• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hindi Cumhuriyeti Değiliz!

Hindi Cumhuriyeti Değiliz! Bu konuda Birşeyler Yapılmalı .

• Ankete Katılan
    261
Canım,benide listeye ekleyina.s
Ama nereye mail atılacağını anlayamadım işin gerçeği:a015:
Bütün sayfalarıda okuyamadım
Benide aydınlatırsanız çok sevinirm.a.s.

beni de listeye ekleyin arkadaşlar..ama atacaım mailli 1. sfdan kopyala yapıştır mı yapacaım? 100 sf olmuş toplam..hepsini okumam imkansız..özel msjla bilgilendirirseniz sevinirim.. bende 4 5 tane mail adresi var hepsinden atabilirim..

kızlar,
yeni katılımlarda herkesin ortak sorunu mailleri nereye nasıl atacağı şeklinde.
olurmu bilmiyorum ama ayrı bir topik açılsa uyarı niteliğinde olmazmı?
sadece mail adresleri,gruplar ve günler,atılacak örnek metin ve konu ile ilgili kısa bir açıklama...
oraya hiç yorum yazılmadan en azından soruları olan arkadaşları oraya yönlendirsek diyorum.
bütün güncellemelerde orada yapılır.
benim ki sadece bir öneri:kahve:

destek vermek isteyen arkadaşlar, katılmak istediğinizi belirttikten sonra elinizden geldiğince takip ederseniz topiği zaten hergün güncellenen katılımcı listesi size yardımcı olacaktır...mail atacağınız günden 1 ve 2 gün önce detaylı bilgiyle birlikte sizlere hatırlatma yapacağım bizzat...o yüzden biraz beklemeniz gerekiyor...

candycim fikirin çok güzel ama önce bi danışmak gerekiyor galiba...

Kızlar şu listeye benide yazın, bende her zaman müsaitim tarih önemli değil...
Çok güzel düşünmüşsünüz, biz KK hanımları bu işi özenle yaparız bence...
Türk'üz, Türkiye'mize sahip çıkarız.:enbuyukkk:

Ozgurce canim benim mal gonderme tarihimi 13 Haziran olarak belirtmissin tesekkurler ama ben acikcasi 29 Mayis'tan itibaren hafta arasi hergun gonderecegim, tanidiklarimada konudan bahsettim onlarda gondersin ne kadar cok olursak o kadar iyi olacak tepkimiz bu yanlis duzelene kadar devam etmeli, sonuna kadar sizlerleyim:enbuyukkk:

Arkadaslar bir sey mi kacirdim? 7 Haziran grubundayim bunu anladim simdi nereye mail atariz yada grup halinde sizler mi gonderirsiniz? Sizleri sonuna kadar destekleyecegim.

kesinlikle listedeyim sesımızı herkes duysun bızım ulkemız TÜRKİYE CUMHURİYETİ.Republic of TÜRKİYE olmalıyızzzzzzzzzzz

Son düzenleme:
Back