Hindi Cumhuriyeti Değiliz!

Hindi Cumhuriyeti Değiliz! Bu konuda Birşeyler Yapılmalı .

• Ankete Katılan
    261
yorumlarını zevkle okurdum açtığı konuları takip ederdim.
üzüldüm şimdi ya. onun gibi üyelerin olması lazım bu sitede.

haklısın canım a.s
sende az çok bılırsın sevilen bir uye oldugu zaman , yada populeritesi yuksek oldugu zaman çekemeyeni çok olur.. hususi laf sokusturmak için peşinden dolanırlar..
neyse..
yılbasında,bayramlarda gelır özgürce ablam buraya ,tebrık edip sevindirir bizleri saolsun a.s. a.s. :1hug: :1hug: Şeniz

arkadaslar uzun zaman oldu hic bir sey yapamadim...
biliyorsunuz hem okuyup hemde calisiyorum...
üstüne birde mezuniyet ödevi cikti o bayagi zamanimi aliyor...
en kisa zamanda aktif olmaya calisicam...
öpüyorum hepinizi...
Canım kolay gelsin.Sen gerçekten her yere yetişmeye çalışıyorsun,her şartta.Allah,yardımcın olsun.a.s.

yorumlarını zevkle okurdum açtığı konuları takip ederdim.
üzüldüm şimdi ya. onun gibi üyelerin olması lazım bu sitede.

Bizde çok özlüyoruz Özgürcemi,keşke yine aramızda olsun ama sonuçta kendi seçimi olunca saygı göstermek gerekiyor bazı şeylere.a.s :1hug:a.s.:nazar:

Allah yardımcın olsun arkadaşım.
Bende işten fırsat buldukça firma avındayım.
Hiç bitmicek gibi geliyo banada sayfam. inşallah sonlandırırız hepimiz tez vakitte.

Aslında katılım fazla olsa sayfalar bile paylaşılabilrdi.kaydirigubbakcemile5Gerçekten çok uzun sayfalar ama benimki yarılanmış galiba.a.s

Canım kolay gelsin.Sen gerçekten her yere yetişmeye çalışıyorsun,her şartta.Allah,yardımcın olsun.a.s.

Bizde çok özlüyoruz Özgürcemi,keşke yine aramızda olsun ama sonuçta kendi seçimi olunca saygı göstermek gerekiyor bazı şeylere.a.s :1hug:a.s.:nazar:

Evet kendi seçimi ne desek boş canım.:1no2:

Aslında katılım fazla olsa sayfalar bile paylaşılabilrdi.kaydirigubbakcemile5Gerçekten çok uzun sayfalar ama benimki yarılanmış galiba.a.s

Bende yarılamışım :sm_cool:
Katılım çok az gerçekten. dediğin gibi katılım fazla olsa hakkından gelmiştik şimdiye.
Sağlık olsun ne yapalım bizde geliriz evvelallah demi kaydirigubbakcemile5

Birileri beni mi andı :) Özledim sizi, yanınızdayım unutmayın, kendinize iyi bakın :1hug: canlandırın uyandırın milleti kızlar ha gayret :)
" Temiz bir vicdan kadar yumuşak hiçbir yastık yoktur." FRANSIZ ATASÖZÜ

Ellerimiz boş kalmayacak, elbet bir gün bu çabalar karşılık bulacak, ama kalsa da vicdanımız rahat olacak. a.s
:1hug: :1hug: Şeniz Şeniz

özğürcem cnm hoşgeldin ya nerelerdesin balım çok özledim seni arkadaşim nasılsın
senin kulaklarını her zaman çinlatyoz cnm ama sen bizleri duymuyosun
nasılsın cnm ce diip kaçyosun balım kendine iyi bak sensiz olmuyo cnm öptüm

Birileri beni mi andı :) Özledim sizi, yanınızdayım unutmayın, kendinize iyi bakın :1hug: canlandırın uyandırın milleti kızlar ha gayret :)

Ellerimiz boş kalmayacak, elbet bir gün bu çabalar karşılık bulacak, ama kalsa da vicdanımız rahat olacak. a.s

Günaydın hoşgeldin özgürcem. dün kulaklarını çok çınlattık burda.
umarım sık sık burda olursun artık. inan insanın gözleri arıyo senin gibi bir üyeyi.Şeniz

frezyacım sana da günaydın Şeniz

canım hoşgeldin içine doğmuş temiz kalpli arkadaşım özleniyorsun her zaman ziyaretlerinin daha sık olması dileğiyle ŞenizŞenizŞenizŞeniz

Canım,hoş gelmişsin.ŞenizNe güzel seni burda görmek.kaydirigubbakcemile5Daha sık uğra,özletme bu kadar a.s:1hug::nazar:

günaydın canım benim
özlettin kendini ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

hoşgeldin canım ablam :))
dun ascık kulaklarını çınlattık yerimseniben
gelmen çok guzel olduuu... bundan sonra daha sık gelirsin insallah a.s. :1hug: Şeniz Şeniz

[/“ıki dua vardır ki, reddedilmez; o dua edenlerle Allah arasında bir perde yoktur;
Biri, zulüm gören kişinin duası
öbürü de mü’minin kardeşine gıyabında ettiği dua.”

dualarda unutulmamak dileğiyle..cumanız mübrek olsun arkadaşlar...

B]

günaydın arkadaşlar özğürcemin hepinize selamı var ve bizleriçok özledğin belirtmiş
cnm özğürcem bizde seni çok özledik

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar özğürcemin hepinize selamı var ve bizleriçok özledğin belirtmiş
cnm özğürcem bide seni çok özledik

bizdende çok çok selamlar bizde nasıl özledik canım benim Şeniz
canlarım çok kalamıyorum bu aralar ama yakında daha çok vaktim olacak eskisi gibi devam ederim inşallah sizleri seviyorumŞeniz

X