Hindi Cumhuriyeti Değiliz!

Hindi Cumhuriyeti Değiliz! Bu konuda Birşeyler Yapılmalı .

• Ankete Katılan
    261
Benim aklımdan da geçti ama bilmemki :) Cesaret edemem yaaa :)

Sen el atarsan başarırsın arkadaşım.Bir fikir vereyim belki işe yarar. Aramızda gazeteci ya da gazete, radyo,TV okuyan bu kurumlarda staj yapmış ya da yapmakta olan arkadaşlar da vardır belki, aralarına karışıp dikkatlerini çekemezler mi acaba?:uhm:

Ahhh ah editör! Hiç mi ünlümüz yok şu KK'nde. Katıldıkları bir canlı yayında iki lafın arasına sıkıştırıversinler iki satırı. Editör'e sesleniyorum.Magazin sayfalarında KK reklamı ver de biraz ünlü takılsın peşimize! (Bu editör sonunda beni sepetler!:))

Kızlar varya işimin yoğunluğundan dün arada girebilmiştim. Ayrıca dün Beyaz bizim işyerindeydi. İnanın yakasından tutar konuşur bu işi hallederdim.

19 haziran gurubu: realist, iremsu,samyeli34, ANGELQUEEN , açelyaakaslan, nartaneleri, burbuk, Rosem, deryacelik, SıCaK BrOwNi, xnazanx
Hepinize kolay gelsin

bugün mail atacak arkadaşlar hepinize kolay gelsin.maillerimizle ilgilenen biri veya birilerinin çıkması dileğiyle..

günaydın hanımlarrrrr kolay gelsin yarında benim günüm müş unutmadım burdayım sevgiler hepinize
ammada alakasız cevaplar varmış yahu

canım benim ince düşüncen için sağol a.s.
tabiki asla pes etmem elimdeki çizimler ve teklif hazırlıklarım biter bitmez pc ye yeniden kurulum yaptırıp tekrar denemeye başlayacağım a.s
ama bu arada tabiki boş durmuyorum tüm çevremi bu konuda uyarıp bilgilendirmeye devam ediyorum sesimiz mutlaka bir yerden duyulacaktır

Gunaydin arkadaslar bugun mail gondereceklere vede gonderen arkadaslarima tesekkurler, belki guzel cevaplarla bize donerler, bende bir yandan nerelere ulasiriz onu arastiriyorum, sanirim oncelikle Istanbul'a geleyimde :bbo: kendi topraklarimda kafam daha cok calisir belki, birseyler bulmak lazim ama nereden ve nasil, kafamçokkarıştı dusunelim biraz daha reklam panosumu kiralasak acaba KK kadinlari diye

19 haziran gurubundaki arkadaşlarım hadi iş başına,kolay gelsin hepinizea.s.a.s.

Bu Metni aşağıdaki mail adreslerine gönderiyoruz, mail adreslerimizden. Kopyala yapıştır gönder ,kopyala yapıştır gönder, 5 dakikada bitiyor.
KONU;HİNDİ CUMHURİYETİ DEĞİLİZ
Republic of Turkey"... Türkiye uluslararası faaliyetlerde böyle anılıyor

Türkiye" kelimesinin bir başka dilde hangi anlama geldiğinin hiç önemi yok.
Yabancı bir sözcük olan Turkey kelimesinin de "hindi" anlamına gelmesinin hiç bir önemi yok.
Önemli olan bu ülkenin adının "Türkiye" olduğudur.
Bu ülkenin adı "Turkey" değil "Türkiye" dir ve herkes bunu, bu şekilde kullanmak zorundadır.
Türkiye Cumhuriyeti'nin 'Hindi Cumhuriyeti' adıyla varlığını sürdürmesine diline, ırkına, kökenine bağlı hiç kimse rıza göstermez.Bizler sayıca az olsakta yüreği büyük KADINLAR KULUBU üyeleri ve duyarlı TÜRK vatandaşı olarak
"Republic of Turkey = Hindi Cumhuriyeti" Bu ismi istemiyoruz. Lütfen bu konuda birşeyler yapın.

"Republic of Türkiye" olmalı.
SAYGILAR

selin.ozavci@aksam.com.tr; aycan.saroglu@aksam.com.tr; selen.birsam@gmail.com; emrah.guler@aksam.com.tr; ece.arar@aksam.com.tr; gulumdagli@gmail.com; tarik.toros@aksam.com.tr; gulenay.borekci@aksam.com.tr; fugens@gmail.com; onderayla@gmail.com; ahu.uz@aksam.com.tr; ozlem.koyoglu@aksam.com.tr; mine.akverdi@aksam.com.tr; ozlem.koyoglu@aksam.com.tr; turkan.yilmazer@aksam.com.tr; sonsuz@derki.com; baris.kocaoglu@aksam.com.tr; k.dikbas@zaman.com.tr; e.mahcupyan@zaman.com.tr;

