Hijyen takintili olup da aslinda pis olan hanimlar..

Dışarda asla tuvalet kullanmam ama bir gün bi restoranın lavabosuna gittim baya da elit bir yerdeydi neyse içerisi doluydu bir kadın çıktı tuvaletten ama eller saçlarda, kırmızı ojeler parmakta saçlar permalı, tam takır ama hiç elini dahi yıkamadan çıktı gitti ve ben lavaboya girdiğim zaman kusacaktım, o bütün bağırsağını boşaltmış da bir su bile çekmemiş, hayır kendini nasıl temizledi acaba ki elini bile yıkamadı Ve gidip yemeğe oturacak o kadın afiyetle yiyecek.
Sonra da bir sürü salgın hastalık, insanlar çok pis ya gerçekten çok pis midem bulanıyor.
Anadan babadan temizlik terbiyesi almaları lazım. Kendi pis kokularını da parfümle kapatıyorlar bir de ıyyyyy.!
Ay tuvaletten cikip el yikamayan o kadar insana rast geldim ki. Avm tuvaletinde bi 5 dk vakit gecir oyle coklar ki. Hayir anlamiyorum su var sabun var yahu.

Bizimde mahale aynen basliginda yazdigin gibi.. Cok temiziz cok titiz camlarin kenarlari balkonlar silinir ama sokaga bakarsan pislikten gecilmiyor.. Cöpler cöpcu gectindede atiliyor veya cöpler balkondan atarlar.. Bende burdan kurtulmak istiyorum :KK43:
Evet en kizdigim sey evini kirklayip titizim bak ben diye goze soka soka cam mermeri silen hanimlarimiz camdan salata soyar camasirlarimin ustune sofra bezi silkeler arka bahceye her b.ku atar. Aman evim temiz olsun disarisi beni ilgilendirmez kafasi..

Bu yaz yüzerken göz göze geldigim kakayla karsilastiktan sonra denize girmekten tiksindim resmen. Hele ki manikürlü güzel ellerini sifonu çekerek mahvedemeyecek hanımlar beni benden alıyor.Kimse kimsenin pedlerini klozetteki çiş damlalarını görmek mecburiyetinde değil.:KK11:

Konu çok güzel fakat konuya yazılan yorumlar bana inandırıcı gelmiyor kaç tane yorum okudum sorsak hepimiz temiziz ee bu pisliği yapanlar kimler ?
Aileden gelen bir şey bu yetiştirilme tarzı..

Baslik çok güzel olmus hijyen takintili olan pis kadinlar bi kaç gruba ayriliyorlar.
1.evi temizleyip kendi temizliginden,bakımından bi haber olanlar.
2.evini temizleyip dısariyi çöp gibi kullananlar.
3.saçina makyajina full özen gösterip ter kokup vücud killarini almayanlar

Çok çok haklısınız. Bu hem temizlik.hem vicdan meselesi.yalnız sahilde şu köpek olayı beni inanılmaz rahatsız ediyor en az deniz kirliliği kadar.mayo ile sanki her an gelip ısıracak gibi hissediyorum korkuyorum köpekten ve bu yüzden bu konuda da sözü açılmışken saygı bekliyorum.

Cok haklisiniz.umumi tuvaletlerin bir cogu igrenc.hele tatil bolgesindekiler daha berbat.kediye kopege laf edenler ayri biir dert.bizim burda sokaklarin halini gorsen cop bidonu yok.herkes belli saatte! indiriyor copunu kapisinin onune sonra gece gorevliler aliyor.5.kattan sapppp doye atan mi dersin copu etrafa sacan mi dersin ne ararsan var bazen kedilere yemek indiriyorum baslarindada vekliyorum yesinlerde atayim arta kalani diye.birgun kadinin biri bir bagirdi yanindan gecerken kizim verme sunlara yemek pislik oluyor diye.neye ugradigimi sasirdim.dedim teyze gormuyorsun herhalde ortaligin halini.bu mu gozune batti.bekliyorum yesin hayvan aticam kagidi.allahtan oglu anne sacmalama gel defi gittiler.yoksa laf dalasi cikardi kesin

Şu TLC'de temizlik hastaları programı var ya, hani millet çocuğunu bile dezenfektanla yıkıyor kendi evinde mikrop korkusuna, sonra çöp evlerdeki klozeti dirseğine kadar sokup süngerliyor. Biz de olsa titizler kapısından girmez o evlerin pis diye.

