Hindi Cumhuriyeti Değiliz!

Hindi Cumhuriyeti Değiliz! Bu konuda Birşeyler Yapılmalı .

• Ankete Katılan
    261
Alıcının adresi yalnızca İngiliz alfabesindeki harflerden (a-z veya A-Z), sayılardan (0-9) ve belirli simgelerden (@ gibi) oluşabilir. Lütfen yeniden deneyin. Bu adrestede sorun var vmunyan@hürriyet.com
.tr

18 haziran gurubu: *seli*, Nazlı, mixmay , blue rain, bilginkız, fdm, g_b_k_, azeri , yoncagülüm, beyhan_teofan, kakule

kolay gelsin arkadaslar
parmaklariniza saglik a.s.

Bu Metni aşağıdaki mail adreslerine gönderiyoruz, mail adreslerimizden. Kopyala yapıştır gönder ,kopyala yapıştır gönder, 5 dakikada bitiyor.
KONU;HİNDİ CUMHURİYETİ DEĞİLİZ
Republic of Turkey"... Türkiye uluslararası faaliyetlerde böyle anılıyor

Türkiye" kelimesinin bir başka dilde hangi anlama geldiğinin hiç önemi yok.
Yabancı bir sözcük olan Turkey kelimesinin de "hindi" anlamına gelmesinin hiç bir önemi yok.
Önemli olan bu ülkenin adının "Türkiye" olduğudur.
Bu ülkenin adı "Turkey" değil "Türkiye" dir ve herkes bunu, bu şekilde kullanmak zorundadır.
Türkiye Cumhuriyeti'nin 'Hindi Cumhuriyeti' adıyla varlığını sürdürmesine diline, ırkına, kökenine bağlı hiç kimse rıza göstermez.Bizler sayıca az olsakta yüreği büyük KADINLAR KULUBU üyeleri ve duyarlı TÜRK vatandaşı olarak
"Republic of Turkey = Hindi Cumhuriyeti" Bu ismi istemiyoruz. Lütfen bu konuda birşeyler yapın.

"Republic of Türkiye" olmalı.
SAYGILAR

selin.ozavci@aksam.com.tr; aycan.saroglu@aksam.com.tr; selen.birsam@gmail.com; emrah.guler@aksam.com.tr; ece.arar@aksam.com.tr; gulumdagli@gmail.com; tarik.toros@aksam.com.tr; gulenay.borekci@aksam.com.tr; fugens@gmail.com; onderayla@gmail.com; ahu.uz@aksam.com.tr; ozlem.koyoglu@aksam.com.tr; mine.akverdi@aksam.com.tr; ozlem.koyoglu@aksam.com.tr; turkan.yilmazer@aksam.com.tr; sonsuz@derki.com; baris.kocaoglu@aksam.com.tr; k.dikbas@zaman.com.tr; e.mahcupyan@zaman.com.tr;

a.yildirimturk@zaman.com.tr; a.aymaz@zaman.com.tr; i.ozturk@zaman.com.tr; n.hazar@zaman.com.tr; ali.unal@zaman.com.tr; t.alkan@zaman.com.tr; a.bulac@zaman.com.tr; e.dumanli@zaman.com.tr; m.niyazi@zaman.com.tr; m.yilmaz@zaman.com.tr; f.turkel@zaman.com.tr; a.yildirimturk@zaman.com.tr; b.ayvazoglu@zaman.com.tr; h.ozturk@zaman.com.tr; f.ertan@zaman.com.tr; tgc@tgc.org.tr; bm@tgc.org.tr; basinsenatosu@tgc.org.tr; c.usak@gyv.org.tr; e.aytav@gyv.org.tr; g.vural@gyv.org.tr; htokak@gyv.org.tr;

s.yaylaci@gyv.org.tr; bilgi@bik.gov.tr; baskon@basinkonseyi.org.tr; emd@emd.org.tr; info@gazetecilercemiyeti.org.tr; info@karikaturculerdernegi.org; ratem@ratem.org; rayad@rayad.org; tbb1908@yahoo.com; info@gazetecilerfederasyonu.org; fmd@fmd.org.tr; tsyd@tsyd.org; t.alkan@zaman.com.tr; iletisim@microsoft.com; info@edevlet.net; tturenc@hurriyet.com.tr; dhizlan@hurriyet.com.tr; mehmetyilmaz@hurriyet.com.tr; ahmethakan@hurriyet.com.tr;

