• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hindi Cumhuriyeti Değiliz!

Hindi Cumhuriyeti Değiliz! Bu konuda Birşeyler Yapılmalı .

• Ankete Katılan
    261
Ben tarihimi telefonuma kaydettim ama vakti olan biri birgün önceden özel mesaj yollasa kişilere iyi olmazmı? sonuçta bir mesaj yazıp KK özel mesajdan hatırlatma yapacak

kzılar ben eşime söyledim oda katılıcak nereye ne yazılıcaksa dedi bedne varım dedi kız kardeşimd ebenim büyük bi otelde halkla ilişkşler bid epersonel müdürü yardımcı onada söyledim dedim bak turkey degil TÜRKİYE yazıcaksın dedim oda evet abla bizd eondan rahatsızı hindi diye dalga geciyolar dedi bend eo zmana onların agızlarını kapatmak için elimden gelirse yapıcaz dedim oda oteldeki arkadaslarına söylücek bu yold ahepimiz birimiz birimiz hepimiz için olduk biz sonuna kadar elimden ne gelicekse fazlasıyla yapıcaz
CANIM TÜRKİYEM SENİ EZDİRMİCEZ

ya arkadaşlar bende varım haa
benide yazın bir yerlere adımı göremedim ama hafta sonu hariç hergün atabilirim yani 29 da başlayabilirim mesela siz nasıl uygun görürseniz yanınızdayım yani bir kaç gündür farklı olaylar yaşadım kk da o yüzden sizinle ilgilenemedim kusura kalmayın ama sonuna dek yanınızdayım öptüm duyarlı arkadaşlarım benimmmmmmm

kizlar acaba canli yayin yapan radyolarada gondersekmiki
onlarda bize destek olurlar bu sekilde tum Türkiye duyar ne dersiniz :dance:

arkadaslar ben bu gece Türkiyeye gidiyorum insallah Allah nasip ederse
29 mayista kesinlikle gondericem dediginiz adreslere gönderim yapildiktan sonra burayada yazicakmiyiz hersey tamam diye :asigim:
ben size simdi buyuk radyolarin iletisim adreslerinide eklerim yerimseniben

153- fattonun arkadaşı :)) ismini vermedi :) ---------------------5 haziran

5 haziran gurubu: fatto, oburşirin, >>>SENemmm<<< , Ms.Eda, gülüm_annem , ilktuğ , xxtinaxözqe , (fattonun arkadaşıııııı :)........ ), nix, canavar

:roflol::roflol::roflol: aslında kendisi de siteye üye ama pek teşrif etmiyor...güzel olmuş özgürcem... a.s.

Son düzenleme:
BENDE VARIM KIZLAR TÜRKİYE İÇİN HEP BİRLİKTE 1HAZİRAN YOLA CIKACAM 1 HAZİRANDAN ÖNCE Kİ BÜTÜN TARİHLERDE VARIM SİZLER BİLGİ VERİRSİNİZ BANA BEKLİYORUMa.s.

evet radyolar çok iyi fikir....birde biz kk (kadınlar klübü üyesi kadınlar grubu )lı kadınlar olarak bu hareketi başlattığımıza göre,bu hareketi kadın programlarında da konu edilmesini sağlayabilirsek harika olur..........birde herkes kendi çevresini,ailesini ve mail grubunu bu hareketin içine çekebilirse çok daha güzel olacak...o zaman değişik mail adresleride bizim grupların arasında gider ve hep aynı adresler olması gibi durumun ortadan kalkması sağlamlaşır....yazı içeriği ve mail adreslerini belirten birer mail hazırlar bunu mail gruplarımıza yollarız...sonuçta herşey hazır olacak onlara sadece göndermek düşecek...kimsenin ülkesi ile alakalı bu kadarcık birşey yapmaktan imtina edecek kadar duyarsız kalabileceklerine inanmıyorum....bu arada 17 haziran'a yazılmışım teşekkür ederim....telf'ime kayıt ettim ... aralarda yine göndereceğim ama...sevgiler

çok sayın duyarlı arkadaşlarım :) , herkese mail atacağı günden 1 ve 2 gün önce özel mesajla hatırlatma yapacağım...yeter ki sayımızda düşüş olmasın, emeklerimiz karşılıksız kalmasın...ayrıca bu fikri veren ms.eda'ya da çok teşekkür ediyorum... Şeniz

Son düzenleme:
29 mayıs gurubu : candy38, smhsmh, denizinkızı,dilemma, mızzbunny, <çitlémbik>, gülsemin, nınım, elif59, iyi anne
30mayıs gurubu: ev hanımı, princess, su perisi, devit, funda72, Caramela*, yengecburcu, gülsü, emine Gülşen , ayça27
31mayıs gurubu: yeşimg, tyenuc_egzo, kubra663 , masiva, kızıldeniz, Birsu , from__hell , neseli45, GökyüzündeDans , blackqueen
1 haziran gurubu: eylül13, VAZGECILMEZIM, n.d. , rüyagibişeker, pelincikk, eylül25, ikizler11, bride , kuxen, fidele
2 haziran gurubu: bhk, ayshınce, Dafne,nacide48, kalimera, Selen_Ay, S&S, tanrubeyf, sszzkk,sinem_06
3 haziran gurubu: Hoppidi, onetimes, hozlemk, elmayra:) , ebosh,Seher, süperstar , reflex , roseaysegul , kronick
4 haziran gurubu: tadli, G&NUR24 , ZuZuu, huysuz-citir , dmple , silver73, NeslihaN* , karabibernilis, nemida , nartaneleri
5 haziran gurubu: fatto, oburşirin, >>>SENemmm<<< , Ms.Eda, gülüm_annem , ilktuğ , xxtinaxözqe , (fattonun arkadaşıııııı :)........ ), nix, canavar
6 haziran gurubu: Lereenim, _EsCApE , bağcan , suayaz, ergene , efsunefe , puffpuff, EGELİNİNBİRİ , yeşilkurbaga, *mavili*

İlk gurubumuz bu değilmi canım
bende bu tarihler arasında atacağım bilgilerinize a.s.

daha öncede bu maili okumuş ve tüm arkadaşlarıma iletmiştim. tabiikide "republic of türkiye" olmalı. bize hindi diyenler topraklarımıza gelip denizimizi güneşimizi karış karış türkiyemizi gezerken utanmıyorlar mı acaba hindi beyinliler:oklava::oklava::oklava:

bu konuyu okuyunca çok duygulandım birazda utanç duydum kendimden.çok yakın bi tarihte ankarada düzenlenen bi uluslararası dans ve gençlik festivaline katılmştım orda yabancı gençler gelip sorunca ''ı am from turkey''demiştim hemde kaçkere ama anlamını bilmiyodum gerçektn.ileri derecede milliyetçi bi insanım nasıl böyle bi ayrıntıyı atlarım aklım sırrım ermiyo ama artık kim sorarsa sorsun söyledigimde anlamıyackta olsalar artık TÜRKİYE diyecegime emin olabilirsinz anlamazlar anlamazlar sonunda anlarlar onlar.benimde yapabalilecegim bişey warsa eger seve seve yaparım bu konunun üzürine giden arkadaşlara sonsuz teşekkürler ediyorum.

Back