- 6 Ağustos 2007
- 8.073
- 20
- Konu Sahibi BenOzgurce
- #4.321
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kıslar bu ne adresıalrıı ben dıger sayfaları okuyamadımdaa
Arkadaşlar,
Çok üzülerek hem sağlık hemde zaman açısından burayla ilgilenemiyorum.Ben 10 .cu sayfanın yarısına kadar adresleri eklemiştim.Hepinizden cok özür diliyorum....
slm ya gene buraya uğrayan olmamiş dağciceğimden başka
nerdesiniz arkadaşlar ya haydı ben kızmdan dolayı zaman bulamıyorum ya sızler söz veripde uğrayamanlar hanı hep beraberdik ama bakıyorum kimse uğramamiş
arkadaşlar burayı boş birakmayalım hepinize sevgilerimle
TÜRKİYE ....
canlarım toplananları bir derleyelim ilk partiyi atmaya başlayalım derim ben bir hareket gelsin bu arada diğerleride toplanır bir bakalım her adres çalışıyormu nedir ne değildir bir bakalım birlikte bir metin hazırlayalım nasıl olacak yoksa herkes kendimi yazacak ayni günmü sıra ile günlerde mi atılacak bir toplanalım bir karar alalım ne dersiniz
bencede cnm önce bi toparlayalım şimdiye kadar yaptıklarımızı.yanlız önceki gibi hepimiz birden aynı mail adreslerine atmayalım yine ters tepki alırız yoksa.aramısda paylaşalım adresleri.olmasmı
kızlar hepinize günaydın.Uzun zamandır yazamıyordum.Taşınma işlerim ve işlerin yoğunlu nedeniyle.Ama çok şükür atlattık.Yine birlikteyiz.Tabiki çalışmalarıma da kaldığım yerden devam ediyorum.Hepinizi öpüyorum .
canlarım toplananları bir derleyelim ilk partiyi atmaya başlayalım derim ben bir hareket gelsin bu arada diğerleride toplanır bir bakalım her adres çalışıyormu nedir ne değildir bir bakalım birlikte bir metin hazırlayalım nasıl olacak yoksa herkes kendimi yazacak ayni günmü sıra ile günlerde mi atılacak bir toplanalım bir karar alalım ne dersiniz
bencede cnm önce bi toparlayalım şimdiye kadar yaptıklarımızı.yanlız önceki gibi hepimiz birden aynı mail adreslerine atmayalım yine ters tepki alırız yoksa.aramısda paylaşalım adresleri.olmasmı
günaydın tüm yardım meleklerine .
güzel ve sağlıklı bir gün diliyorum.
arkadaşlar bencede yolamaya başilyalım bakalım sonuç ne olur ona göre tekrra bakarız sevğiler..