- 10 Aralık 2011
- 4.230
- 95
- 113
Bunların sahteside oluyormuş,nereden anlayacağız sahte olup olmadığını?
Sizler nereden temin ettiniz?Epeydir bende düşünüyorum kullanmayı.
Arkadaşlar ben ağustos sonundan beri himalaya tuzu kullanıyorum.ve kilo veriyorum.Sole hazırladım kendime yemeklre ve içme suyuna ,salataya koyuyorum.Ayrıca yorgunluğumda kalmadı ,gayet enerjik hissediyorum,hiç psikolojik değil,bu sonuçlara 2 günde varmadım.İlk başta bende bir işe yaramıyor diyordum ama düzenli kullanıldığında faydalı.
Ayrımı çok kolay tatlım resmini ekliyorum
Eki Görüntüle 162913
gördüğün gibi kaya tuzu ile hiç bir benzerliği yok...
Mantık olarak zaten tuzun niteliği değil miktarı önemli, tansiyon hastaları için her halukarda tuz yararlı bir şey değil üstelik 1 gr tuz 200 ml su tutar hesabı bu tuz içinde geçerli...Ben yemeklerde pek tuz kullanmam, sevmem ama madem ki içeriğinde 80 ayrı vitaminde varmış normal sofra tuzu kullanmak yerine öğütüp bunu kullanırım...
Paylaşım ve uyarı için teşekkürler...
yok canım yaa babamda yuksek tansiyon var ve kalp sorunu vardı himelaya tuzunu bi kavonoz dolusu suya 2-3 tane himelaya tuzu atıyor ama metal değmiyecek sonra 5oo ml olan pet şişeye orden 2 cc kullanıyordu artık hap felan kullanmıyor. 1 gun atmasınambulans cagrıyoruz
tuzun vücuda hiçbir zaman yararı yoktur, tam tersi zararı vardır. eğer takviye bir vitamin ve mineral almak istiyorsan supradyn var, doktor tavsiyesi eşliğinde kullanabilirsin.
tuzu muhakkak ve muhakkak hayatınızdan çıkarın dostlar, ayrıca vücudunuza bir yararı olmasını istiyorsanız bol bol su için...
tuzun vücuda hiçbir zaman yararı yoktur, tam tersi zararı vardır. eğer takviye bir vitamin ve mineral almak istiyorsan supradyn var, doktor tavsiyesi eşliğinde kullanabilirsin.
tuzu muhakkak ve muhakkak hayatınızdan çıkarın dostlar, ayrıca vücudunuza bir yararı olmasını istiyorsanız bol bol su için...
ne kadar yanlış bir bilgi.Tuzun çoğu da azı da zarardır.Tabi kullanılan tuz rafine tuz olmayacak.
Nerden aldınız acaba2gün önce aldım himalaya tuzu
tadı çok güzel ya....yemeklerin tadı güzelleşti resmen :)
migrosda var.Nerden aldınız acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?