Hijyen takintili olup da aslinda pis olan hanimlar..

Buna ben de rastladım kusmamak için kendimi zor tuttum. Kendisi belli yaşa gelmiş üniversite öğrencisiydi bir de. Evinde böyle atmadığına göre dışarda niye bu kadar delirip iğrenç iğrenç şeyler yapıp umumi tuvaletlerin anasını ağlatıyorlar anlamadım.
İlkokul ortaokul ve lise yıllarım tuvaletimi okulda yapmamak için tutmakla geçti hep....
Hayır biz mi çok titiziz onlar mı çok pis . Çogu insan o kadar titizlik hastası olmamasına ragmen dikkat ediyor böyle şeylere. Benmde üniversiteden bir kız vardı yurtta afedersn eli büyük abdest kokuyordu . baya kokuyordu ama hatta arkadasmda bu kız kokuyor gibi geldi sanki falan demişti . artık ne durumda işini hallediyordu bilemiyorum . Yada baska sebepten kokuyordu. Burdan öyle atanlara sesleniyorum biraz adap edep ögrenin kendi evinzde nasılsanız öyle davranın !

Dışarda asla tuvalet kullanmam ama bir gün bi restoranın lavabosuna gittim baya da elit bir yerdeydi neyse içerisi doluydu bir kadın çıktı tuvaletten ama eller saçlarda, kırmızı ojeler parmakta saçlar permalı, tam takır ama hiç elini dahi yıkamadan çıktı gitti ve ben lavaboya girdiğim zaman kusacaktım, o bütün bağırsağını boşaltmış da bir su bile çekmemiş, hayır kendini nasıl temizledi acaba ki elini bile yıkamadı Ve gidip yemeğe oturacak o kadın afiyetle yiyecek.
Sonra da bir sürü salgın hastalık, insanlar çok pis ya gerçekten çok pis midem bulanıyor.
Anadan babadan temizlik terbiyesi almaları lazım. Kendi pis kokularını da parfümle kapatıyorlar bir de ıyyyyy.!

Bir de bizim tuvaletin camında bir sürü kullanılmış prezervatif kanlı ped bulmuştuk, Allah kahretsin ne lanet pis insanlar var demiştik gerçekten insanlar çok iğrençleşti!

icinde yoksa olmuyo.. temizlik imandandir denizde prezervatif cocuk bezi neler neler... parkta otururken bile cigdem kabuklarini torbaya atiyorum ya bu nasil pervasizlik anlamiyorumm

Klozete çamurlu ayaklarıyla basıp üstten üstten işeyenleride unutmayalım çünkü onlar çok temiz totolarını klozete koyamazlar ve heryere işerler :işsiz:
Birgun isyerinde yasak olmasina ragmen musteri girmis bizim tuvalete
8-9 yasindaki oglunu ayakkabalriyla klozete cikartmis isetiyordu
Igrenclikten baska birsey degil biz oraya oturuyoruz ama kadinin umurunda bile degil
Oyle bir bagirmistim ki kadin cocugun donunu cekemeden apar topar kosarak kacmisti , sinir krizi gecirmistim resmen

Birgun isyerinde yasak olmasina ragmen musteri girmis bizim tuvalete
8-9 yasindaki oglunu ayakkabalriyla klozete cikartmis isetiyordu
Igrenclikten baska birsey degil biz oraya oturuyoruz ama kadinin umurunda bile degil
Oyle bir bagirmistim ki kadin cocugun donunu cekemeden apar topar kosarak kacmisti , sinir krizi gecirmistim resmen
Maalesef kadınlarımız erkeklerden daha pis bu pisliği temizliğide öğreten gene kadınlsr sonuçta :KK66:

Maalesef kadınlarımız erkeklerden daha pis bu pisliği temizliğide öğreten gene kadınlsr sonuçta :KK66:
Ben de hep derim bunu kadinlar daha pis diye
Hatta gece disari ciktigimda genelde erkekler tuvaletine girerim cunku gercektrn kadinlarinkinden temiz , kocam kapida nobet bekler ve dalga gecer benimle ama kadinlar tuvaletine girmrktrnse erkeklerinkini tercih ediyorum

Bunu geçen hafta çektim, tarihi biryer üstelik.
İnsanımız değişmediği sürece 7/24 temizleseler fayda etmez.
IMG_0431.PNG

İnsandan daha pis birşey yaratılmamıştır heralde. Aklım almıyor nasıl böyle yapabildiklerini, fırça pis diye ellemiyorlar ama kendi pislikletini tuvalette bırakmaktan hiç rahatsız değiller. Tuvalet tasının içinde ne pislikler gördü bu gözler, kyk yurdunda kalan kızlar bilir... geçen gün de bir kadın parkta kirli bebek bezini bırakıp gitmiş, temizlik görevlisi söylene söylene temizlerken parktaki tek bez takan bebek benim kızımdı yapmadığım halde kıp kırmızı oldum.

Hele o full makyajlı çok güzel giyinmiş mis gibi ter kokanlar yok mu :kusmuk: birde otobüste hep yanıma denk gelmiyorlar mı :olamaz: 0 makyajlıyım normal giyinirim üstüne üstlük şişmanım ama ter kokmam en korktuğum şeylerden biridir :KK17:bacılar yıkanın yıkanın hava sıcak kokuyonuz valla :KK70:
:KK70:Tam onu yazacaktım,dün akşam otobüse bindim,beklerken telefona bakıyorum.Ön koltuk boştu.Birden buram buram bir koku,çizgifilmlerde olur ya...Baktım ön koltuğa biri oturmuş,süs eksiksiz,parfüm ful,ama bayılacağım.Karşı koltuktaki kadının yanına attım kendimi can havliyle...Hani koca otobüste 3 5 kişiydik,kalabalık olsa,bunalmış terlemiş derim.Yine de kokmamalı.Kokan ter de değil zaten,kir bence,istisnalar mustesna...

X