- Konu Sahibi BenOzgurce
-
Çok kalabalık olmadığımız bir gerçek.Üstelik aynı gün hepimiz yüklenmeliyiz bence etkili olabilmek için.Gerekirse aramızda belirleyeceğimiz günler de tekrar tekrar denemeliyiz. Ne kadar ciddi olduğumuzu göstermek için buna ihtiyacımız var.Zaten sayımız çok az.
Başbakanlığa,turizm bakanlığına ,dış işleri bakanlığına ve bütün milletvekillerine hepimiz toplu halde ve aynı tarihte gönderirsek sesimiz gür çıkar diye düşünüyorum.
Peki aynı tarihte herkesi nasıl toplayacağız ?
Göndereceğimiz metin nasıl olacak.?Kısa ve öz birşey olması ,derdimizi çok iyi yansıtması açısından, kalemi kuvvetli arkadaşlarımızın da yardımı gerekiyor.
CADIARZU
Hımmm, ben son yazışmaları takip edememiştim.Ortak bir gün belirlesek demişsiniz, ben mailimi yazıp gönderdim bile milletvekilime. Ama bundan sonraki ortak harekette de yine yer alırım. Özele ya da ziyaretçi mesajları kısmına not atarsanız sevinirim. Bazen 1 dakikalığına giriyoeum, kaçırmak istemem. Hatta iş yerinden arkadaşlarımı da mail atmaya yönlendiririm.
Bu konu internette bir çok forumda var arkadaşlar biz olan forumlara da göndereceğimiz metni ve tarihi yazarız onlarda aynı gün atarlar?
Evet hiç zararı yok ve umarım sonuç alırız.Birincisi canlarım:) Ortak hareket etmemiz dikkat çekmek açısından gerekli diye düşündüm:)
İkincisi herkes kendi milletvekiline değil de bütün vekillere yine toplu olarak göndersek daha iyi olur diye düşünüyorum:)
Ben de bireysel olarak birkaç yere göndermiştim hiç mi hiç zararı yok:)
Hep birlikte bütün e- postalara aynı günlerde gönderirsek daha fazla dikkat çekeceğimize inanıyorum:)
Damla damla su pek etkili olmaz, amacım bir kova su olup insanları uykudan uyandırmak:)
Gönül isterdi ki engin bir deniz olalım ama olmadı:)Sayımız az.
ŞenizŞenizŞeniz
Bu konu internette bir çok forumda var arkadaşlar biz olan forumlara da göndereceğimiz metni ve tarihi yazarız onlarda aynı gün atarlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?