- Konu Sahibi BenOzgurce
- #2.081
20 haziran grubu kolay gelsin ne yaptınız bakalım bittimi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba kizlar..Dun alisverise cikmistik bugun avusturyada turkiye maci var
Ve Badyler Thsortler bayraklar atkilar satiliyor...hemde su gibi :)
Dun bende almaya gittim ve cogunda TURKEY yaziyor..
Ablam ilk once TURKEY yazan bady alacakti ne yapiyorsun dedim..
Bu yaziyi alma dedim anlattim dogruya falan dedi..
TURKIYE yazili olanlari aldirdim..gelen 20 kisiyede vazgecirdim ordan
konusarak adamlarda bana bakiyo ne yapiyor bu diye :)))
vazla vaktim kalmadigi icin ayrildim ordan ama aklim kaldi..
bu 15 kisi her bir kisiye soylese o her bir kisi birer kisilere soylese
bence biz bu isin altindan kalkacagiz ama zaman arkadaslar..:)
Bende yolladim bugun ki gorevim bitti ama birsey soylemek istiyorum..
Neden hep ayni kisiler listeye baska kisilerde ekleyemezmiyiz...
Bu yazi yurtdisinda basbakanin cumhurbaskanin vs vs..kagitla onlerine konulmuyormu
yurtdisinda yasayan milletvekilerimiz onlarada mail yollayalim en azindan ben yasadigim
ulkenin milletvekillerinin maileriin bulabilirim...
Canım yurt dışında ki bakanlara filan da göndermek isterdim ama dil sorunumuz var :) Yani onlara da Türk halkının bu konudan rahatsız olduklarını duyurmak isterdim ama işte dil sorunumuz var ama yurt dışında da kampanyalar yapabilir gurbetteki arkadaşlarımız. Hem de ne güzel olur :)
Gerçi adamlar diyecekki sizin yetkililer rahatsız değil bu durumdan şakkıdı
cumhurbaskanligi@tccb.gov.tr;basin@icisleri.gov.tr;basin@kulturturizm.gov.tr;sgb@kulturturizm.gov.tr;tanitma@kulturturizm.gov.tr;almatikulturtanitma@yahoo.com;
fgedikli@azeronline.com;ynozturk@hurriyet.com.tr;turkki@turkki.fi;infokiev@binet.com.ua;gunaykiraci@yahoo.com;tourisme.turc@busmail.net;cul_tour@emirates.net.ae;dusanbekultur@yahoo.com.tr;
tarihvakfi@tarihvakfi.org.tr;tutav@tutav.org.tr;genclikkollari@chp.org.tr;kadinkollari@chp.org.tr;
mevlut.aslanoglu@tbmm.gov.tr;ssoylu@dp.org.tr;bilgi@dpgenclik.org.tr;
oznur.calik@tbmm.gov.tr;omer.faruk.oz@tbmm.gov.tr;mehmetsahin44@tbmm.gov.tr;
kadinkollari@mhp.org.tr;hypgenelmerkez@hyp.org.tr;ankara@hyp.org.tr;istanbul@hyp.org.tr;
izmir@hyp.org.tr;canan.ozturk@hyp.org.tr;
behzat.ozel@hyp.org.tr;info@saadet.org.tr;adana@saadet.org.tr;ankara@saadet.org.tr;erzurum@saadet.org.tr;
istanbul@saadet.org.tr;izmir@saadet.org.tr;kilic@saadet.org.tr;arena@arenahaber.com;arena@kanald.com.tr;
sami.bulut@erzurum.gov.tr;iletisim@gaziantep-bld.gov.tr;
iletisim2@gaziantep-bld.gov.tr;ahmetonal2007@gmail.com;nuri-okutan@hotmail.com;zonguldak@zonguldak.gov.tr;
kursat.atilgan@tbmm.gov.tr;yilmaz.tankut@tbmm.gov.tr;muharrem.varli@tbmm.gov.tr;mustafa.vural@tbmm.gov.tr;
abdulkadir.akcan@tbmm.gov.tr ;
osman.ertugrul@tbmm.gov.tr;ytugrulturkes@tbmm.gov.tr;kamer.genc@tbmm.gov.tr;ahmettan03@gmail.com;psuda@hurriyet.com.tr
emincolasan@sozcugazetesi.net;mturker@sozcugazetesi.net;sinanaygun@atonet.org.tr;okur@sozcugazetesi.net;avrasya@avrasya.tv
bilgi@yeniden1919.com;b.kilic@sudosteuropa.at;tuerkische-botschaft@chello.at;mustafa.iscel@oevp-wien.at;sirvan.ekici@wien.oevp.at
Ülkemin adı Türkiye, Turkey değil !
İsim değişikliği değil, sadece ülkemizin adının olması gerektiği gibi anılmasını istiyoruz.
uluslararası bir toplantıda ülkemizin adı bizim söylediğimiz şekilde Türkiye olarak geçmelidir.
Diyorlar ki Türkiye kelimesinde bulunan "ü" harfi Avrupa dillerinde yokmuş, bu nedenle sorun oluyormuş.
Avrupa Birliği toplantısında Türkiye delegesinin önünde Turkey=Hindi yazarken Yunanistan delegesinin önünde bırakın Latin harflerini Yunan alfabesi ile ELLAS yazıyor.
Yunanlıların hiç bir harfi batı alfabesinde yok.
Yine deniyor ki karışıklığa yol açarmış, açsın efendim, biraz karışır ortalık, sonra düzelir, bu bahane olamaz .
Mutlaka bu düzeltmenin yapılması gerekiyor.Halk böyle istiyor.
EGEMENLİK KAYITSIZ ŞARTSIZ MİLLETİNDİR.
not:bu yarım bir metin :) Daha tamamlayacağız:) Hepbirlikte . Şeniz
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
http://www.mfa.gov.tr/bilgi-edinme.tr.mfa
http://www.akim.akparti.org.tr/akp.akim/faces/internetBasvuruGiris.jsp
http://www.atv.com.tr/yorum,kahvalti_haberleri.html
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ev -Hanımı ------------- Aysecik -------------- fatto ------------ bhk ----------- candy38--------- Adıvar ------------- Ali's Mother
eldeniz ------------- eylul_13 --------------- devit ---------------- blackrose23 --------------- Barçman----------------- G&NUR24 ------------ efsunefe
deniz_35------------ sevgi8 ---------------- smhsmh ------------ mumudihaba -------------- deniz_güneş -------------- ahleyar_22 -------- *mavili*
abba----------------- dhilek ------------- ÇİTLENBİK ----------- ahhhu -------------- EBRULUM ---------------- ikizler11 ------------- Hoppidi
NeslihaN* -------------- butterfly 's' ---------- Quelle ------------ piyano -------------- icimdeki_sen -------------- Forever -------------- nınım
yeşilim ------------------ roseaysegul --------- Özgürce ----------
özgürcee
a.s. daha göndermeye başlamıyoruz demi
özgürce çok canını sıkma..biraz gündemden uzaklaşalım..haydi bakalım maça..kazansanda kaybetsende EN BÜYÜK TÜRKİYE....Canım aslında ben eylülde başlayalım diye düşünmüştüm ama, sonra bir değerlendirme yaparız hepbirlikte .
Malum şuan gündem çok yoğun, hem bir sürü arkadaşımız müsait olamayacak, hem göndereceğimiz kişiler tatilde olabilir .
Bilemiyorum işte. kafamçokkarıştı