep006 , ddm
9 haziran gurubu: nevbahar,çubuk kraker, Heros, pink79 , sibi , deniz15, janet , gonca2206 ,lotus79 , bahti
10 haziran gurubu: ayl@, misty , ASLIM_ASLIM , boncuk1956, Egem, yengecburcu,sevgi8, aysima81
11 haziran gurubu: Barçman, Yasemin80 ,Arsiz Gönlüm , Angel...baby, minik zuzu , hülyalı, elif, deniz-güneş
12 haziran gurubu: ESRAXE, Dolun@y, abba, ballım53, Jatlim, jojee, mavrulam, D@Ğ ÇİÇEĞİ
13 haziran gurubu: anuşka, Aysecik ,dhilek, mues, Tuluu, özümbüş, eLenia, :)ümse81 , wampirella_mk
14 haziran gurubu: Adıvar, Emine , tugce and uluc , , 212incisebeb, hira-nur, avikap, Şimal , Ali'smother
15 haziran gurubu : özgürce, Çokoprens, Balsurat, Elif26, ikuseku, *Ayyıldız* , zeyhat , fatosbrn , yuliya
16 haziran gurubu: lente , Bicapple, eldeniz, anifora, ravzanur,_sena , ank06 ,ağlıycamama ,
17 haziran gurubu: blackrose23, ekrulum_mor ametist, dilber,çıtkır
18 haziran gurubu: *seli*, Nazlı
19 haziran gurubu: realist, iremsu
20 haziran gurubu: Ebrulum, Alsebe
21 haziran gurubu: dids

--------------------------------------------------------------------------------

a.s.a.s.a.s.a.s..........................