ftinc@hurriyet.com.tr; ekumcu@hurriyet.com.tr; skucuksahin@hurriyet.com.tr; esaglam@hurriyet.com.tr; ecelebi@hurriyet.com.tr; aarman@hurriyet.com.tr; rturan@hurriyet.com.tr; noyandogan@hurriyet.com.tr; csemercioglu@hurriyet.com.tr; nilfm@hurriyet.com.tr; adam@hurriyet.com.tr; t.akyol@milliyet.com.tr; can.dundar@e-kolay.net; h.pulur@milliyet.com.tr; ytoruner@milliyet.com.tr; guras@milliyet.com.tr; ytoruner@milliyet.com.tr; ankcum@ttnet.net.tr;

erdalatak@superonline.com; yakup@metu.edu.tr; ankcum@ttnet.net.tr; erginy@tr.net; erolmanisa@yahoo.com; ekongar@cumhuriyet.com.tr; turkmini@superonline.com; behic.kilic@tercuman.com.tr; kusoglu@vizyonymm.com.tr; muzaffer.ilicak@tercuman.com.tr; hakki.kurban@tercuman.com.tr; senol.gezer@tercuman.com.tr; volkan.gunak@skyturk.com; lalesivgin@yahoo.com; serhatakkan@gmail.com; nazmicelenk@hotmail.com; mudafaaihukuk@superonline.com; aydin.menderes@tercuman.com.tr; mbarlas@sabah.com.tr; eardic@sabah.com.tr; nilicak@sabah.com.tr; esafak@sabah.com.tr;

utalu@sabah.com.tr; okur@sabah.com.tr; ulkutamer@sabah.com.tr; omerlutfimete@bugun.com.tr; epazarci@bugun.com.tr; mmetiner@bugun.com.tr; aisiklar@bugun.com.tr; cozdemir@bugun.com.tr; igurpinar@bugun.com.tr; caltinyelek@bugun.com.tr; pcakiroglu@bugun.com.tr; tozkan@bugun.com.tr; ikokbulut@bugun.com.tr; gokturkgulay@yahoo.com; atasgetiren@bugun.com.tr; tokta@bugun.com.tr; ngonultas@bugun.com.tr; aabir@bugun.com.tr;

epazarci@bugun.com.tr; canaksin@bugun.com.tr; haygun@bugun.com.tr; ctoprak@bugun.com.tr; erhancelik@bugun.com.tr; mehmetpaksu@gmail.com; ttufan@bugun.com.tr; selimerol@bugun.com.tr; fkaraosmanoglu@bugun.com.tr; eafyoncu@bugun.com.tr; cussak@bugun.com.tr; mabirand@e-kolay.net; rauftamer@posta.com.tr; zelyut@gunes.com; turgay.renklikurt@gunes.com; bektas_cengiz@hotmail.com; atoyer@deu.edu.tr; cetindiyar@mynet.com;

caralan@evrensel.net; hhuseyinevin@gmail.com; enversat@mynet.com; saymanyucel@yahoo.com; yilmaz.oztuna@tg.com.tr; yilmaz.altug@tg.com.tr; muhsin.abay@tg.com.tr; behcet.fakihoglu@tg.com.tr; toktayarzu@yahoo.com; mehmet.erel@dunya.com; osman.arolat@dunya.com; taylane@dunya.com; kusoglu@vizyonymm.com.tr; hakki.kurban@tercuman.com.tr; levent.cezik@tercuman.com.tr; aydin.menderes@tercuman.com.tr; tulin.koksal@tercuman.com.tr; spor@tercuman.com.tr; ogencer@yeniasir.com.tr; sedakg@gmail.com;

10 haziran gurubu: ayl@, misty, ASLIM_ASLIM, boncuk1956, Egem, yengecburcu,sevgi8, aysima81, ulkuu1978, Bademella, aleyna72

11 haziran gurubu: Barçman, Forever, Yasemin80,Arsiz Gönlüm, Angel...baby, minik zuzu, hülyalı, elif, deniz-güneş, Cancan97, canbugra, ahhhu

12 haziran gurubu: ESRAXE, Dolun@y, abba, ballım53, Jatlim, Cano, mavrulam, D@Ğ ÇİÇEĞİ, kumsalll, SİNEJAN, shermine, #CHOCOLATE#
13 haziran gurubu: anuşka, Aysecik,dhilek, mues, Tuluu, özümbüş, eLenia, :)ümse81, wampirella_mk, okyanus-nehir, sadekahvee, ÇİTLENBİK
14 haziran gurubu: Adıvar, Emine, tugce and uluc, 212incisebeb, hira-nur, avikap, Şimal, Ali'smother, wrose, zeliş82, petek01
15 haziran gurubu : özgürce, Balsurat, Elif26, ikuseku, Çokoprens, *Ayyıldız*, zeyhat, fatosbrn, yuliya, * KapRiS *, butterfly 's' , Quelle

