- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.634
- 823
himalaya tuzu faydalı ama yinede abartmamak lazım faydası bol kullandıkça artan bişey değil kararında kullanılmalı birde tansiyon hastalarının kullanması doğru değil benim anneannem de tansiyon hastası bu tuzdan kullanıyordu dr kullanmamasını söyledi yani tuz sonuçta tansiyonu olanlar kullanmasın
himalaya tuzu kaya tuzundan görünüş olarak farklı içinde pembemsi kristaller var ve bu tuzu satın alıcağınız yerden tuzun sertifikasını isteyin eğer size bunu gösteremezse almayın ve inanmayın kesinlikle kaya tuzudur satmaya çalıştığı ve yanında nasıl kullanılması gerektiği nelere faydalı olduğu gibi bilgilerin yer aldığı bir kitapçıkta veriyorlar
bu tuzdan faydalanabilmek için bol miktarda tüketmek değil normal tuzun yerine kararında ve kullanılması gereken yerlerde kullanılmalı
takrarlıyorum tv den duyduklarınıza ve internetten okuduklarınıza inanmayın tansiyon hastalarına zararlıymış tansiyon hastası olan anneannemin nöroloji ve diyetisyen dr u söyledi kullanma diye
Mantık olarak zaten tuzun niteliği değil miktarı önemli, tansiyon hastaları için her halukarda tuz yararlı bir şey değil üstelik 1 gr tuz 200 ml su tutar hesabı bu tuz içinde geçerli...Ben yemeklerde pek tuz kullanmam, sevmem ama madem ki içeriğinde 80 ayrı vitaminde varmış normal sofra tuzu kullanmak yerine öğütüp bunu kullanırım...
Paylaşım ve uyarı için teşekkürler...
sağlıklıysanız tabikide normal tuzdan daha yararlı olduğu için kullanmanızda sakınca yok aksine yararı var ama ben zayıflamak uğruna bol bol tüketilmesini doğru bulmuyorum açıkcası
birde tansiyon hastaları için kullanılmamalı yoksa siz tabikide kullanabilir ve 80 ayrı vitaminden yararlanabilirsiniz
zayıflıyacağım derken böbreklerden olmayında
Bana yazmadın herhalde bunu değil mi?
yok sana yazmadım sen yeterince bilgiye sahipsin bu konuda biliçsizce kullananlar olursa onlara yazdım
Ayrımı çok kolay tatlım resmini ekliyorum
Eki Görüntüle 162913
gördüğün gibi kaya tuzu ile hiç bir benzerliği yok...
Bu tuzun birkaç çeşidi var, resimdeki yemek için değil banyo için kullanılıyor. ben 1 yıl kullandım hiçbir fark göremedim. üstelik çok pahalı zeytinyağı fiyatına tuz satıyorlar. akılsızlığıma yanayım!
Bu tuzun birkaç çeşidi var, resimdeki yemek için değil banyo için kullanılıyor. ben 1 yıl kullandım hiçbir fark göremedim. üstelik çok pahalı zeytinyağı fiyatına tuz satıyorlar. akılsızlığıma yanayım!
Merhaba,
Himalaya tuzunu aldım acaba nasıl kullanılmalı bilen varmı?
Zayıflıcagım dıye aksı etkı etmez inş:)
Bunların sahteside oluyormuş,nereden anlayacağız sahte olup olmadığını?
Sizler nereden temin ettiniz?Epeydir bende düşünüyorum kullanmayı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?