• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hindi Cumhuriyeti Değiliz!

Hindi Cumhuriyeti Değiliz! Bu konuda Birşeyler Yapılmalı .

• Ankete Katılan
    261
hanımlar herseyı tamamladık çok şükür...
metnımız hazır... maillerimiz hazır... birde uyelerimi toplasak tam olcak..
subat ayında univler tatıle gırıyor.. ya subattan önce baslıcaz yada subattan sonra baslıcaz.. benım fıkrım subattan önce baslamak , sıcagı sıcagına yapalım derım.. ne dersınız ?? ( tabı yeterli uyeyi toladıktan sonra)

Tamam bana uyar,sanırım Şubata kadar biter gönderimler diye düşünüyorum..:lepi:
Biz ne mailler gönderdik bu neki değilmi arkadaşlar yerimseniben

kızlar hepinize iyi akşamlar.Malum bugün cuma işleri teslim etmem lazım sizlere pek faydalı olamadım bugün hafta sonuda ikizlerden fırsat bulamayacağım büyük olasılıkla.Pazartesi kaldığım yerden devam ederim.Kendinize iyi bakın ve çok yorulmayın vaktimiz var nasılsa.Öpüyorum hepinizi.

ben kurallar dısına cıkmayım yasakmıs hersey arkadasları bıtırdım :))
toıklere gondermemeııstım tam zamnında uyardınız..tesk..
şimdı gecelım z harfındekı kullanıcılarına..
ben sızden cok sey ogrenmem gerekecek.. :))
yenıyız nede olsa
aksam gorusuruz şimdı cıkıyorum
kocıse pc basında yakalanmayayım demı :))

iyi akşamlar canım :1hug:
yok alnma hemen tatlım bende senın gibi yapmıstım ilk geldıgım zaman topige yerimseniben ordan tahmın ettm senınde yapacagını anlıcan.. yasak oldugunu ozaman anladım konu sorumlusu arkadas uyarmıstı benı. :teselli:
gorusuruz canımm a.s.

Tamam bana uyar,sanırım Şubata kadar biter gönderimler diye düşünüyorum..:lepi:
Biz ne mailler gönderdik bu neki değilmi arkadaşlar yerimseniben

haklısın fıstıgım.. yine bunlar o gonderıklerımızın yanında solda sıfır :)))
bitirelım subata kadar kım tutar bizi kaydirigubbakcemile4

kızlar hepinize iyi akşamlar.Malum bugün cuma işleri teslim etmem lazım sizlere pek faydalı olamadım bugün hafta sonuda ikizlerden fırsat bulamayacağım büyük olasılıkla.Pazartesi kaldığım yerden devam ederim.Kendinize iyi bakın ve çok yorulmayın vaktimiz var nasılsa.Öpüyorum hepinizi.

öle deme tatlım arada geldın gordum ben senı yerimseniben
fıkırlerın çok işimize yaradı bunu sölemek lazım burda.. kızzlar hepimizin fıkırlerı çok işimze yaradı herseyı daha kolay yapmamı sagladınız.. yuk bende değil sizlerdeydı canlarımmm :1hug: a.s.

*****bundan sonra verecegımız lınk olarak 373 üncü sayfanın lınkın verıyoruz kızlar tmm :) şimdi aklıma geldı napiyim :)) rapunzelin dedigi gibi olur hemde .. :lepi:*****

bu oy verme işini nası yapıcaz kızlar yaa..
lınk verırken oy vermeyın mı dicez -tatlicadiarzu- oy verip gidiyorlar cunku :(((
listemdekı arkılerme gonderdım ama her defasında bız oy atmıstık dediler , yada biz daha önce katılmıstık dediler :(((
acıklama yapıyorum ama bıkmadım bıkmamda sadece bu durumu sızlerle paylasmak istedım :1hug:

bu oy verme işini nası yapıcaz kızlar yaa..
lınk verırken oy vermeyın mı dicez -tatlicadiarzu- oy verip gidiyorlar cunku :(((
listemdekı arkılerme gonderdım ama her defasında bız oy atmıstık dediler , yada biz daha önce katılmıstık dediler :(((
acıklama yapıyorum ama bıkmadım bıkmamda sadece bu durumu sızlerle paylasmak istedım :1hug:

Canım,link haricinde bir iki cümle ekleyelim o zaman.Zaten verdiğimiz sayfadanda anlaşılır.MSN lerde dağıtılacağının anlaşılması gerekir bencede a.s.

F harifini eğer kabul ederse adıvarıma vermek istiyorum bende e de çok kullanıcı var çünkü kızmazsanız tabi

Kızlar baştan aşağı tek tek mi gönderiyorsunuz siz ben dikkat ediyorum bazılarının profilleri kapalı zaten bazısıda 2008 bilmem kacıcı ayından beri yok

canlarım benim hepinizi tek tek güzel yüreğinizden anlınızdan öpüyorum şimdi geriye dönüp tek tek okudum az bir zamanda neler başardınız Özgürcem için rahat olsun çok duygulandım canım güzellerim bende yapabilirim şimdi bir anlık sizleri merak ettiğim için girdim ve msj bırakmaya başlandığını gördüm bende alırım kopyala yapıştır zor gelmez üstelik bir işe yaradığımı düşünürüm hiç yardımım olmadı içime sinmiyor
eylül F yi almakla başlıyorum işe canım her arkadaşın son harfini alabilirim
kolay gelsin sizleri seviyorum

F harifini eğer kabul ederse adıvarıma vermek istiyorum bende e de çok kullanıcı var çünkü kızmazsanız tabi

tabıkı canım verebılsın o nası soz :1hug:

bu arada ev hanımı ablam biraz daha iyiysen G harfını alabilirmisin acaba ?

[COLOR="Black"]ecem_1912 --- U harfini aldı... [/COLOR]

Kızlar baştan aşağı tek tek mi gönderiyorsunuz siz ben dikkat ediyorum bazılarının profilleri kapalı zaten bazısıda 2008 bilmem kacıcı ayından beri yok

kuzum ben dıyorum ama unutuyorum sizlere acıklama yapmaya kusura bakmayın..

uyelerde msj sayıısı 15-20den fazlaysa lınkı gonderın kızlar..

birde uye ne zaman girmis en son onlara bakın..

öpüyorum hepinzi... kolay gelsın..

kuzum ben dıyorum ama unutuyorum sizlere acıklama yapmaya kusura bakmayın..

uyelerde msj sayıısı 15-20den fazlaysa lınkı gonderın kızlar..

birde uye ne zaman girmis en son onlara bakın..

öpüyorum hepinzi... kolay gelsın..

zaten öyle yapıyorum ama hala sayfa 22 deyim :bbo:

selamlar; yurtdışında turkey diye bilinen adımız gerektiği gibi TÜRKİYE olması önerimiz için( konu siyaset değildir)
mail atmaya kaldığımız yerden devam ediyoruz katılmak isterseniz sizide aramızda görmek bizi mutlu eder KK olarak adımızı duyurmak ve amacımıza ulaşmak için el ele
Türk ve Türkiye Tarihi bölümünde
Hindi Cumhuriyeti Değiliz!
başlığında 373 sayfada gerekli bilgiler var

canlarım ben bunu yazdım mesaj olarak başlıyorum birazdan

Back