Hindi Cumhuriyeti Değiliz!

Hindi Cumhuriyeti Değiliz! Bu konuda Birşeyler Yapılmalı .

• Ankete Katılan
    261
arkadaslar merhaba pc bugun yok..format atızlacakmıs.ancak aksam gırebılırım..
aksam gorevımı hallederım artık...optum sızlerı..

hoşgeldiniz arkadaşlar
hep beraber başaracağiz inşallah
herkese kolayı gelsin
...............................................TÜRKİYE TÜRKİYE.......

cok güzel gelismeler olmus ama ne yazikki ben fazla yaninizda olamiyorum....
yeni gelen arkadaslara hosgeldiniz diyorum....
bugün N harfinden basladim biraz umarim yetistirebilirim...
haftasonu olmasina ragmen bugün ek ders icin okula gidicem ve sifayi kaptim grip oldum....
yarin daha cok mesaj göndermeye calisicam...
hepinize iyi haftasonlari diliyorum... a.s.

Bende haftasonu pek fırsat bulamam ne yazıkki,her güne bir harf ayırarak yapmayı düşünüyorum.
Hadi bakalım herkese kolay gelsin.a.s.

iyi akşamlar aramıza katılan arkadaşlar hoş geldiniz
arkadaşlar anket yapılmıyor sesimizi duyurmak için ilgililere mailler atıyoruz mailler ve örnek metin 373üncü sayfada

iyi aksamlar hanımlarr... nasılsınz.. sizi çok fazla koşturmuyorum dimi ? yetıstırmek için gunu gunune olsun die çok fazla disiplinli deilimdir die umut edıyorum .bu arada benım tek S harfım kaldı,bunu bıtırdıkten sonra sizlere yardımcı olabılırım .. Şeniz
bu arada gaye 43 ---373.sayfada gerekli açıklama yapılmıstır _sevgiler_

benim birtek y harfim var.80 sayfa var ama bugün biraz tembellik yapmak istiyorum.kafamı dağıtmam lazım
çayımı alıp birazdan başlarım.
bu arada mail yollanma tarihi 23 Ocak mı?daha önce atanları profilde uyaralım mı?

Canım,kimsenin olaya disiplin gibi bir yaklaşımla baktığını sanmıyorum.a.s.Sonuçta hepimiz aynı amaç için,aynı konumlarda,gönüllü olarak katılıyoruz.Şeniz

candy ablam , bızden msjı alan hemen atmaya baslasın herkesın o gune işe denk gelmeyebılır sonucta.. hemde birden doldurursak maillerini hiç okumazlar bızım gonderdıklerımızı ( en iyisi böle yapmak haklısın :))
opuyorummm

oyy kuzucum dağ çiçegimm saol gercekten... hepimiz gonulluyuz evet Şeniz :lepi: hani 3gunde yetıscek filan dıyomya ozamanda sankı size karsı bi baskı yapmıs gibi hısediyom kendımı

rapunzelcim sağol, aksama aramızda beklerız senı a.s.

içimdekı_sen gecmıs olsun tatlım.. önce saglık bılıyorsun senın harflerı ben alabılırım istersen . benım tek harfım kaldı S (323) sayfa ama olsun yarına senın harflerden alayım tmm
opuyorumm yardıma ihtiyacı olan varsa buraya yazsın kızzlarrr.. yardımcı olabılırımm Şeniz

kızlar i harfındeyim kızımdan anca yollaya biliyorum neyse pazarates bitirecem inşallah
iyi akşamlar diliyorum

kızlar özür dilerim ne harfi sayıyosunuz geçmişi okumaya çalışıyorum ama ne yaptığınız çözemedim hala :S bilgilendirin beniiiiiiiii

kızlar özür dilerim ne harfi sayıyosunuz geçmişi okumaya çalışıyorum ama ne yaptığınız çözemedim hala :S bilgilendirin beniiiiiiiii

canım kullanıcı profillerine bilgilendirme mesajı bırakıyoruz.aramızda harfleri bölüştük.amacımız 373.sayfadaki metni aşağısındaki adreslere postalamak.

merhaba, bana özelden msj geldi... 373. sayfada yazılan yazıyı okudum... peki ne yapmam gerekiyor????

merhaba kizlar bugün gönderdigim maillerden böyle bi cvp aldim...yanniz degiliz ...

Raziye Hanım ve ekibinin ülkemizin adı konusundaki duyarlılığını takdir ediyor ve kampanyasına destek veriyorum.Bu arada sizlerle bir anımı da paylaşmak istiyorum.Bir kaç yıl önce Tayvanlı bir heyete tercümanlık yaparken heyettikilerden biri benden şöyle bir soru sormuştu:"Bu ülkenin adı neden Turkey? sözlüğe baktım bunun anlamı "Hindi" imiş burada Hindi çok mu?" diye sormuştu.Ben onlara:"Bu ismin sizin bildiğiniz Hindiyle bir alakası yok.Bu ülkenin ismi Türkiye.Farsça "Türklerin yaşadığı yer" demek.XIX.yüzyılın sonunda İngilizler sorumsuzca ve hatta alay edercesine Türklerin kendilerince "Türkiye" denilen bu ülke ismine "Turkey" halkına da "Turkish" demişlerdir.Siz en iyisi Türkiye deyin" diye cevap vermiştim.O tarihten bu yana ben Uluslararası yazışmalarımda ve mektuplarımda hep "Türkiye" ismini kullanıyorum.Bundan dolayı iletişimde bir aksaklık da görmedim.Her zaman öğrencilerime de böyle yapmasını söylüyorum.Her kes (Devlet kurumları da dağil) bundan böyle bütün yazışmalarında "Turkey" yerine "Türkiye" ismini kullanırsa zannederim dünya ülkeleri de buna dikkat etmek zorunda kalacaktır. Varis ÇAKAN

kizlar ben N harfinin 89. sayfasinda kaldim....
arkadasimla biraz ders calismaya baslicaz....
pazartesi sinavim var onu atlatayim ondan sonra devamli burdayim....
iyi geceler....

arkadaslar hepinizin emeginden dolayi tesekkur ediyorum yanliz ben nasil mail gonderecegimi tam anlamadim 373.sayfadaki yaziyi kopyalayip mailime aktarip orada sayfa olarak ayrilmis butun maillere tek tekmi gonderecegim ve o mailler kimlerin nekadar cok hem kendi ozel mailimizden gonderecegiz degilmi ve belli bir gundemi gonderecegiz

merhaba canım hosgeldıın a.s.
373.sayfadkı metni.. sayfa numarası verdıgım toplu mail adreslerıne gonderecegız. her sayfa numarası tek seferlık gonderlımlıktır ben ona gore duzenleme yaptım . kopyala yapıştır yapıcaksın yerimseniben toplam 21 sayfanın tumune gondermek gerekıyor
kendı özel messenger hotmail,mynet,gmail olabılır canım .. bu arada için rahat olsun hiç bir sorun olmuyor benım eşim asker oyle olsa ben gondermek istemezdım a.s
sevgiler a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…