Hindi Cumhuriyeti Değiliz!

Hindi Cumhuriyeti Değiliz! Bu konuda Birşeyler Yapılmalı .

• Ankete Katılan
    261
This is an automatically generated Delivery Status Notification. Unable to deliver message to the following recipients, due to being unable to connect successfully to the destination mail server. mThis is an automatically generated Delivery Status Notification. THIS IS A WARNING MESSAGE ONLY. YOU DO NOT NEED TO RESEND YOUR MESSAGE. Delivery to the following recipients has been delayed. mudafaaihukuk@supreonline.com
udafaaihukuk@supreonline.com arkadaşlar bugünde bunlar gelmiş birisi muhakkak doğru cevap verecek umut ediyorum.

Bugun mail gonderen arkadaslarima kolay gelsin ayrica tesekkurlera.s.

Ben size uyarim bu yola ciktik geri donmek yok, elimden geleni yapacagim vede baska gruplara ulasmaya calisiyorum sesimizi ya duyacaklar ya duyacaklar elbet bir yerden birseyler gelecek, pes etmek yok ne zaman ne uygulayacaksak ben varim bana sormaniza bile gerek yok yaz tatilide olsa ugrar bakarim vede mail gondereceksem bunu gonderirim sevgiler:enbuyukkk:

ŞenizŞenizŞeniz Harikasın, hepiniz harikasınız ŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

Bende yolladim bugun ki gorevim bitti ama birsey soylemek istiyorum..

Neden hep ayni kisiler listeye baska kisilerde ekleyemezmiyiz...

Bu yazi yurtdisinda basbakanin cumhurbaskanin vs vs..kagitla onlerine konulmuyormu

yurtdisinda yasayan milletvekilerimiz onlarada mail yollayalim en azindan ben yasadigim

ulkenin milletvekillerinin maileriin bulabilirim...

Canım yurt dışında ki bakanlara filan da göndermek isterdim ama dil sorunumuz var :) Yani onlara da Türk halkının bu konudan rahatsız olduklarını duyurmak isterdim ama işte dil sorunumuz var ama yurt dışında da kampanyalar yapabilir gurbetteki arkadaşlarımız. Hem de ne güzel olur :)
Gerçi adamlar diyecekki sizin yetkililer rahatsız değil bu durumdan şakkıdı

ben Irlanda'da yasiyorum burada turkler az oldugumuz icin bir Turk millet vekilimiz yok ama bu calismalarimiz icin ingilizce ceviri yapabilirim

yok canim demek istedigim burdaki milletvekillerimiz konsolosluklarimiz onlar biz iletisime gecelim ben duayarli oldukalrini bildidiklerimin mail adreslerini ayarliyorum simdi..onlarda gerekli yerlerle konussunlar..

Avusturyadaki turk milletvekilleri..

Sirvan Ekici kendisi OEVP den bize yardim edecektir...sirvan.ekici@wien.oevp.at
Mustafa Iscel....buda bize geri donecektir mutlaka ...mustafa.iscel@oevp-wien.at
Avusturya viyanadaki turk konsoloslugunun maili tuerkische-botschaft@chello.at
Yeni vatan BIrol Kilinc b.kilic@sudosteuropa.at

simdilik bulduklarim .)

Son düzenleme:

Şeniz Eklediiim :smiley-cool:

Son düzenleme:
özgürcee
a.s. daha göndermeye başlamıyoruz demi

Canım aslında ben eylülde başlayalım diye düşünmüştüm ama, sonra bir değerlendirme yaparız hepbirlikte .
Malum şuan gündem çok yoğun, hem bir sürü arkadaşımız müsait olamayacak, hem göndereceğimiz kişiler tatilde olabilir .
Bilemiyorum işte. kafamçokkarıştı

özgürce çok canını sıkma..biraz gündemden uzaklaşalım..haydi bakalım maça..kazansanda kaybetsende EN BÜYÜK TÜRKİYE....

merhaba arkadaşlar bende maillerimi gönderdim aslında 21 haziran gurubundaydım fakat işim olduğu için az önce göndermek zorunda kaldım hiç göndermemekten iyidir dimi?
21 haziran grubundaki arkadaşlar hepinize kolay gelsinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…