- Konu Sahibi BenOzgurce
-
- #2.101
bu iş bu kadarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
en büyük türkiye
yeni bir durum var herhalde nereye gönderiyoruz ben kaçırdım herhalde?
Canım aslında ben eylülde başlayalım diye düşünmüştüm ama, sonra bir değerlendirme yaparız hepbirlikte .
Malum şuan gündem çok yoğun, hem bir sürü arkadaşımız müsait olamayacak, hem göndereceğimiz kişiler tatilde olabilir .
Bilemiyorum işte. kafamçokkarıştı
Canım aslında ben eylülde başlayalım diye düşünmüştüm ama, sonra bir değerlendirme yaparız hepbirlikte .
Malum şuan gündem çok yoğun, hem bir sürü arkadaşımız müsait olamayacak, hem göndereceğimiz kişiler tatilde olabilir .
Bilemiyorum işte. kafamçokkarıştı
dünkü milli maçı izlerken canım ülkemden "törki" diyerek bahsedilmesi içimi sızlattı..ve protestomuzun ne kadar haklı olduğunu bie kere daha anladım..ama merak ettiğim bir şey orada bulunan "üst düzey yetkililer" ne düşündü..veya hiç mi rahatsızlık duymadılar?CADIARZUk''Dünyada varolmak isimle başlar. İnsanlar için bu böyleyken, milletler için, ülkeler için isim vazgeçilmezdir. Ülke ismi bir kimliktir. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak ülkemin (Hindi Cumhuriyeti) olarak anılması, beni rahatsız etmekte, onurumu incitmektedir. Türkiye Cumhuriyeti, Kurtuluş Savaşı vermiş bir milletin kurduğu aziz bir ülkedir ve adı da uluslararası alanda hak ettiği şekilde anılmalıdır. Uluslararası toplantılarda Cumhurbaşkanı, Başbakan konuşma yaparken, önünde (Turkey) yazıyor. Ne bizi yönetenler hindi, ne bu ülke hindi cumhuriyeti. Turkey, bizi temsil etmiyor.''
uzulme arkadasim ben senin adina bugun gonderirim ,emegine saglik elinden geleni yapmissin a.s.a.s.arkadaşlar 1saatir pc başındayım kopyala yapıştır yapmaya çalışıyorum,5 bölümü gönderdim diye sevinirken hepsinden hata oluştu adres ve parolanızı kontrol edin diyor.
yapamadım üzgünüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?