• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiiiç Biliyorum🤷🏻‍♀️

telasememuresi

Guru
Pro Üye
30 Ocak 2014
4.572
9.186
358
Merhabalar sevgili hanımlar.
Hayırlı ramazanlar ve hayırlı günler dilerim.
Şimdiden de hayırlı bayramlar dilerim.
Sorunum şu,her ailede olduğu gibi ufak tefek anlaşmazlıklarımız oluyor. Kendi hanem içinde değil.... Teyzemlerle alakalı. Hiçbir yerde huzur vermiyorlar. Misafirlerden rahatsız olan tiplerden. Kendi kardeşi gelse bile,alt komşusuna gidip saatlerce eve çıkmayan birisi. Konuya geleyim,haliyle böyle olunca da gitmeme kararı aldık. Kimse evinde rahat edemiyor,ben dahil. Anneanneme gittiğimiz zaman “Benim evime kimse uğramıyor” diye cıngar çıkaran biri. Kendi kızı da öyle........ Herkes her şeyi görüyor. Maddi durumlardan dolayı bu bayram gidemeyeceğiz. Siz olsanız bayramda herkesi ararken es mi geçersiniz yoksa telefonda bile söylediği lafları sindirir misiniz? Ya sonradan büyük bilmez falan oluyor çok sinirleniyorum laf edip annemi üzüyorlar. Napmam lazım? Siz olsanız ne yaparsınız?

Sorunum şu,her ailede olduğu gibi ufak tefek anlaşmazlıklarımız oluyor. Kendi hanem içinde değil.... Teyzemlerle alakalı. Hiçbir yerde huzur vermiyorlar. Misafirlerden rahatsız olan tiplerden. Kendi kardeşi gelse bile,alt komşusuna gidip saatlerce eve çıkmayan birisi. Konuya geleyim,haliyle böyle olunca da gitmeme kararı aldık. Kimse evinde rahat edemiyor,ben dahil. Anneanneme gittiğimiz zaman “Benim evime kimse uğramıyor” diye cıngar çıkaran biri. Kendi kızı da öyle........ Herkes her şeyi görüyor. Maddi durumlardan dolayı bu bayram gidemeyeceğiz. Siz olsanız bayramda herkesi ararken es mi geçersiniz yoksa telefonda bile söylediği lafları sindirir misiniz? Ya sonradan büyük bilmez falan oluyor çok sinirleniyorum laf edip annemi üzüyorlar. Napmam lazım? Siz olsanız ne yaparsınız?
Herkese herseye yetisemem. Genelde toplu mesaj atiyorum gidemedigimde. Gittigimde de tek tek herkesin evine gidemiyorum. Yetisemiyorum yani elimde degil..

yani anlamadım herkes teyzenizin bu hareketlerinden rahatsız oluyor bir kişi bile mi yok “e ne yapayım misafir gelince komşuya gidiyorsun, misafir istemediğini çok belli ediyorsun” diyecek?

telefonda bayramlaşma ne kadar sürecek ki arar konuşurum ben maksimum 3 dk.

Herkese herseye yetisemem. Genelde toplu mesaj atiyorum gidemedigimde. Gittigimde de tek tek herkesin evine gidemiyorum. Yetisemiyorum yani elimde degil..

Ben de yetişemiyorum.... toplu mesaj atınca da şöyle diyor “Altına adını yazmış sadece,teyzecim meyzecim yok. Senden hiçbişey olmaz” hep hatalı bizleriz... kartala yavrusu da ..... misali.

yani anlamadım herkes teyzenizin bu hareketlerinden rahatsız oluyor bir kişi bile mi yok “e ne yapayım misafir gelince komşuya gidiyorsun, misafir istemediğini çok belli ediyorsun” diyecek?

telefonda bayramlaşma ne kadar sürecek ki arar konuşurum ben maksimum 3 dk.

Alışmış herkes ama ben alışamıyorum. Annem söyledi ya en son.... elin evi değil ablamın evi halbuki diye. Haklısınız ama aramak istemiyorum işte.