a.yildirimturk@zaman.com.tr; a.aymaz@zaman.com.tr; i.ozturk@zaman.com.tr; n.hazar@zaman.com.tr; ali.unal@zaman.com.tr; t.alkan@zaman.com.tr; a.bulac@zaman.com.tr; e.dumanli@zaman.com.tr; m.niyazi@zaman.com.tr; m.yilmaz@zaman.com.tr; f.turkel@zaman.com.tr; a.yildirimturk@zaman.com.tr; b.ayvazoglu@zaman.com.tr; h.ozturk@zaman.com.tr; f.ertan@zaman.com.tr; tgc@tgc.org.tr; bm@tgc.org.tr; basinsenatosu@tgc.org.tr; c.usak@gyv.org.tr; e.aytav@gyv.org.tr; g.vural@gyv.org.tr; htokak@gyv.org.tr;

s.yaylaci@gyv.org.tr; bilgi@bik.gov.tr; baskon@basinkonseyi.org.tr; emd@emd.org.tr; info@gazetecilercemiyeti.org.tr; info@karikaturculerdernegi.org; ratem@ratem.org; rayad@rayad.org; tbb1908@yahoo.com; info@gazetecilerfederasyonu.org; fmd@fmd.org.tr; tsyd@tsyd.org; t.alkan@zaman.com.tr; iletisim@microsoft.com; info@edevlet.net; tturenc@hurriyet.com.tr; dhizlan@hurriyet.com.tr; mehmetyilmaz@hurriyet.com.tr; ahmethakan@hurriyet.com.tr;

ftinc@hurriyet.com.tr; ekumcu@hurriyet.com.tr; skucuksahin@hurriyet.com.tr; esaglam@hurriyet.com.tr; ecelebi@hurriyet.com.tr; aarman@hurriyet.com.tr; rturan@hurriyet.com.tr; noyandogan@hurriyet.com.tr; csemercioglu@hurriyet.com.tr; nilfm@hurriyet.com.tr; adam@hurriyet.com.tr; t.akyol@milliyet.com.tr; can.dundar@e-kolay.net; h.pulur@milliyet.com.tr; ytoruner@milliyet.com.tr; guras@milliyet.com.tr; ytoruner@milliyet.com.tr; ankcum@ttnet.net.tr;

erdalatak@superonline.com; yakup@metu.edu.tr; ankcum@ttnet.net.tr; erginy@tr.net; erolmanisa@yahoo.com; ekongar@cumhuriyet.com.tr; turkmini@superonline.com; behic.kilic@tercuman.com.tr; kusoglu@vizyonymm.com.tr; muzaffer.ilicak@tercuman.com.tr; hakki.kurban@tercuman.com.tr; senol.gezer@tercuman.com.tr; volkan.gunak@skyturk.com; lalesivgin@yahoo.com; serhatakkan@gmail.com; nazmicelenk@hotmail.com; mudafaaihukuk@superonline.com; aydin.menderes@tercuman.com.tr; mbarlas@sabah.com.tr; eardic@sabah.com.tr; nilicak@sabah.com.tr; esafak@sabah.com.tr;

utalu@sabah.com.tr; okur@sabah.com.tr; ulkutamer@sabah.com.tr; omerlutfimete@bugun.com.tr; epazarci@bugun.com.tr; mmetiner@bugun.com.tr; aisiklar@bugun.com.tr; cozdemir@bugun.com.tr; igurpinar@bugun.com.tr; caltinyelek@bugun.com.tr; pcakiroglu@bugun.com.tr; tozkan@bugun.com.tr; ikokbulut@bugun.com.tr; gokturkgulay@yahoo.com; atasgetiren@bugun.com.tr; tokta@bugun.com.tr; ngonultas@bugun.com.tr; aabir@bugun.com.tr;

epazarci@bugun.com.tr; canaksin@bugun.com.tr; haygun@bugun.com.tr; ctoprak@bugun.com.tr; erhancelik@bugun.com.tr; mehmetpaksu@gmail.com; ttufan@bugun.com.tr; selimerol@bugun.com.tr; fkaraosmanoglu@bugun.com.tr; eafyoncu@bugun.com.tr; cussak@bugun.com.tr; mabirand@e-kolay.net; rauftamer@posta.com.tr; zelyut@gunes.com; turgay.renklikurt@gunes.com; bektas_cengiz@hotmail.com; atoyer@deu.edu.tr; cetindiyar@mynet.com;

caralan@evrensel.net; hhuseyinevin@gmail.com; enversat@mynet.com; saymanyucel@yahoo.com; yilmaz.oztuna@tg.com.tr; yilmaz.altug@tg.com.tr; muhsin.abay@tg.com.tr; behcet.fakihoglu@tg.com.tr; toktayarzu@yahoo.com; mehmet.erel@dunya.com; osman.arolat@dunya.com; taylane@dunya.com; kusoglu@vizyonymm.com.tr; hakki.kurban@tercuman.com.tr; levent.cezik@tercuman.com.tr; aydin.menderes@tercuman.com.tr; tulin.koksal@tercuman.com.tr; spor@tercuman.com.tr; ogencer@yeniasir.com.tr; sedakg@gmail.com;