hikmet.cetinkaya@cumhuriyet.com.tr, h.yavuz@zaman.com.tr, uluch@sabah.com.tr, hulki.cevizoglu@populerbilim.com.tr, aykol@operamail.com, h.gulerce@zaman.com.tr, h.sumer@zaman.com.tr, yildizmm@aksam.com.tr, i.karayegen@zaman.com.tr, ikardes@yenisafak.com.tr, i.kibrizli@zaman.com.tr, i.gursoy@zaman.com.tr, m.igrek@guresimiz.org, isarier@sabah.com.tr, i.cevik@zaman.com.tr, ipek.cem@sabah.com.tr, i.pala@zaman.com.tr, ismet.berkan@radikal.com.tr, iozel@yenisafak.com.tr, ismet.tongo@fanatik.com.tr, a.istanbulluoglu@guresimiz.org, izzets@aksam.com.tr, k.dikbas@zaman.com.tr, kazimk@aksam.com.tr, kguler@akit.com.tr, kemalu@aksam.com.tr, kenan.akin@ihlas.net.tr, kenanates@aol.com, kbasar@stargazete.com, e.ergene@zaman.com.tr, makifaydin@yenisafak.com.tr, a.yildirimturk@zaman.com.tr, m.necati@ihlas.net.tr, n.sepetcioglu@zaman.com.tr, m.burkuk@zaman.com.tr, m.cebi@zaman.com.tr, mlevi@yenigundem.com, m.niyazi@zaman.com.tr, maltan@sabah.com.tr, m.gundem@zaman.com.tr, mehmetmetiner@turkport.net, mseker@yenisafak.com.tr, mtan@fanatik.com.tr, mehmet.yilmaz@radikal.com.tr, m.arat@zaman.com.tr, m.asik@milliyet.com.tr, mutku@yenisafak.com.tr, mtamer@milliyet.com.tr, m.toker@milliyet.com.tr, mtukenmez@fanatik.com.tr, magrosyan@yenigundem.com, m.kemal.oke@ihlas.net.tr, mine.saulnier@free.fr, msarikaya@hurriyet.com.tr, mkizilkaya@yenigundem.com, msoysal@hurriyet.com.tr, mbasaran@ihlas.net.tr, mbirsel@sabah.com.tr, m.armagan@zaman.com.tr, balbay@cumhuriyet.com.tr, mustafad@aksam.com.tr, mkutlay@hurriyet.com.tr, mkutlu@yenisafak.com.tr, mmutlu@stargazete.com, mnoyan@fanatik.com.tr, mustafaoguz1@gmail.com, m.unal@zaman.com.tr, nkutlay@yenigundem.com, nyalinkilic@fanatik.com.tr, ngureli@milliyet.com.tr, n.bekiroglu@zaman.com.tr, ngurdogan@yenisafak.com.tr, nkalkan@milliyet.com.tr, nilicak@yenisafak.com.tr, nazmiyeg@superonline.com, nebilo@sabah.com.tr, nbilgic@fanatik.com.tr, ndogru@sabah.com.tr, nulgen@fanatik.com.tr, necmettinf@aksam.com.tr, nperekli@fanatik.com.tr, n.sezik@zaman.com.tr, nesrint@aksam.com.tr, n.bayhan@zaman.com.tr, nilcer@turk.net, n.gonultas@zaman.com.tr, nakman@sabah.com.tr, ouluc@ihlas.net.tr, odizer@fanatik.com.tr, oeksi@hurriyet.com.tr, olay.gorus@cumhuriyet.com.tr, omerg@aksam.com.tr, omeru@aksam.com.tr, obelge@fanatik.com.tr, orhan.birgit@do.net.tr, o.okay@zaman.com.tr, osmans@aksam.com.tr, otanburaci@fanatik.com.tr, oulagay@milliyet.com.tr, oberberoglu@hurriyet.com.tr, o.pehlivanoglu@zaman.com.tr, osapan@yenigundem.com, oacar@superonline.com, obilge@evrensel.net, ozkan.eminoglu@ihlas.net.tr, raffihermonn@hotmail.com, ragip131@hotmail.com, ragipzarakolu@yenigundem.com, rasimo@aksam.com.tr, rtamer@sabah.com.tr, rebiit@aksam.com.tr, rizaz@aksam.com.tr, rmengi@sabah.com.tr, s.yalsizucanlar@zaman.com.tr, en@zaman.com.tr, salpay@superonline.com, sakirs@aksam.com.tr, sneftci@stargazete.com, skohen@milliyet.com.tr, savasabi@sabah.com.tr, savas.kalafat@stargazete.com, saygi.ozturk@stargazete.com, sebahattin.onkibar@ihlas.net.tr, seergin@hurriyet.com.tr, ssertoglu@sabah.com.tr, sduman@sabah.com.tr, s.isiklar@zaman.com.tr, semih.idiz@stargazete.com, ssomersan@hotmail.com, sarseven@akit.com.tr, sturgut@hurriyet.com.tr, sada@ibun.edu.tr, ekonomi@ihlas.net.tr, s.kologlu@milliyet.com.tr, sukransoner@yahoo.com, selekdag@milliyet.com.tr, skizilot@sabah.com.tr, smemioglu@usa.net, s.taygar@zaman.com.tr, t.akyol@milliyet.com.tr, tkivanc@yenisafak.com.tr, tbaglan@fanatik.com.tr, t.korkmaz@zaman.com.tr, tsenol@stargazete.com, tayfund@sabah.com.tr, taylan@evrensel.net, tozalak@fanatik.com.tr, tyener@sabah.com.tr, tturenc@hurriyet.com.tr, ttuna@sabah.com.tr, tbengin@milliyet.com.tr, turgayr@aksam.com.tr, t.cansever@zaman.com.tr, talkan@media.ankara.edu.tr, usandik@hurriyet.com.tr, ucebeci@hurriyet.com.tr, ulvig@fanatik.com.tr, uaslanbay@stargazete.com, umur.talu@milliyet.com.tr, umuthozatli@yenigundem.com, uzileli@ixir.com, unal.sakman@ihlas.net.tr, vmunyar@hurriyet.com.tr, vmunyar@hurriyet.com.tr, vyigitcan@mac.com, vozmenek@yenigundem.com, veyselcolak@hotmail.com, veysel.gani@ihlas.net.tr, yatsiz@milliyet.com.tr, ybayer@hurriyet.com.tr, ydogan@milliyet.com.tr, yalcinp@aksam.com.tr, toruner@superonline.com, ykaplan@akit.com.tr, ynozturk@hurriyet.com.tr, yasarnuriozturk@stargazete.com, ycongar@milliyet.com.tr, yavuzbulent.bakiler@ihlas.net.tr, ydonat@sabah.com.tr, yeksioglu@fanatik.com.tr, ysusoy@hurriyet.com.tr, yildiz.kardas@ihlas.net.tr, yilmazk@sabah.com.tr, yurtsan@stargazete.com, ykerimoglu@akit.com.tr, zapci@radikal.com.tr, zatikkan@hurriyet.com.tr, zeynep@zeyneporal.com, livaneli@sabah.com.tr, binyazar@gmail.com, acem20@hotmail.com, info@basketdergisi.com, asirmen@cumhuriyet.com.tr, ataolb@cumhuriyet.com.tr, bedbay@tnn.net, behic@yahoo.com.tr, dkavukcuoglu@superonline.com, denizsom@cumhuriyet.com.tr, merkez@hasmimarlik.com.tr, ekongar@cumhuriyet.com.tr, tanerb@superonline.com, erdalatak@superonline.com, erginy@tr.net, guray.oz@cumhuriyet.com.tr, gurbuz.capan@eksev.org.tr, aksay@rusya.ru, hderingol@hotmail.com, hayri@cumhuriyet.com.tr, hikmet.bila@ntv.com.tr, izleyicitemsilcisi@atv.com.tr, yalime@cnnturk.com.tr[/quote][/QUOTE]
a.s.a.s.a.s.a.s.

fatto canım haberini aldım adımı nereye yazdıracağım

katılmak istediğini belirtmen yeterli...özgürce listeye ekleyecektir seni de...ismin hangi günün karşılığındaysa o gün mail atacaklar grubundasın demektir örtmenimcim... a.s.

Back