Hindi Cumhuriyeti Değiliz!

Hindi Cumhuriyeti Değiliz! Bu konuda Birşeyler Yapılmalı .

• Ankete Katılan
    261
kızlar kolay gelsin... neler yapıyosunuz...
ben de yardım etmek isterim... neler yapabilirim söylerseniz boş vaktim çok değerlendirmiş olurum....

Hoşgeldin.
İhracatcı firmaların adreslerini bulup çıkarıyoruz canım şimdilik.
10 sayfa mevcuttu hepsi dağıtıldı ama yarıda bırakan veya yardıma ihtiyacı olan varmı bilmiyorum.
Sen burayı takip et canım.
Ablalarımız yönlendirir seni.
Tekrardan teşekkürler. Şeniz

kızlar kolay gelsin... neler yapıyosunuz...
ben de yardım etmek isterim... neler yapabilirim söylerseniz boş vaktim çok değerlendirmiş olurum....

Canım öncelikle hoş geldin:1hug:,candy38 arkadaşımız rahatsız olduğu için devam edemiyor.Yarısına kadar gelmiş zaten,istersen onunkini alabilirsin.a.s.

Cumatebrigi339.jpg

bunların çoğunun adresi yok ama... nerden bulacağım ben onu bilemedim...

Haklısın canım,web sitesi olanlarınkini ekliyoruz ama sanırım oda epey olacak.Çünkü çok güzel bi site bulmuş ıçimdeki Sen arkadaşım.Zaten yeterince firmaya ulaşabiliyoruz.Tabi keşke hepsine yollama şansımız olsaydı.a.s.

sağol canım benimmm a.s. :1hug:
sımdılık acıldı sayfalarım , vakıt kaybetmeden aramaya devam :KK70: yoksa yine giderse ölürüm artık sinirimden :kızgın: yerimseniben

kızlar merhaba ,Hepinize güzel bir gün diliyorum.Bu arada Özgürcem hoşgeldin.Burada olmasanda bizimle birlikte olduğunu biliyoruz.Keşke hep birlikte olsak.Canım desteğin için çok teşekkürler.Öpüyorum hepinizi kolay gelsin kızlar.

X