10 haziran gurubu: ayl@, misty, ASLIM_ASLIM, boncuk1956, Egem, yengecburcu,sevgi8, aysima81, ulkuu1978, Bademella, aleyna72

11 haziran gurubu: Barçman, Forever, Yasemin80,Arsiz Gönlüm, Angel...baby, minik zuzu, hülyalı, elif, deniz-güneş, Cancan97, canbugra, ahhhu

12 haziran gurubu: ESRAXE, Dolun@y, abba, ballım53, Jatlim, Cano, mavrulam, D@Ğ ÇİÇEĞİ, kumsalll, SİNEJAN, shermine, #CHOCOLATE#
13 haziran gurubu: anuşka, Aysecik,dhilek, mues, Tuluu, özümbüş, eLenia, :)ümse81, wampirella_mk, okyanus-nehir, sadekahvee, ÇİTLENBİK
14 haziran gurubu: Adıvar, Emine, tugce and uluc, 212incisebeb, hira-nur, avikap, Şimal, Ali'smother, wrose, zeliş82, petek01
15 haziran gurubu : özgürce, Balsurat, Elif26, ikuseku, Çokoprens, *Ayyıldız*, zeyhat, fatosbrn, yuliya, * KapRiS *, butterfly 's' , Quelle

16 haziran gurubu: lente , Bicapple, eldeniz, anifora, ravzanur,_sena , ank06 ,ağlıycamama , A & F , _SakURa_ , songülll,
17 haziran gurubu: blackrose23, ekrulum_mor ametist, dilber,çıtkır, hayal gözlü, peyzaj_6134 , febi, ..nehir.. , moonxlight , mumudihaba , geceninrengi, piyano
18 haziran gurubu: *seli*, Nazlı, mixmay , blue rain, bilginkız, fdm, g_b_k_, azeri , yoncagülüm, beyhan_teofan, kakule, H_İ_S
19 haziran gurubu: realist, iremsu,samyeli34, ANGELQUEEN , açelyaakaslan, nartaneleri, burbuk, Rosem, deryacelik, SıCaK BrOwNi, xnazanx
20 haziran gurubu: Ebrulum, Alsebe , NEŞELİ:)), fato43 , hera^^ , tulipbs, selmaylmz, d£ru$, kamilece, ekin naz, nedecen, *Kus-Yuvasi*,

21 haziran gurubu: dids, bayankahkaha, kapkara ,mune, muazzez01, LİLLYUM, serseri, tontişim, swethome, mannak, jojee

22 haziran gurubu :yess, biranne54, ahleyar_22 , Mrs.Sönmez, rehavet, D e r i n s u, lüleli,

Arkadaşlar gününde atamayanlar başka bir günde gönderebilirler.Mesela ertesi gün. Bir sonraki gün... :)
Hepinize kolay gelsin canlarım Şeniz

22 haziran listedeki son tarih peki bundan sonraki görev nedir???
ne olursa olsun ben hep varim...
eger biraz bile olsa faydam dokunuyorsa ne mutlu bana....

canım benim keşke bende yapabilseydim ama ben yapamıyorum yavvvvvvvv

22 haziran listedeki son tarih peki bundan sonraki görev nedir???
ne olursa olsun ben hep varim...
eger biraz bile olsa faydam dokunuyorsa ne mutlu bana....

Şeniz biraz olsun fayda ne demekki hem manevi desteğini esirgemiyorsun hem mail gönderiyorsun :) Üstelik sonuç alamayacağımızı düşünmene rağmen bunları yapıyorsun :) Desteğin için çok teşekkürler :)

Yeni görev hazır gibi de eylülde başlasak öğretmenleri,dolayısıyla öğrencileri de örgütlesek diye düşünüyorum, hem de bu aralar gündem belli sanki gölgede kalır gibi bu konu.
Bir de yaz tatili için bazı arkadaşlar aramızda olamayacak.
Bundan sonraki görevimizde süreklilik olsun diye düşünüyorum ama sizlerin düşüncesi ne olur bilemiyorum.
Eylüle kadar başka guruplara da ulaşmaya çalışsak, mail adreslerini belirleyip dönüşümlü olarak göndersek olur mu canlarım :)

Ne dersiniz ?

Son düzenleme:
Allah deriz... :smiley-cool: sırnaşık şey

ekleme yapayım...bu kadar kişiyle de olsa yaz aylarında da rahat bırakmayalım bence ilgilenecek kişileri...eylülde tekrar bi girişimde bulunuruz... a.s

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…