Hindi Cumhuriyeti Değiliz!

Hindi Cumhuriyeti Değiliz! Bu konuda Birşeyler Yapılmalı .

• Ankete Katılan
    261
Kızlar profillere bilgilendirme yaparken gmail ve hotmail için atacaklara metnin olduğu sayfayla ilgili numara verelim.Başından bakanın kafası karışıyor.Abbam sana çok yük olduk ama metinle birlikte tekrar bir güncelleme yapamısın kuzum.ona göre sayfa numarası kesin olsun ve bilgilendirme yapalım.
Arada çok anlamayan oluyor.

dusunce ozgurlumuz yok bu zamanda yada budevırde demek lazım tmm ozaman sende arkadas listendekı uyeleri haberdar edersın.. bizim varlımızdan haberlerı olsun yerimseniben
bu arada hoşgeldın canımmm a.s.

dusunce ozgurlumuz yok bu zamanda yada budevırde demek lazım tmm ozaman sende arkadas listendekı uyeleri haberdar edersın.. bizim varlımızdan haberlerı olsun yerimseniben
bu arada hoşgeldın canımmm a.s.

tamamdır canım arkads lısteme gonderıyorum..
metnı kopyalayıp maılden tum arkadslara gonderıyorum :))

ne oldu ne misafiri hiç güleceğim yoktu...varsa bir misafir sence kim olabilir?:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

demın bi misafir vardı gitmiş şimdi :roflol: ben öle deyınce korktu saırım -tatlicadiarzu- kaçtı.. -tatlicadiarzu- bızım uye isimlerimizin dısında bide misafir vardıda ondan dedım :)) bılmemkı kımdı artık kaydirigubbakcemile2

hemen ablam.. basımgozum ustume yerimseniben
bu kampanya hepimizin arkdaslar bunu unutmayam bakem..
son sayfaya bakın dıyorum ama uyeleri bılgılendırecek bişey yazmıyor hakkatende ...
vatan için canım saolsun dıyorum..(hiç mutevazı deılım bılıyorum :):) )

tamamdır canım anlasıldı..
şimdı ben arkadsları bıtıreyım donerım..
bırde takıldıgım topıkler var oraya adres versem bısey olmaz demı ??

hanımlar bu metnı okuyunuz , sonra asagıda yer alan toplu mail adreslerıne gonderınız.. a.s.

Son düzenleme:

canım benim o kadar emeğin varki! sana yük olduk ama hakkını helal et olurmu?ayrıca çok mütevazi ve çok şekersinnnnnnnnnnn

hanımlar burdakı amac yukardakı metnı , asagıda bulunan
toplu mail adreslerine gondermektir.. her sayfa tek sefer gonderimliktir bilgize.. a.s.
hepimize kolay gelsın sizleri Şeniz

Son düzenleme:
toplu mail adreslerine gondermektir.. her sayfa tek sefer gonderimliktir bilgize..
hepimize kolay gelsın :lepi:

Son düzenleme:
toplu mail adreslerine gondermektir.. her sayfa tek sefer gonderimliktir bilgize..
hepimize kolay gelsın :lepi:

Son düzenleme:
canım benim o kadar emeğin varki! sana yük olduk ama hakkını helal et olurmu?ayrıca çok mütevazi ve çok şekersinnnnnnnnnnn

guncellemeler tamamdır :dance:
ablam o nası söz sende AAA.. benım ne kadar hakkım varsa sizlerind eokadar hakkı var burada :1hug: a.s.
hepimızın yolu acık ne guzel devam edıyoruz durmaksızın çok az kaldı halletmemıze bu işide süprizzzzz
hepimize kolay gelsın... :lepi:
ben nasısam sizlerde oylesınız bacılarr.. kalpleimiz bir ..kalp kalbe karsı... fıstıklarımm kocamannn opuyommm :asigim: :1hug: Şeniz

Son düzenleme:
ben kurallar dısına cıkmayım yasakmıs hersey arkadasları bıtırdım :))
toıklere gondermemeııstım tam zamnında uyardınız..tesk..
şimdı gecelım z harfındekı kullanıcılarına..
ben sızden cok sey ogrenmem gerekecek.. :))
yenıyız nede olsa
aksam gorusuruz şimdı cıkıyorum
kocıse pc basında yakalanmayayım demı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…