Hindi Cumhuriyeti Değiliz!

Hindi Cumhuriyeti Değiliz! Bu konuda Birşeyler Yapılmalı .

• Ankete Katılan
    261
evet kızlar ev hanımının mesajı gibi olsun.eğer açıklama yapmazsak olmuyorrrrr.benim bir süre daha işim var ama sabah altıya kadar ayaktayım.bu sürede yapabildiğim kadar yaparım merak etmeyin.Bitirirsem haber verir başka bir harf alırım.

ya bu arada profile mesaj kısmında link işareti yok.insanlar birde konuyu aramak zorunda kalacaklar.hiç iyi olmadı bu amakötükedihüso

Kizlar ben simdi bisey anlamadim katilmak istiyorum sizlere ama..bu konuyu msn adresimdeki her keze gönderiyimmi daha cok kitleyemi kavusmak niyetimiz

kızlar be burdayım ne yapacağımı söyleyin yeter
harfler falan verilmiş neyse banada bir harf verin ne yapacağımı söyleyin
yaparım anca beraber kanca beraber

kızlar V-W-X tamam ama birçok kimsenin profili kapalı.Özel mesajı açık olanlara yazdım ama aralarda beklemek zorunda kaldım.
mesaj sayısı o olan ve uzun süre girmemiş olan üyeleri eledim.
bugünlük bu kadar azıcık ama azıcık yoruldum.Şeniz

herkese iyi geceler unutturmayın G de 100 sayfadayım ama ilaçlar uyutuyor sizleri seviyorum tüm iyi dilekleriniz için kocaman öpüyorum sevgiler saygılar

günaydın canlar hepinize güzel hafta sonu diliyorum
arkadaşlar sabah

onkişiye yolladım abbacım cnm ı harfınde otuzuncu sayfadayım pek üye yok cnm olanlarında çoğu iki yıldır ve aylardır uğramadİği beli cnm onlara zaten mj yazmadım
ama i harfı kimse almadiysa
onuda ben alayım cnm
herkese kolayı gelsi

Son düzenleme:
günaydin kizlar..ben de gönderdim mail sayfa 11-12-13-14-15-16 burdaki mail adreslerine gönderiliceni söylediler bende gönderdim yarin bidaha göndericem cunku limitim bitti

kuzum İ harfıde senındır.. opuyorum kolay gelsın...
gunaydın herkeseeee -tatlicadiarzu-
kolay gelsın...

katılan arkadaslarımız hoşgelsınız a.s.

sevgiler... gonderme işlemlerine , buraya gelen uyeler hemen baslayacakstır a.s.
Şeniz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…