- 28 Ocak 2017
- 28
- 0
- 34
-
- Konu Sahibi blueangelll
Peki hoca güvenilir mi bilemedim burda yazan bi kaç kişi reklam gibi geldiSadece kalıcı yaptıracaksın 2000 lira civarına yaptırabilirsin nakit ödemede biraz da indirim yapıyor
Ben turgay beye yaptirdim gayette güvenilir biri emin olabilirsin konusmaya git zaten sen sdiçeksin yaptirim gelmişken :)Kızlar merhaba bi süredir forumu takip ediyodum yardımlarınıza ihtiyacım var turgay karakayanın sitesine baktım ama pek güvenemedim bi de ücretleri ne oluyo acaba bi bilginiz var mıydı
Ya şöyle ki yaptırıcam aslında evlenmeme çok var daha şimdi yaptırmam saçma mı olur bilmiyorum fakat bir an önce bu psikolojiden kurtulmak istiyorumBen turgay beye yaptirdim gayette güvenilir biri emin olabilirsin konusmaya git zaten sen sdiçeksin yaptirim gelmişken :)
Acikçasi benim daha sevgilim bile yok ki kaldiki evlilik baya sürer bnde bu piskolojıden kurtulmak için yaptirdim iyikide yaptirmsim süresi yok ztn kalicinin yaptir kurtulYa şöyle ki yaptırıcam aslında evlenmeme çok var daha şimdi yaptırmam saçma mı olur bilmiyorum fakat bir an önce bu psikolojiden kurtulmak istiyorum
bi kaç kişi turgay hoca için yorum yazmış bu forumu kontrol edenler mi diyim bilemedim bu kişilere itibar etmeyin demiş kafam çok karışık ya harun hocayı da düşünüyorum ama fiyatı pahalıymışAcikçasi benim daha sevgilim bile yok ki kaldiki evlilik baya sürer bnde bu piskolojıden kurtulmak için yaptirdim iyikide yaptirmsim süresi yok ztn kalicinin yaptir kurtul
Valal ben turgay beyi cok arastirdim öle gittim iyikide gitmisim aklimda soru isareti oldukça gidiorum kontrle acaba bsy oldumu die ve artik dusunmuyorum biliorum ki hersey yolunda bence gidip görüsmelisinbi kaç kişi turgay hoca için yorum yazmış bu forumu kontrol edenler mi diyim bilemedim bu kişilere itibar etmeyin demiş kafam çok karışık ya harun hocayı da düşünüyorum ama fiyatı pahalıymış
Gelip ayni gün geri gidenler oluyorki gercektende gidilmiçek gibi degil yani islem görmüs gibi degildim ben cok sukurIstanbulda yasayanlar şanslı bu konuda. Uzakta olanlar icin bu işi halletmek biraz sıkıntılı
ben akın bey de karar kildım asistanı ıle de gorustm hakkında sana kadar tek bır olumsuz yorum okumadm okudugum an bıter bnm ıcın burcu aslan hakkında ıyı sey okumadım gecmıs yorumlar akın bey ve harun özkan hakkında bırde ebru zulfıkar hakkında cok ıyıKızlar yakın zamanda düğünü olacak olan varmi.. Biliyorum ki sizde benim gibi her yazılanı okumaya çalışıyosunuzdur Ben suan sadece turgay beye odakliyim ona güveniyorum ve allah imkan verirse başka bir sehirden oraya gitmeyi düşünüyorum. Suan evlilik yok o yuzden bakalım ne zamana kısmet. .
Turgay icinde Olumsuz birsey duymadim.Son kontrolün olmaması ve atatürk e 15 dk olan mesafesi ikna edici. Sen istanbuldamisin9
ben akın bey de karar kildım asistanı ıle de gorustm hakkında sana kadar tek bır olumsuz yorum okumadm okudugum an bıter bnm ıcın burcu aslan hakkında ıyı sey okumadım gecmıs yorumlar akın bey ve harun özkan hakkında bırde ebru zulfıkar hakkında cok ıyı
stanbulda harun Özkan korkut Arslan akın beyi buldum ben ama Turgay hocaya pek guvenemedimTurgay icinde Olumsuz birsey duymadim.Son kontrolün olmaması ve atatürk e 15 dk olan mesafesi ikna edici. Sen istanbuldamisin
Gecmıs her yorumu okuyun derım ben ıkı uc gundur arastıryorum harun özkan ve akın bey arasında kaldmstanbulda harun Özkan korkut Arslan akın beyi buldum ben ama Turgay hocaya pek guvenemedim
Aysa nasılsın canim bi farklılık görebiliyomusun?Gelip ayni gün geri gidenler oluyorki gercektende gidilmiçek gibi degil yani islem görmüs gibi degildim ben cok sukur
Bende uyuyamıyorumKızlık zarı diktirmeden önce sadece benim başıma geliyor sanıyordum ama araştırınca bizim gibi binlerce kız olduğunu görüyorum atlatıp unutmak en iyisi, diktirmeyenler kararsızlar yıllarca uyku uyuyamıyor.
Bende bilgi almak istiyorum acı falan oldumu sonrasında çalışma hayatı falan