Yerinizde olsam kendim için asla aramam ama madem anneme laf gelmesini istemiyorum, o zaman ararım. Uzatmaya hiç gerek yok. 2 dakika konuşup kapatırsınız. Aradı mı, aradı olur. Aramazsanız ellerine koz geçer ve iyice dallandırıp budaklandırırlar.

Yerinizde olsam kendim için asla aramam ama madem anneme laf gelmesini istemiyorum, o zaman ararım. Uzatmaya hiç gerek yok. 2 dakika konuşup kapatırsınız. Aradı mı, aradı olur. Aramazsanız ellerine koz geçer ve iyice dallandırıp budaklandırırlar.
Haklısınız yaa. Ararım açmazsa daha aramam. Aramak için arayacağım yalnızca..... kendi komşumu bile daha çok seviyorum.

Ben de yetişemiyorum.... toplu mesaj atınca da şöyle diyor “Altına adını yazmış sadece,teyzecim meyzecim yok. Senden hiçbişey olmaz” hep hatalı bizleriz... kartala yavrusu da ..... misali.
Niye size laf soylemelerine izin veriyosunuz? Kendi cocuklarinda hic mi kusur yok vurun yüzüne. Ben asla ne kendimi ne ailemi ezdirmem kimseye

Niye size laf soylemelerine izin veriyosunuz? Kendi cocuklarinda hic mi kusur yok vurun yüzüne. Ben asla ne kendimi ne ailemi ezdirmem kimseye
Ya en son ben kendi çocuklarına mesafeyi koydum. Herkese söylüyorum artık böyle böyle yapılır mı diye. İster kızsınlar ister savunsunlar umrumda değil. Onlar olmayınca hiç sorun yok.

ölümlü dünya bence takılmayın bu kadar bir ziyaret edin. bana da çok sallayan akrabalarım var koca koca insanların karşısına geçip kendimi savunmam ben, kendinizi savunacağınız yerler cahil ve orta yaş üstü akrabalar olmamalı bence ( size laf söylemelerine izin vermeyin lafına istinaden) dediğim gibi ölümlü dünya ve bayram sonuçta. kırgınlıklar, laf etmeler ve sokmalar.. umursamamaya çalışın daha mutlu olursunuz. : )

Sizi ve ailenizi çok kırdımı? Ve hep alttan aldiniz ve ailenizde mi aldı?

Gidebılıyorsanız 5 dk ugrayın.Annenıze laf gelmesın.Uzaksada 5 dk arayın.Sonra misafır geldı dıyıp kapatırdınız baktınızkı kotu seyler soyluyor.Annecınızın canı sıkılmasın.

Hoşlanmadığım insanlarla muhattap olmam, aile üyelerimden biri bile olsa.

Sizin yerinizde olsam aramaz, es geçerdim. O tarz tiplerle 2 dk bile konuşmak insanın ruhunu bunaltıyor. Kendi huzurum çok daha önemli diye düşünürdüm.
Bazı şeyler hak edilir, ve teyzeniz bunu hak etmiyor anlattıklarınıza göre.

Hoşlanmadığım insanlarla muhattap olmam, aile üyelerimden biri bile olsa.

Sizin yerinizde olsam aramaz, es geçerdim. O tarz tiplerle 2 dk bile konuşmak insanın ruhunu bunaltıyor. Kendi huzurum çok daha önemli diye düşünürdüm.
Bazı şeyler hak edilir, ve teyzeniz bunu hak etmiyor anlattıklarınıza göre.
Komşum bile ondan daha değerli. Akraba akbaba demişler boşuna da dememişler. 🤗

Sizi ve ailenizi çok kırdımı? Ve hep alttan aldiniz ve ailenizde mi aldı?

Evet kırdı. Kendisi sanki çiçek bahçesi gibi çocuk yetiştirmiş de herkesin çocuğuna laf söylüyor. Kırdı ama biz de kırdık. Bi zaman sonda haddini bilmek de zorunda zaten. Benim anam değil babam değil sonuçta hükmü geçemez. Gerçekten sinirlendim kusura bakmayın yazdım böyle:))

Back