16 haziran gurubu: lente , Bicapple, eldeniz, anifora, ravzanur,_sena , ank06 ,ağlıycamama , A & F , _SakURa_ , songülll,
17 haziran gurubu: blackrose23, ekrulum_mor ametist, dilber,çıtkır, hayal gözlü, peyzaj_6134 , febi, ..nehir.. , moonxlight , mumudihaba , geceninrengi, piyano
18 haziran gurubu: *seli*, Nazlı, mixmay , blue rain, bilginkız, fdm, g_b_k_, azeri , yoncagülüm, beyhan_teofan, kakule, H_İ_S
19 haziran gurubu: realist, iremsu,samyeli34, ANGELQUEEN , açelyaakaslan, nartaneleri, burbuk, Rosem, deryacelik, SıCaK BrOwNi, xnazanx

20 haziran gurubu: Ebrulum, Alsebe , NEŞELİ:)), fato43 , hera^^ , tulipbs, selmaylmz, d£ru$, kamilece, ekin naz, nedecen, *Kus-Yuvasi*,

21 haziran gurubu: dids, bayankahkaha, kapkara ,mune, muazzez01, LİLLYUM, serseri, tontişim, swethome, mannak, jojee

22 haziran gurubu :yess, biranne54, ahleyar_22 , Mrs.Sönmez, rehavet, D e r i n s u, lüleli,

Arkadaşlar gününde atamayanlar başka bir günde gönderebilirler.Mesela ertesi gün. Bir sonraki gün... :)
Hepinize kolay gelsin canlarım Şeniz

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar,
Görev tamamdır.yerimseniben
Ama şimdi aklıma geldi;bi de gmailden göndereyim ben bunları.jeyyar
Madem ki tek seferde gönderiliyor,bir deneyeyim bakalım..:içelim:

Oh,bitti bile..
Hakkaten bu gmail olayı süpermiş;2 dk sürmedi bile.
2 farklı adresimden yollamış oldum böylece.
Hepinize kolay gelsin arkadaşlar.a.s.

Cevap geliyor ama bu şekilde alakasız cevaplar :roflol::roflol:
Değerli TGC Dostu,

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti’nin (TGC) tarihi yarımada gezileriyle başlattığı, Küresel Isınma Kurultayı ile sürdürdüğü etkinlikler, 16–22 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek “Babıâli Şenlikleri” ile devam ediyor.
Sultanahmet Parkı'nda (Mehmet Akif Ersoy Parkı) yapılacak olan bir haftalık etkinlikte medya kuruluşları ve yayınevleri stantlarıyla yer alacak, düzenleyecekleri imza + sohbet günlerinde yazarlar ile okurlarını, programcılar ile izleyiciler ve dinleyicilerini buluşturacaklar. Ayrıntıları sunulan programa katılımınız bizi onurlandıracaktır…

Celal Toprak
Genel Sekreter

Babıali Şenlikleri Programı
· 16 Haziran saat 18.00 Açılış ve stantların ziyareti (Sultan Ahmet Parkı) ardından saat 19.00 Kokteyl (Valilik ön bahçe)
· 16–22 Haziran (hergün) saat 12.00 – 22.00 (Aktiviteler)
· 22 Haziran saat 11.00 (Brunch TGC Lokali)
· Bilgi için….tgc@tgc.org.tr – 513 83 00

Oh,bitti bile..
Hakkaten bu gmail olayı süpermiş;2 dk sürmedi bile.
2 farklı adresimden yollamış oldum böylece.
Hepinize kolay gelsin arkadaşlar.a.s.

Güzelim yarın bende yolluyorum, şu gmail den nasıl gönderiliyor bir açıklarsan memnun olurum."

Güzelim yarın bende yolluyorum, şu gmail den nasıl gönderiliyor bir açıklarsan memnun olurum."

