Himalaya Tuzu

cuklatta

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2010
56
0
86
İzmir
kızlarr aranızda himalaya tuzu kullananlar varmı acaba?nette araştırdım sağlıklı bir hayat için gerekliymiş.80 ceşit mineral varmıs içinde.gercekten merak ediyorum kullanıpta fayda gören varsa bende kullanmak isterim.yorumlarınızı bekliyorum.

ben almıştım canım, görünüş olarak kaya tuzunun aynısı.. ama molekülleri daha küçükmüş bu yüzden hücrelere nüdfus ediyormuş diğer su ve tuzlar ise büyük moleküllü olduklarından giremiyorlarmış..

annemder almıştı bana o tavsiye etti. kndisinin tansiyonuna falan iyi geliğini söylemişti. Ama psikolojikte olabilir.

ben çok farklı birrşey göremedim açıkçası, fiyatı dışında
belki çok uzun süreler kullnmak gerek,
ama bana çokta faydalı görünmedi şimdi deniz tuzu kullanıyorum.

içeriğindeki olduğu söylenen 86 mineralin gerçekten var olduğuna da inanmıyorum.

kızlar himalaya tuzu diye piyasada bir sürü ürün var..
hepsine itibar etmeyin kandırıyorlar kaya tuzunu himalaya tuzu gibi satıyorlar..
himalaya tuzu biraz pahalı oluyor..
dikkat edin..

internette arastırırken söyleenen faydalarını cürüten! ancak yorum niteliğinde bazı bilgilere rastladım.tekrar bulabilirsem sizinle paylasayım.

internette arastırırken söyleenen faydalarını cürüten! ancak yorum niteliğinde bazı bilgilere rastladım.tekrar bulabilirsem sizinle paylasayım.

belki lambası falan dedikleri gibi işe yarıyor olabilir ama yemeklere konan tuzdan çok emin değilim aldım ama kullanmıyorum ve bir daha almayı düşünmüyorum.

Nadas arkadaşımın dediği gibi bu tuz pahalı yani ben 1 kilosuna 30 tl verdim. Ama görüntü olarak kaya tuzunun aynısı..

E şimdi bilemessin ki 30 tl ye sana kaya tuzu mu satıyor adam yoksa gerçek himalaya tuzu mu, ancak mikroskopla bakarsan belki anlaşılır. Her evde mikroskop var ya anlayacağız :)))

benim satıcıda gördügüm himalaya tuzu deniz tuzuna cok benziyordu, ben istanbuldan aldıgım kaya tuzunu kullanıyorum, taneleri normal tuz gibi ince, ama o kadar akıcı degil tabi, nemli gibi.. bana doktorum tavsiye etmişti. kendi memleketimizin kaya tuzu himalaya tuzundan daha iyi demişti.

kızlar tv de mehmet öz çıktı o tavsiye etmiş hani bir tiyatrocu var mehmet ali alabora nın annesi o iki senedir kullanıyormuş ve çok memnunmuş yüksek tansiyonu olan arkadaşı kullanmış normale inmiş show tv de sabahları yayınlanan sağlık programında çıktı ben onun yalancısıyım ne kadar doğru orasını bilemem

Ender Saraç da kendi programında sürekli himalaya tuzu kullanıyor ama arkadaşların dediği doğru acaba piyasadakilerin yüzde kaçı gerçek himalaya tuzubilmiyorumkismile

Arkadaşlar ben ağustos sonundan beri himalaya tuzu kullanıyorum.ve kilo veriyorum.Sole hazırladım kendime yemeklre ve içme suyuna ,salataya koyuyorum.Ayrıca yorgunluğumda kalmadı ,gayet enerjik hissediyorum,hiç psikolojik değil,bu sonuçlara 2 günde varmadım.İlk başta bende bir işe yaramıyor diyordum ama düzenli kullanıldığında faydalı.

arkadaşlar tv de izledim himalaya tuzu kristal gibi oluyomuş.başka tuzlardan bu şekilde ayırt edilebilir.bende alıcam annem için.

bende de yüksek tansiyon ve fazla kilo problemi var. geçen hafta içinde televizyonda gördüm. Türkiye nin lokman hekimi var ya, tavsiye ediyordu. baktım nette bir çok sitede var. fiyatları farklı. dur dedim bir kereye mahsus vereyim fazlaca fiyatı aynı siteden alayım. sipariş vermiştim az önce aldım. kullanmaya başlıycam. bir değişiklik olur veya olmaz ise yazarım. şimdiden merak ediyorum.

Canım ne yaptın kullandınmı,nasıl faydasını görmege başladınmı?başka kullanan varsa yazsın lütfen bende almak istiyorum cildede çok iyi geliyormuş

himleya tuzu turkiyede cikmaz pakistan da bulumaktadir rezrv leri diger himelaya tuzu dedileri cogu sahtedir ben amerikada yasiyorum ve bu konuda yaptigim arastrmalar bunu gosteriyor sagliginizla oynamayin bbilmediginiz yerlerden almayin

valla hepsiburdada yarım kilosu 17 lira, değer mi gerek mi bence gerekmez, çankırı tuzu bulsam onada razıyım, kaya tuzu diye genelde göl tuzu veriyolar

Bende 2 poşet himalayan tuzu var, değirmende çekip normal tuz niyetine bunu kullanayım madem bu kadar yararlı bir şey...

himalaya tuzu faydalı ama yinede abartmamak lazım faydası bol kullandıkça artan bişey değil kararında kullanılmalı birde tansiyon hastalarının kullanması doğru değil benim anneannem de tansiyon hastası bu tuzdan kullanıyordu dr kullanmamasını söyledi yani tuz sonuçta tansiyonu olanlar kullanmasın

himalaya tuzu kaya tuzundan görünüş olarak farklı içinde pembemsi kristaller var ve bu tuzu satın alıcağınız yerden tuzun sertifikasını isteyin eğer size bunu gösteremezse almayın ve inanmayın kesinlikle kaya tuzudur satmaya çalıştığı ve yanında nasıl kullanılması gerektiği nelere faydalı olduğu gibi bilgilerin yer aldığı bir kitapçıkta veriyorlar

bu tuzdan faydalanabilmek için bol miktarda tüketmek değil normal tuzun yerine kararında ve kullanılması gereken yerlerde kullanılmalı

takrarlıyorum tv den duyduklarınıza ve internetten okuduklarınıza inanmayın tansiyon hastalarına zararlıymış tansiyon hastası olan anneannemin nöroloji ve diyetisyen dr u söyledi kullanma diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…