Buarada titiz bir insan değilim ama bir tane titizlikten kaynaklanan pislik huyum var. Çok merak etmiş herkes madem hepimiz umumi yerlerde temiziz kim bu insanlar diye, ifşalıyorum kendimi. Klozete tuvalet kağıdı serme, sifon pistir diye basmama huylarım yoktur ama hiçbir güç bana umumi tuvaletlerdeki tuvalet fırçasını kullandırtamaz. Çok pis geliyor çünkü.

Şu TLC'de temizlik hastaları programı var ya, hani millet çocuğunu bile dezenfektanla yıkıyor kendi evinde mikrop korkusuna, sonra çöp evlerdeki klozeti dirseğine kadar sokup süngerliyor. Biz de olsa titizler kapısından girmez o evlerin pis diye.

Buarada titiz bir insan değilim ama bir tane titizlikten kaynaklanan pislik huyum var. Çok merak etmiş herkes madem hepimiz umumi yerlerde temiziz kim bu insanlar diye, ifşalıyorum kendimi. Klozete tuvalet kağıdı serme, sifon pistir diye basmama huylarım yoktur ama hiçbir güç bana umumi tuvaletlerdeki tuvalet fırçasını kullandırtamaz. Çok pis geliyor çünkü.
Hmm söylediklerinizde haklısınız. Fakat tuvalet kapısına, taharet musluğuna dokunmadığımız gibi o fırçaya da dokunmayın, peçeteyle tuvalet kağıdıyla tutabiliriz diye düşünüyorum.
Lavabo çıkış kapısını bile tutmam, elimi kuruladığım kağıtla tutar açarım sonra da kağıdı çöpe atarım. Ayrıca tuvaletlerdeki peçeteleri de toparlar çöpe atarım kimse peçetesini çöpe atmıyor o da iğrenç görünüyor bence :/

Isteyen istedigini desin medeniyetten, ortak yasam alanlarinda nasil davranilirdan bir haber milletiz.
Anadolu yakasinda oturuyorum esimle yuruyus yapalim diye sahile iniyoruz sozde temiz hava alalim diye!
Insanlar 2 mt araliklarla dipdibe kickica mangal yapiyorlar ne anliyorlarsa. Dumandan nefes bile alamiyorsunuz inanin. Bisiklet yoluna araba park edenini gordum. Nereden girmis allahin ayisi bilinmez cunku arabaya hatta motosiklete kapali yerler. Ayrilirken tum copleri ortalik yerde birakiyorlar.
Gelmis artik nereden gelmisse sehir yasantisindan bi haber, adapte olma gibi bi derdi de yok. Kim adapte olmaya ugrasacak simdi. Yok gercekten kimse soyle super milletiz boyle ubersonigiz demesin. Allah bizim gibilere sabir versin

Hmm söylediklerinizde haklısınız. Fakat tuvalet kapısına, taharet musluğuna dokunmadığımız gibi o fırçaya da dokunmayın, peçeteyle tuvalet kağıdıyla tutabiliriz diye düşünüyorum.
Lavabo çıkış kapısını bile tutmam, elimi kuruladığım kağıtla tutar açarım sonra da kağıdı çöpe atarım. Ayrıca tuvaletlerdeki peçeteleri de toparlar çöpe atarım kimse peçetesini çöpe atmıyor o da iğrenç görünüyor bence :/

Onlara dokunabiliyorum ben mesela, peçete kağıdıyla tutmak aklıma gelmiyor. Esasında tuvalet fırçası sapıyla da çok bir alıp veremediğim yok ama hani fırça kabının altında su birikir ya o su Fırçadan biryerlere damlar ya da üstüme sıçrar diye çekiniyorum.