Selam burbukçum,
gmail,google'ın mail hizmetinin adı.
Şimdi eğer internete giriş sayfanda google varsa o sayfanın üst sol tarafında gmail yazan yeri görürsün.
Ona tıklayıp sağda kaydolun yazan yere girersen kendine bir gmail adresi alabilirsin..
Gerçekten çok pratik oluyor.Msn gibi bir program açmadan internet tarayıcından mail işini hallediyorsun.yerimseniben

n: Mail Delivery System (MAILER-DAEMON@smtp.sabah.com.tr)
Gönderme tarihi: 18 Haziran 2008 Çarşamba 1221 This is the mail system at host smtp.sabah.com.tr. I'm sorry to have to inform you that your message could notbe delivered to one or more recipients. It's attached below. For further assistance, please send mail to <postmaster> If you do so, please include this problem report. You candelete your own text from the attached returned message. The mail system <ulkutamer@sabah.com.tr>: host 192.168.1.9[192.168.1.9] said: 552 5.2.2 Overquota (in reply to RCPT TO command)

Gelen kutunuzda hızla gezinmek mi istiyorsunuz? Windows Live Hotmail hizmetinin tam sürümünü deneyin. (Üstelik ücretsiz.)

bu seferde cevap alamadım arkadaşlar alana kadar devam edeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:

olsun özgürcem öğrenmiş oluk jeyyar
bu kişiye sürekli bizim maili atarsak daha neler öğreniriz kimbilir jeyyar :roflol:
devam özgürcem devam Şeniz
Bügün mail atacak arkadaşlarada ayrıca teşekkür ediyorum ellerinize sağlık :enbuyukkk:

Konumuzla ne kadar alakali neyse cevap yazmamis olmamak icin sanirim bu haberleri vermis hersey var baksaniza:roflol: yok yok, yurdumun guzel insanlari sengözlerimebaksanab, birazda bize katilip mailimizde belirttigimiz olayida gundeme getirselermis hazir bu kadar toplaniyorlar bari duyan olurdusenağlama

Bugun mail gonderen arkadaslarima tesekkurler a.s.:enbuyukkk:

fisfisfisfisfisfiskızlar çok ilginç bir rüya gördüm devlet yetkililerinden önemli konumdaki birisine sarılıp ağladım ne olacak bu milletin hali dedim o ağladı ben ağladım hayırdır inşallah belki sesimizi devlet duyacak ve bşiler değişecek ne dersiniz sırnaşık şeynaniknanik

arkadaşlar ben özür dileyerek başlıyorum
çünkü 13 de benim yollamam gerekiyordu
işlerimin yoğunluğundan tarih kavramını unutmuşum
15 de yolladım ama hiçbiri yerine ulaşmadı
çoğu arkadaşlar bilir mail yollama özürlüsü olduğumu senağlama
bu bir kere daha ispatlandı benim maillerim neden yollamak istediğim kişilere gitmiyorki:uhm:
bilgisayarcımda baktı sorun yok dedi ama nasıl olur böyle birşey anlamıyorum
tekrar hepinizden özür diliyorum çünkü ben başaramadım ulaşamadım:çok üzgünüm:

Bugun mail gonderen arkadaslara tesekkurler, yarin gonderecek olan arkadaslarimada kolay gelsin gonderemeyen olursa beni listeye ekleyebilirsiniz:enbuyukkk:

iyi aksamlar kızlarrr azıcık bir tatılın ardından yenıden aranızdayım :) yeni katılan arkadaslarımm hosgeldınızzz.. vatan önce deyipte butun yurekleri bir olayn arkadaslarımza yurekten TEBRIKLERR..
özümbüş'cüm lütfen uzulmee,sen burdakıler için özellikler olumsuz dusunenler için çok güzel bir orneksin kendınke gurur duymalısın cunku sen hedefini basarmak için elinden gelenin en iyisini yapıyorsun.. umarım senın bu yazını gorupte utanırlar kendılerinden , pes etmek yokk yola devam.. en kotu umutsuzlugumuz böyle olsun yanlıs anlasılmam umarım boyle bir cumle kurarak.. yarınki arkadaslarımada kolaylıklar diliyorummm

Yarin mail gonderecek arkadaslarima simdiden kolay gelsin, eger gonderemeyecek olan varsa ben bunu gerceklestiririm onemli olan gonderilmesi uzulmeyin gonderemedik diye acigi tamamlariz hepimiz burada bunun icin birlik olduk, sevgilerimle:enbuyukkk:

Bugün mail gönderimi başarıyla tamamlanmıştır... Yarın mail gönderecek arkadaşlara şimdiden kolay gelsin diyorum. Elleriniz dert görmesin

Son anda yetiştirdim mailler tamamdır..Bugün İzmire döndüm telefonu kurmuştum iyikide kurmuşum..Tüm arkadaşlarımın ellerine,yüreğine sağlık..a.s.a.s.

İstanbul'da oturan arkadaşlar, altı çizili ve renkli yazılı kısımlardan bir fikir üretebilir miyiz icraata geçirmek üzere?:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…