-
- Konu Sahibi blueangelll
Umarim sende benim gibi artil mutluluk göz yaslari dökersin suan nasilsin aklina bisey takilirsa yaz olurmu her sekilde cevaplamaya hazirimSelam senin yazilarin ve samimiyetin bana cesaret verdi bende senin doktoruna gittim kalici dikim + vajina daraltma yaptirdim, anlattiklarin dogru imis sana cok tesekkur ediyorum bugün 24 saatim doldu hafif sizlama ve cok az birkac damla kanama oluyor ara ara hocayi aradim normalmis hersey yolundaymis bana ve diger zor durumdaki kizlara yol gosterdigin icin binlerce tesekkur
Benim sadce kizlik zarindikimiydi cünkü benim bikere olmustuBana herkes vajina daraltmali zar dikimi onerdi cok uzun suren birlikteligim oldugu icin seninki sadece kalici dikimmiydi, yeterli olacak mi ?
Masa başında çalışıyorum hafif yan oturuyorum dikişlerde sorun olmasın diye hafif ağrılar oluyor anneme adet dedim. Desteğin için teşekkürler, başka püf noktası var mı ?Umarim sende benim gibi artil mutluluk göz yaslari dökersin suan nasilsin aklina bisey takilirsa yaz olurmu her sekilde cevaplamaya hazirim
nakitte sadece dikime ücret ne kadar alıyorBenim sadce kizlik zarindikimiydi cünkü benim bikere olmustu
Ben 1800 vermiştimnakitte sadece dikime ücret ne kadar alıyor
Bende aileme adet oldum demiştim ki ben adet dönemime getirmiştim iki gün vardi öle yaptirdim o orta kisim bos kalsin oraya baski olmasin olurmu ben patronuma dmiştim basurum cikti oturamiorum cok korkuyordum cunku bişey olcak die acikcasi sonra baktim yan otura biliorum ztn hocamda yan otura bilirsin demişti basta ama ben cok pinpirikliydimMasa başında çalışıyorum hafif yan oturuyorum dikişlerde sorun olmasın diye hafif ağrılar oluyor anneme adet dedim. Desteğin için teşekkürler, başka püf noktası var mı ?
Bende aileme adet oldum demiştim ki ben adet dönemime getirmiştim iki gün vardi öle yaptirdim o orta kisim bos kalsin oraya baski olmasin olurmu ben patronuma dmiştim basurum cikti oturamiorum cok korkuyordum cunku bişey olcak die acikcasi sonra baktim yan otura biliorum ztn hocamda yan otura bilirsin demişti basta ama ben cok pinpirikliydim[/QUO merak ettigin ne varsa sora bilirsin aklinda soru işareti kalmasin
Peki pantolon giyme olayı nasıl olacak ?Bende aileme adet oldum demiştim ki ben adet dönemime getirmiştim iki gün vardi öle yaptirdim o orta kisim bos kalsin oraya baski olmasin olurmu ben patronuma dmiştim basurum cikti oturamiorum cok korkuyordum cunku bişey olcak die acikcasi sonra baktim yan otura biliorum ztn hocamda yan otura bilirsin demişti basta ama ben cok pinpirikliydim
Acik konusim ben 4 hafta giymedim taki kontrole gittim doktor bey bakti tamam dedi agladim aklima direk pantolon giye bilirmiyim artik dedim aglayarak sordum bunu tabi ki dedi ve hemen ordan ciktim pantolon almiştim kendimePeki pantolon giyme olayı nasıl olacak ?
Agsi oraya gelmicek sekilde pantolon giye bilirsin ben hep salvar esortman alti almiştim sende bi tane salvar pantolon al olmadiPeki pantolon giyme olayı nasıl olacak ?
Şu anda gündüz etekle gidiyorum işe akşam esofman giyiyorum, kot giymem için kaç gün geçmeli ?Agsi oraya gelmicek sekilde pantolon giye bilirsin ben hep salvar esortman alti almiştim sende bi tane salvar pantolon al olmadi
Onu tam bilmiorum nedesem yalan olur ben kontrole gidene kadar giymedim pantolon doktora sordum giyebilirsin dedi ve giydim sende giyme istersen kontrole kadar olmazmi.Şu anda gündüz etekle gidiyorum işe akşam esofman giyiyorum, kot giymem için kaç gün geçmeli ?
Çok teşekkür ederim yardımların için arada sana danışsam rahatsız olmazsan ?Onu tam bilmiorum nedesem yalan olur ben kontrole gidene kadar giymedim pantolon doktora sordum giyebilirsin dedi ve giydim sende giyme istersen kontrole kadar olmazmi.
Olmam tabi ki istersn numarami bile veririm aklinda soru işareti klmasn rahat ol olurmu ben cok sukur atlattim insallah seninde geccekÇok teşekkür ederim yardımların için arada sana danışsam rahatsız olmazsan ?
Bende senin gibi kontrole gidip hocamız tamamdır tutmuş artık bakiresin dese aynı senin gibi gözyaşlarına boğulacağım sanırım, gün sayıyorum resmen :)Olmam tabi ki istersn numarami bile veririm aklinda soru işareti klmasn rahat ol olurmu ben cok sukur atlattim insallah seninde geccek
Ogünün tarifi yok gercekten erken gitmiştim hoçamiz gelene kadar etmedigim dua kalmadi hemsire abla saolsun bisey olmamiştir dedi doktor geldi abla beni odaya aldi tabi ben zangir zangir titriodum yattim masaya hocamiz geldi iyi dedi ben basladim aglamaya hemsire abla sarildi sen cok korkuyordun dedi bak kurtuldun artik dedi hatta orda sarisin abla vardi hoca odadan cıktı o abla geldi noldu noldu dedi agliyordum oda sarildi hadi gözün aydin dedi tarifi yok cidden hiçkira hiçkira agladim cünkü ben bu cileyi 5 sene cektim bu nedemek biliomusun yemin ederim her gece ölüyordum her sabah diriliyordum kimseyle konusamiosun derdini anlatamiosun geceleri agliosun ama o mutlulugu o sevinçi ömrüm boyunça unutamam. İnsallah sende benim gibi sevinç göz yaşlari dökçeksin ben inaniorum seninde tamamdir ALLAHİN izniyle :)Bende senin gibi kontrole gidip hocamız tamamdır tutmuş artık bakiresin dese aynı senin gibi gözyaşlarına boğulacağım sanırım, gün sayıyorum resmen :)
Geçmiş olsun can :) bende aml olupta düzenenlerdemin aklınızda bulunsun soğan yiyin dikişlerin daha iyi olması için ve eski atletiniz vs varsada onu ütüleyerek koyun iç çamaşırınızın içind ütü mikrobu kırar :)Olmam tabi ki istersn numarami bile veririm aklinda soru işareti klmasn rahat ol olurmu ben cok sukur atlattim insallah seninde geccek
Siz yaptırdiniz mıSadece kalıcı yaptıracaksın 2000 lira civarına yaptırabilirsin nakit ödemede biraz da indirim yapıyor