• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hindi Cumhuriyeti Değiliz!

Hindi Cumhuriyeti Değiliz! Bu konuda Birşeyler Yapılmalı .

• Ankete Katılan
    261
LANET OLSUN oy vermıyorlar bu kadar olmaz nedır bu ya cok sınırlıyım su an elıme ne gecerse kırmak ıstıyorum turkıyeye gıdım gıdım oy verıyolar adıler kurban olsunlar turkıyeme canım turkıyem oy vermeselerde bız hep yanındayız onlardan gelecek hayır Allahtan gelsın

29 mayıs gurubu : candy38, smhsmh, denizinkızı,dilemma, mızzbunny, <çitlémbik>, gülsemin, nınım
30mayıs gurubu: ev hanımı, princess, su perisi, devit, funda72, Caramela*, yengecburcu, gülsü
31mayıs gurubu: yeşimg, tyenuc_egzo, kubra663 , masiva, kızıldeniz, Birsu , from__hell , neseli45,
1 haziran gurubu: eylül13, VAZGECILMEZIM, n.d. , rüyagibişeker, pelincikk, eylül25, ikizler11, bride , kuxen
2 haziran gurubu: bhk, ayshınce, Dafne,nacide48, kalimera, Selen_Ay, S&S, tanrubeyf, sszzkk,sinem_06
3 haziran gurubu: Hoppidi, onetimes, hozlemk, elmayra:) , ebosh,Seher, süperstar , reflex , roseaysegul
4 haziran gurubu: tadli, G&NUR24 , ZuZuu, huysuz-citir , dmple , silver73, NeslihaN* , karabibernilis
5 haziran gurubu: fatto, oburşirin, >>>SENemmm<<< , Ms.Eda, gülüm_annem , ilktuğ
6 haziran gurubu: Lereenim, _EsCApE , bağcan , suayaz, ergene , efsunefe , puffpuff
7 haziran gurubu: lepi, kuka, *ConversE* , Potasyum, Kanarya, meloshko
8 haziran gurubu: glsm32,ezbuz, Gözek,
9 haziran gurubu: nevbahar,çubuk kraker, Heros
10 haziran gurubu: ayl@, misty
11 haziran gurubu: Barçman, Yasemin80
12 haziran gurubu: ESRAXE, Dolun@y, abba
13 haziran gurubu: anuşka, Aysecik
14 haziran gurubu: Adıvar, Emine
15 haziran gurubu : özgürce
16 haziran gurubu: lente
17 haziran gurubu: blackrose23

yeni katılan arkadaşlarım bu topiği takip edin...gönderilecek mail adresleri ve mesaj verilecek 29 mayıs'a kadar...

canım turkıyem sana hındı dıyenler utansın sen bızım kalbımızın aslanısın
eurovision da bırıncı olamadın ama kalbımızın bırıncısısın

bayrakmx1.jpg

yeni katılan arkadaşlarım bu topiği takip edin...gönderilecek mail adresleri ve mesaj verilecek 29 mayıs'a kadar...

canim konuyu okdum cok haklisiniz boyle biseye kimsenin hakki yok .ya ismimiz duzgun anilsin yada sizin dediginiz gibi.ama ben nasil nereye email cekeceyimizi ve iceriyi nasil olacagini bilmiyorum rica ederim benide bilgilendirirmisiniz...bu arada gosterdiginiz hassasiyet mukenmell.iste turk kadinlari ya:enbuyukkk:

hangi güne istersen aslında bizde şaşırdık bi yardım etseniz nasıl duyururuz nasıl ayarlarız sayfalar adresler arada kalıyor yeni konuda açsak yasak galiba bi fikir lütfen

2 hazıran grubundayım bu sınırle neler neler yaparım emın olun
Ev-hanımı canım cok ıyı oldu bu baslık ellerınıze saglık

2 hazıran grubundayım bu sınırle neler neler yaparım emın olun
Ev-hanımı canım cok ıyı oldu bu baslık ellerınıze saglık

canım başlıkta fikirde özgürcemin saolsun biz yardım etmeye çalışıyoruz elimizdn geldiğince sizlerde listenizdekilere bunun 2 mail olduğunu yazarsanız seviniriz. çoğu arkadaş 19 mayısta bitti sanıyor

kuzum inan bende bilmiyorum.yeni gelen arkadaşlarda haklı.çünkü adresler ve gruplar geride kalıyor.
kimse ne yapacağını bilemiyor.kimseyede bütün sayfaları oku diyemeyiz.biz yine insanları bilgilendirmeye devam edelim.olmazsa tek tek açıklama yapacağız.

sıze yardımcı olmak ıcın msj gelmeyen arkadaslara zıyaretcı msj larından bılgılendırme yapalım mı canlarım kucuk faydamızda dokunsa mutlu oluruz

ben nasil tepkimi ileticem banada bilgi verirseniz cok sevinirim burda kuduruyorum sinirden boyle birsey oluyor halen dunyalnin herhangi bir yerinde.kizlar ay dusunun ben yurt disinda yasiyorum hergun birileri soruyor nerden geliyorsun diye...ben hindi diyorum:kızgın::kızgın::kızgın:Çok üzgünüm çoooklutfen benimde bir yerlereulasabileceyim tepkimi sunabileceyim bir yer email varsa benimlede paylasirmisiniz yada nasil oluyo anlatirmisiniz:enbuyukkk:

Back