• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hindi Cumhuriyeti Değiliz!

Hindi Cumhuriyeti Değiliz! Bu konuda Birşeyler Yapılmalı .

• Ankete Katılan
    261
kizlar ben yanlis yapmisim 5 sayfanin sonunu yapacagima bugun fark ettim ki linkn bu sayfasinin sonundan baslamisim

İhracatçı Firmalar bu sayfanin sonunu kim ilgileniyor bu sayfa ile

ben simdi 5 nci sayfayi yapiyorumm

bu konuyla kimse ilgilenmiyormu biz bos yeremi mail topluyoruz anlamadim valla gecen sene daha cok aktivdi Ozgurce nerde bu konuyla o iligleniyordu

bu konuyla kimse ilgilenmiyormu biz bos yeremi mail topluyoruz anlamadim valla gecen sene daha cok aktivdi Ozgurce nerde bu konuyla o iligleniyordu

yok cnm benim boşyeremi olur hiç.sayfalar çok uzun olduğu için.herkes mailleri yaptıkça eklio.bittiği zaman mesajımız buldumuz maillere ulaşıcak inşallah.bu arada o sayfayla kim ilgileniodu hatırlamıorum geçmiş sayfalara bakmak lazım.5. sayfa benimdi.paylaşmıştık demi kuzum

yok cnm benim boşyeremi olur hiç.sayfalar çok uzun olduğu için.herkes mailleri yaptıkça eklio.bittiği zaman mesajımız buldumuz maillere ulaşıcak inşallah.bu arada o sayfayla kim ilgileniodu hatırlamıorum geçmiş sayfalara bakmak lazım.5. sayfa benimdi.paylaşmıştık demi kuzum

candy evet 5 sayfanin sonundan baslayacakitm ama
bir yanlislik yapip numarasi olmayan bir sayfanin sonundan baslamisim herhalde ilk sayfa
birileri cevap yazsn diye bekledim ama cikmadi neyse o zaman ben 5 sayfanin sonundan basliyorum :)

merhaba canım..
bende bu kampanyanın eskılerındenım a.s.
ama suan çok fazla gıremıyorum çok onemli bi sınavım var ona çalışıyorum.. suan bile kendımı o kadar zor tutuyorumkı yardım etmemek için.. biliyorum çunku bi baslarsam devamı gelecek ve been sınavıma yeterli kadar calısamayacagım..
velhasıl..
önce mailler toplanacak sonra belli bir duzene girecek.. daha sonrada belli bir metin veya herkesın takdırıne kalmıs bir metin hazırlanacak..
uyelere haber verılecek vee nihayetınde mailleri gondermeye baslayacagız canım :1hug:
özgürce ablam gelmıyor artık :(((( onu çok özlüyoruzzzz .. özlüyoruummmm...
ama saolsun kampayadakı ablalarımda özgürce ablam gibi (kımse kımsenın yerıni tutamaz elbet) her zaman destek oluyorlar.. daima pozitif bir enerji Allah razı olsun onlardan canlarım benım yaa...

bu arada bacılarrr süperr gidiyorsunuzzz... azmin elinden ne kurtuldu ki demek gerek yerimseniben

hepinizi kocaman opuyorummmm... Şeniz emeklerinize saglık..

son olarak kk ya ugruyorum haftada bir bazende 2gunde bir ama kamyamıza gırsem bidaha çıkamam die korkuyorum yuzden benı affetın kısslar..
ve size yardımcı olamadıgım içinde kendımden çok utanıyorum :((( kusura bakmayın olur mu canlarımm ...

Günaydın arkadaşlar. a.s.
Nasıl gidiyor adres avı.
Kimseden ses soluk çıkmıyo. :1no2:
Şimdi belirli bi zamanımız yok anladığım kadarıyla herkez bitirdiğinde toparlanıp mailler gönderilecek.(demi)

Şimdi belirli bi zamanımız yok anladığım kadarıyla herkez bitirdiğinde toparlanıp mailler gönderilecek.(demi)

evet canım aynen dedigin gibi olucak.. önce bi mailleri toplamak gerek a.s.
sonrasında benımde sınavım biterde gelırım kampanyamız için yardıma kaydirigubbakcemile4

arkadaşlar özgürce nerde bilen varmı? ne oldi naptınız uzun zamandır kaçırdım ipin ucunu...

merhaba a.s.
özgürce ablam artık kk ya gırmeme kararı aldı :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
ama arada gelır yazar kampanyamız için saolsun :1hug: :1hug:

suan türkiyedeki ihracat firmalarının mail adresleri toplanıyor .. sesimizi bu şekılde duyurmak istedık acıkcası.. bu mail adresleri toplandıktan sonra ülkemızın isminin türkiye olarak değiştirilmesi için gerekli bi metin hazırlanıp bu toplanılan adreslere gonderılecektır.. a.s.

merhaba a.s.
özgürce ablam artık kk ya gırmeme kararı aldı :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
ama arada gelır yazar kampanyamız için saolsun :1hug: :1hug:

suan türkiyedeki ihracat firmalarının mail adresleri toplanıyor .. sesimizi bu şekılde duyurmak istedık acıkcası.. bu mail adresleri toplandıktan sonra ülkemızın isminin türkiye olarak değiştirilmesi için gerekli bi metin hazırlanıp bu toplanılan adreslere gonderılecektır.. a.s.

Özgürce neden girmiyo artık kk ya.
Kim ne dedi bakim. Ben baya uzun bi süredir görmüyorum yaa
.:çok üzgünüm:

benım bıldıgım 2008 kasım ayından beri yok :(((
bende acıkcası bılmıyorum neden böyle aniden bi karar aldıgını , burdan çok samımı olan arkadaslarından ogrendım bende.
belliki kusturmusler ablamı :@
insallah en kısa zamanda yenıden döner aramıza a.s. :1hug:

arkadaslar uzun zaman oldu hic bir sey yapamadim...
biliyorsunuz hem okuyup hemde calisiyorum...
üstüne birde mezuniyet ödevi cikti o bayagi zamanimi aliyor...
en kisa zamanda aktif olmaya calisicam...
öpüyorum hepinizi...

arkadaslar uzun zaman oldu hic bir sey yapamadim...
biliyorsunuz hem okuyup hemde calisiyorum...
üstüne birde mezuniyet ödevi cikti o bayagi zamanimi aliyor...
en kisa zamanda aktif olmaya calisicam...
öpüyorum hepinizi...

Allah yardımcın olsun arkadaşım.
Bende işten fırsat buldukça firma avındayım.
Hiç bitmicek gibi geliyo banada sayfam. inşallah sonlandırırız hepimiz tez vakitte.

benım bıldıgım 2008 kasım ayından beri yok :(((
bende acıkcası bılmıyorum neden böyle aniden bi karar aldıgını , burdan çok samımı olan arkadaslarından ogrendım bende.
belliki kusturmusler ablamı :@
insallah en kısa zamanda yenıden döner aramıza a.s. :1hug:

yorumlarını zevkle okurdum açtığı konuları takip ederdim.
üzüldüm şimdi ya. onun gibi üyelerin olması lazım bu sitede.

Back
X