kızlar kısabı suredee 90 kılodan 58 kıloya dustum uzun suredr 58 ım ama 50 ye ınmeyı hedeflıormm basarcağma emınımm
kızlar kısabı suredee 90 kılodan 58 kıloya dustum uzun suredr 58 ım ama 50 ye ınmeyı hedeflıormm basarcağma emınımm
çoook teşekkür ederim yardımlarınız için... bakalım bir süre karıştırarak devam edeyim eğer zorlanırsam dukan olayını çıkartırım aradan. evimde tartı olmadığı için bilemeyeceğim kaç kilo verdiğimi. eczaneye falan gidip tartılmaya da utanıyorum...ama dar bi pantolon aldım kendime ona sığabildiğim gün gidip tartılacağım. o zaman gelip hepinize ilan edip teşekkürlerimi sunacağım hepimize incecik sağlıklı günler...
canımsın..cok tesekkur ederım senını sayende artık herkes farketmeye basladı bu zamana kadar verdıgım toplam kılo 7 cuömartesı tekrar tartılıcam ve sonucu yazıcam
baaaayanlar bana da yardimci olun luuutfen
Evet kizlar hafta sonu tartilacagm demistim tartildim ve 3 kilo daha gtti 87ye indim benayin yaris yaptimtoplamda ozetleersek 17 gn falan ac kaldm aslinda ve toplamda 9 kilo gtti[/QUOT
masallahhhhh tatlıma 41 kere olanından hemdeee
valla söyle diyim ilk aksam elim ayagim titredi resmen acliktan, ama dayandim 1 lokma bile atmadim agzima, saat 12:30 - 13:00 gibi yedim, ama tika basa yedimsporu ilk 3 gün cok güzel yaptim ama diyer günler fazla yapamadim ( bacaklarimda derman yoktu :S ) genelde yürüyüs yaptim ama öglen yedikten sonra ertesi güne kadar hicbirsey yemedim
Tebrikler canım nasıl başardın bunu inanmak elde değil kabus gibi kilolarımı vermediğimden
baaaayanlar bana da yardimci olun luuutfen
Merhaba kızlar bende bugün başladım buna valla ben haftanın 5 günü spor yapıyorum zaten onun dışında pek vaktim olmuyo ama merdivenmiş mekikmiş desteklicem artık
öğlende pizza yedim üzerine 1 ufak eklerle 1 ufak çilekli tart lokmalık olanlardan kahve içtim bitki çayı içtim o kadaaar
tesekkrler... onerılerın ıcın de cok saol ama ben zaten fazlasyla BİLNÇLİ SEKLDE werdm o kıloları,suursuzca deiltw dekı doktorların --bazıları-- gercekten sacmalamakla beraber hangı arastrmalar dayanarak ınsanlara tawsyelerde bulndkları mechul,medyatık olma amacı gütmeyle-ınsanları cahil gorup sacma sapan otlarla ınsanlara cesitlı zararlar werıolar. ender sarac,canan karatay alanlarında ınanlmaz donanımlı ınsanlar ama ayda 4 kılo yontemı 90 kg ustu ınsanlara onerılcek bı yontem deıl!! kaldıkı ben 7 yasndan berı kılo sorunu olan bırıydm gıtmedgm doktor uyglamadgm dıyet kalmadı yıne careyı kendmde buldum coook sukur!!
ben dıyetsyen deılm ama kılo werme hakknda,ınsan metabolızması hakknda,besınlerın yararları zararları hakknda bilgimi alt eden pek nadir..
sız doktor musunuz bılmem ama ben zaten doktor kontrolune de gırıodum ki acıklamalarımda bunları belrttım zaten tekrarlamanız gereksız olmus.. kan sekeri dengemn bozldgna bn karar werdm,doktormda gereklı tahlıller sonucu bı kac ılac yazdı we duzeldı.o sadece hücre deformasyonuna ugrycagmı soledı ama en bsta o takdır ettı :) ole pratısyen dr fln deıl yalnız,alanında uzman ınsanlar..
hıcbısey kılolu olmak kdar saglıgı tehdt etmıor bunu en ii kılo skntısı ceken ınsanlar bılır!
ben 90 kgyken ufacık bı yuruyuste nefes nefese kalıodum yaa nefes nefesee. 18 yasndaydm o zmnlar we obezmısım 60-70 yasndaymısm gbı hıssedıodum ıgrenc bı ruh hali!! 1 ogun yıyp zayfladgma gore zayflanıo,burda ornek ben warım dha neler... ki sadece burdan deıl bulndgm sehrde bnden yardm alan bi suru ınsan war. we gayet duzenlı kılo werıolar,saglıga kawsmak ıcın saglıktan olmak ıcn deıltskkrler yınede yormlarnz ıcn.
kılo werlmez falan demıssınız bunlar asılsız soylemler,ama tahmn edemeycegnız kdar mucıze bı durum gbı gelmıs demkkı sıze bu da bnm hedıyem kendme we yardmcı olmak ıstedgm ınsanlara..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?