Bunlar her yerde. Evinin balkonundan halı kilim sofrabezi silker, çocuk küçük ya her yere işetiverir sanki küçük çocuk çişi kokmuyormuş gibi, makyaj yapmak ile temizlik arasında pozitif bir korelasyon yok bence ama Bunların kişisel bakımlarını da yaptıklarını sanmıyor öff bugün kk temizlik günü anlaşılan

Bunlar her yerde. Evinin balkonundan halı kilim sofrabezi silker, çocuk küçük ya her yere işetiverir sanki küçük çocuk çişi kokmuyormuş gibi, makyaj yapmak ile temizlik arasında pozitif bir korelasyon yok bence ama Bunların kişisel bakımlarını da yaptıklarını sanmıyor öff bugün kk temizlik günü anlaşılan
Maalesef cocuklarla ilgili oyle bir problem var, bazen cocuklar tuvalete gitmeyi bekleyemeyecek kadar son anda tuvaletlerini soyluyorlar, veyada yakinlarda tuvalet bulamiyoruz...bazen bende istemesemde cocuklara tenhada cis yaptiriyorum.

Ben de tuvaletten saatlerce çıkmayıp ne yapıyorlar anlamıyorum. Sıradan geçilmiyor kadınlar tuvaleti, zannedersin komple yıkanıp çıkıyorlar öyle bir temizlik yapılıyor. Çıkanın arkasından bir giriyorsun kokuş kokuş.
Günlük pedini duvara yapıştıran, burnundan çıkanları duvara süren, klozete ayağıyla basan, klozet olmasına rağmen deliği tutturamayan dağdan inmeler var gerçekten.
Ben çantamda ıslak tuvalet kağıdı, klozet örtüsü, kağıt sabun ve antiseptik spreyle geziyorum tuvalet için, böyle bir pislik olamaz.

Bir gün de misafirliğe gittiğimiz evde tuvalete asılmış minik minik bezler görmüştüm anlam verememiştim. Taharet beziymiş onlar meğer:kusmuk: Yıka yıka kullan:kusmuk:

Onlara dokunabiliyorum ben mesela, peçete kağıdıyla tutmak aklıma gelmiyor. Esasında tuvalet fırçası sapıyla da çok bir alıp veremediğim yok ama hani fırça kabının altında su birikir ya o su Fırçadan biryerlere damlar ya da üstüme sıçrar diye çekiniyorum.
İiğğreennçç evet :/ napalım işte ben evimde en ucuzundan alıp yılda değiştiriyorum fırçayı bence de tiksinti verici

Tuvalete tüneyerek yapanlar mı dersiniz, sifon çekmeyenler mi, pedini açık şekilde bırakıp gidenler mi... Zaten şıkır şıkır giyinip makyaj full olup ter kokanlar mı, lavaboda makyajını yapıp parfümünü sıkıp sifon çekmekten aciz olanlar mı...
Halk plajında tuvaletin sifonu bozukmuş gelen yapmış gelen yapmış. Sifon bozuksa yapma, bir sürü etrafta mekan var. Artık birbirlerinin pisliğinin üzerine koyarak devam ediyorlar.:kusmuk:

Genelde bizde temizlik anlayışı ev temizliğiyle ölçülüyor. Sorsan çoğu insan çok titiz çok piri pak. Ben o tiplerle yurtta da kaldım bir hafta duş almadan aynı iç çamaşırıyla gezerlerdi, saçlarını yıkarlardı sadece, ama sorsan çok titiz.
Bi arkadasım vardı haftada bir kuaförde saç yıkarır fönletir yağlanınca yine kuaföre gider yıkatırdı, duşa üşenirdi. Düşünün bir ay banyo yapmıyordu resmen. Ama ful makyaj geziyordu şıkır şıkır.
İşyerinde yine bu titiz hanımların girdiği tuvalet umumi tuvaletten beter oluyor. Ama o kadar titizlerki kapıyı peçeteyle tutarlar... sifon çekmezler, pedlerini özellikle görünecek şekilde atarlar...hep titizlikten bunlar. Birde arkalarında bıraktıkları heryeri dolduran ter kokuları var ki ... of ki of.
Gecen benimle birlikte bir iş arkadaşım arabamıza bindi, eşim çöpmü koktu lağımmı patlamış burda fln oldu biz binince. Kadın leş kokuyor ama esim ondan geldiğini anlamamış başta. Sonra koku gitmeyince anladım dedi. Hiç yakışmıyor bayana bu durum.
Ben ev temizliğine bakmam arkadaş, herkesin evi kendince temizdir ve kendini ikgilendirir. Ben toplum içinde temiz mi ona bakarım. beden temizliğine, etrafını ne kadar temiz tuttuğuna bakarım. Evdeki titizlik kendine dışarda titiz olun lütfen hanımlar

X