- Konu Sahibi BenOzgurce
arkadaşlar nasıl yardımcı olabilirz? chp kayseri milletvekiline ulaşabilirim...onun dışında her türlü için hazırıım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hey allahım bu popülist yaklaşımlar, klişeler de beni öldürecek CADIARZUarkdaslar o zaman MISIR 'da adını değiştirsin yani bence Turkey ya da türkiye cok fazla fark etmiyor..Onemli olan isimler değil, ülkelerin gelişimleri, ne yaptıkları..İsim Turkey ya da Turkiye bir şey farketmez..Önemli olan ülkemizin saygınlığı, gelişimi, refah düzeyidir...
arkdaslar o zaman MISIR 'da adını değiştirsin yani bence Turkey ya da türkiye cok fazla fark etmiyor..Onemli olan isimler değil, ülkelerin gelişimleri, ne yaptıkları..İsim Turkey ya da Turkiye bir şey farketmez..Önemli olan ülkemizin saygınlığı, gelişimi, refah düzeyidir...
Republic of TÜRKİYE
olmalı bencede
böle bi kampanya varmı acaba yada nasıl açılabilir bi araştıralım ::))))))))))))
yoksa kk olarak el atalım bu konuya ne dersiniz :::)))))))))))))
bence de site olarak yani kk olaraktan bu durumdan ne kadar rahatsız olduğumuzu belirtmek adına ,bir dilekçe gibi yada imza toplar gibi yapıp , email ile başbakanlığa gönderilsin .bu tür konular sanırım tbmm de görüşülüyor.bakarsınız belki oylamaya sunulur da ülkemizin adı republic of türkiye olur . ha ne dersiniz? yaşasın Republic of Türkiye...
beraber mail yağmuruna tutalım derim,burda sınırlı tutmayız olayı mail adreslerimizden de yayabiliriz....büyür olay yani...
Canlarım şuanda 50 kişiyiz galiba.Sesimizin etkili olabilmesi için bu sayı yeterli olmaz diye düşünüyorum. :1no2: Fikirler güzel biraz daha kafa yoralım:)En etkili yola birlikte karar verelim.Hepinizi kucaklıyorum. :1hug:
Toplu halde yılmadan usanmadan ilgili bakanlıklara her gün mail göndersek diye düşünüyorum ama 40 -50 kişiyle olmaz :1no2:
Özgürce en iyisi bu başlığı yapışkan yapmak ve protestoya ağırlık vermek...
Sonra da toplu mesajlarımızı ilgili yerlere yollamak...
Canım isteyen bireysel olarak göndersin ,ben gönderiyorum mesela :))ama bir gün, topluca da göndereceğiz herkes hazır olsun:)))Hatta bir gün değil, topluca, sonuç alana kadar da devam edebiliriz. :enbuyukkk
ben kendi arkadaş listemden ulaşabidiklerime msj bırakıcam bu topiğe uğrayın diye
sayı artıcakmı bakalım
ben diyet gruplarına destek vermelri için msj yazdım....
Canlarıııım çok mutlu oldum:)) Sayımız ne kadar çok olursa o kadar iyi :)) Hatta ailelerimize ,arkadaşlarımıza da bildirelim.Etkili olabilmek için ulaşabileceğimiz her yere bakanlıklara,gazetelere, televizyonlara, hepbirlikte hindi cumhuriyeti olmadığımızı hatırlatacağız.Gerekirse hergün bıkmadan usanmadan...
Bizimle hindi diye alay edilmesine artık dur demek lazım.Geçmiş sayfalarda göreceğiniz gibi, ben kendimce adresler buldum.Çoğuna yolladım tek başıma:) Birlikten kuvvet doğar diyorum tek başımıza başaramayacağımız şeyleri hep birlikte başarabiliriz diyorum.
Hepinize çok çok çok teşekkür ediyorum canlarım. Şeni
İsteyen bireysel olarak şimdiden hindi cumhuriyeti değiliz diye email gönderebilir .Bir süre daha bekleyip, yakında hep birlikte yükleniriz:))
Bu konu hepimizin olduğuna göre, fikirlerinizi ,önerilerinizi bekliyorum ,harekete geçeceğimiz zamanı ,hangi cümlelerle derdimizi anlatacağımızı hep birlikte kararlaştıralım olur mu arkadaşlar ?
TÜRKİYE CUMHURİYETİ :enbuyukkk:
Canlarım, Bir zaman daha bekleyip, harekete geçelim, mayıs ayı nasıl ?
Tamam Mayıs olsun ama duyanlar duymayanlara ziyaretçi sayfalarında not bırkasınlar, mayıs ayında.
Olur ya, topiği gözden kaçıranlar olabili....
(www.tbmm.gov.tr/develop/owa/milletvekili.arama) linkini kullanmak suretiyle TBMM'den isim, özgeçmiş ve e-posta adreslerini bir liste olarak tespit etmek son derece kolaydır.
arkadaşlar:Ne ilettiğiniz önemlidir ancak NASIL ilettiğiniz çok daha önemlidir.
Kendi illerimizden seçilen tüm milletvekillerine ayrım yapmadan aynı taleple sürekli yazılı ve şifaen başvuruda bulunalım.Hatta bıktıracak ölçüde bunu tekrarlayalım.Kamuoyu oluşturmanın vazgeçilmez ilkesi tekrardır
Bir avuç kadınız ama denemezsek vicdani yükü ben kaldıramam .
Hiçbirşey başaramasakta en azından denedik deriz.
Ve en azından birileri bizim bu konudan rahatsız olduğumuzu bilir diye düşünüyorum.
Belki hiçbirşey değişmeyecek ama yine de denemek istiyorum.
Keşke bütün Türkiyeye ulaşabileseydik ve hep birlikte hareket edebilseydik.
Şimdi burada kaç kişi var, herşeye rağmen sesini duyurmak isteyen ? Önce kaç kişiyiz onu görelim.Sonra bir gün belirleyelim (yada günler).
Arkadaşlar o zaman 19 Mayıs nasıl harekete geçmek için :1rolleyes:Mümkün olduğunca KK da duyurmamız lazım yalnız:)Herkese bildirelim. Ben bir Kazene yazayım bakalım 19 Mayıs için duyuru yapabilecekmiyiz:)
arkadaşlar benim gibi 19 mayısta meşgul olacak ve bilgisayar başına geçemeyecekler için çok güzel bir uygulama...
http://www.mektupyolla.com/
http://www.timemachiner.com/
(ikisini de daha önce denemediğim için yazmak istedim. benzeri siteler de çok fazla zaten..)
buradan ileri tarihli mailler yollayabiliyorsunuz. yani şimdi yazın,tareihi belirtin,o zamanı gelince gitsin..
sevgiler.
benim bazı alıntılardan faydalanıp hazırladığım yolladığım mail im bu
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
İLGİLİ MAKAMA
KONU;HİNDİ CUMHURİYETİ DEĞİLİZ
Republic of Turkey"... Türkiye uluslararası faaliyetlerde böyle anılıyor
Türkiye" kelimesinin bir başka dilde hangi anlama geldiğinin hiç önemi yok.
Yabancı bir sözcük olan Turkey kelimesinin de "hindi" anlamına gelmesinin hiç bir önemi yok.
Önemli olan bu ülkenin adının "Türkiye" olduğudur.
Bu ülkenin adı "Turkey" değil "Türkiye" dir ve herkes bunu, bu şekilde kullanmak zorundadır.
Türkiye Cumhuriyeti'nin 'Hindi Cumhuriyeti' adıyla varlığını sürdürmesine diline, ırkına, kökenine bağlı hiç kimse rıza göstermez.Bizler sayıca az olsakta yüreği büyük KADINLAR KULUBU üyeleri ve duyarlı TÜRK vatandaşı olarak
"Republic of Turkey = Hindi Cumhuriyeti" Bu ismi istemiyoruz.
"Republic of Türkiye" olmalı.
SAYGILAR
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
bende üzerime düşen vazifeyi yerine getirmenin vermiş olduğu gurur ve şevk ile gidiyorum yatmaya
bütün arkadaşlarıma duyarlılığınızdan dolayı çok ama çok teşekkürler ediyorum
umarım sesimizi duyurabiliriz...a.s
eğer buda işe yaramazsa artık Ankaraya çıkarız bütün kk lılar jeyyar
bundan sonrakinde senin yerine biz de yapabilirz bu profile mesaj bırakma olayını.. o zaman yanlış anlaşılma olasılığı da kalkar bence ortadan :1hug
arkadaşlar aslında bütün basın organlarının gazete tv. mail adreslerini bulsakta onlarada tek tek mail yollasak onlardan birinin dikkatini çekebiliriz gibi düşünüyorum ne dersiniz
haklısın özgürce...medyanın dikkatini anca coğunluk sağladıktan mail atarak sağlayabiliriz...tek tük mailler onlar için bi önem ve değer taşımaz...sonuçta onların da işi haber yapmak, haber yaparken halka hitap etmek...o yüzden önceliği çoğunluk sağlamaya vermeliyiz... a s
Canlarım :roflol:roflol: Bir yandan kahkahalarla , bir yandan gururla okudum yazdıklarınızı. Şeniz
İçi kıpır kıpır olmuş yaramaz çocuklar gibisiniz :)Canlarım konuyu ben açtım ama bu hepimizin ,emek veren sizlerin konusu, karar vermek için beni beklemenize gerek yokki :) Siz tarih belirleyin ben uyarım, aramızda sen ben farkı yok, zaten hepimizin amacı aynı.
HİNDİ CUMHURİYETİ DEĞİLİZ !
Canlarım bu arada posta kutusu dolu diye bu gün uyarı geldi ama milletvekillerinden değil, yazarlardan:)
Bence önce sağlam bir duyuru yapalım .Kalabalıklaşıp gurup gurup günlere bölünelim.
Diyelim ki 1 haziranda gönderecek olan gurup,2 haziranda gönderecek gurup,3 haziranda gönderecek gurup.............. nasıl olur.
Posta kutusunu temizleyenler ertesi gün yine HİNDİ CUMHURİYETİ DEĞİLİZ ! başlığını görsünler :) Anlasınlar ki kararlıyız .Ne dersiniz?
bu mail adreslerini sıralıyalım......................
29 Mayısta başlayalım mı arkadaşlar ,o zamana kadar siteye duyurular yapalım 29 Mayısta herkes toplanır guruplara ayrılırız.
29 mayıs gurubu
30 mayıs gurubu
31 mayıs gurubu
1 haziran gurubu
..............................
Sayımız fazla olursa, her gün 20 şer kişiden göndeririz. Cevap gelene kadar dönüşümlü olarak devam ederiz :) jeyya Olur mu sizce uygun mu ?
Uygunsa bütün üyelere tek tek çağrı yapmamız gerekecek galiba :)
Arkadaşlar akıl akıldan üstündür siz de fikirlerinizi söyleyin, zaman kısıtlı çünkü, hemen harekete geçip arkadaşları davet etmeye başlayalım:)
kısa ve öz bir açıklama hazırlayarak profil mesajlarından bilgi mesajı bırakalım herkeze
özelliklede not düşelim sadece teşekkürlerde değil,icraatlerle bizlere destek olunsun
yapalımmı böyle bir şey arkadaşlar