Balayı Derdi

Ayy sakin sakin bende boyle bi duruma dustum.bizde evlendigimizde okul sebebiyle gidememistik sonra yazin gitmek istedik.gorumcemin oldugu sehire gidecektik gorumcemin koca kisisi bize sormadan kv sende gel senide getirsinler demesin mi.ben kabul etmedim ama yeni evli olunca saf oluyosun kabul ettim mecbur.neyse gittik kv biraktik biz hep gezdik donuste surat bi karis.herkeste bize kiziyor neden onu da gezdirmediniz diye.yani anlayacagin sakin goturme ustune bide suclu olursun bizim gibi

Yagli balli kaymakli ekmek tatlisi olsa kaynananin balayinda isi ne. :KK12:
Esiniz anacı bu bir gercek.
Daha ilk aylariniz esiniz simdi anlayisli ama ya sonra...neyse insallah kk yanilir ne diyelim:kahve:

Ayy sakin sakin bende boyle bi duruma dustum.bizde evlendigimizde okul sebebiyle gidememistik sonra yazin gitmek istedik.gorumcemin oldugu sehire gidecektik gorumcemin koca kisisi bize sormadan kv sende gel senide getirsinler demesin mi.ben kabul etmedim ama yeni evli olunca saf oluyosun kabul ettim mecbur.neyse gittik kv biraktik biz hep gezdik donuste surat bi karis.herkeste bize kiziyor neden onu da gezdirmediniz diye.yani anlayacagin sakin goturme ustune bide suclu olursun bizim gibi

Ben de konuyu ilk okuduğumda bunu yaşayabilir diye düşünmüştüm, konu sahibinden için. Yaşayan da varmış zaten. İnsanlar milletin sırtından geçinmeye yer arıyor resmen. Hayret bir şey ya.

Dedğim gibi eşimin aklına bile gelmemiştir benim bu şekilde düşüneceğim. Zaten ayrı yerlerde kalacağız diye düşünmüştür. Kendisine söylesem zaten hatasını kabul eder ama ben bunu nasıl söyleyeceğimi bilemiyorum. Kırmadan yunuşak bir dille nasıl ifade ederim bilemiyorum.
valla gerçekten istemiyorsanız biran önce söyleyin o annesine teklif etmeden
teklif ettikten sonra iş işten geçmiş olur

Konuyu bulamadım ama burada bir üye balayına çıkacağım ve kızkardeşim de bizimle gelecek, kaynanam olur mu böyle şey demiş, o ne karışıyor gibilerinden bir konu açmış ve arkadaşların %80 i, kızkardeşinin balayınızda yanınızda olmasına kaynananız karışamız, tabiki gelebilir diye yorumlar yapmıştı.

Şimdi bakıyorum da, kaynanayı yolun üzerindeki arkadaşına bırakıp balayına gitmek ve dönüşte almak büyük olay olmuş.

Olay gelinin kız kardeşi, annesi olunca neden olmasın, damadın kardeşi, annesi olunca vay terbiyesiz moduna girmiş.

Ne var yani kadını arkadaşına bıraksalar ve dönüşte alsalar. İncileri mi dökülür.

Anaammm şimdi başlarım taşlanmaya.:bicak:
Ne taşı yahu
+ hatta
ağzın bal yesin diyorum arkadaşım :)

Ben de konuyu ilk okuduğumda bunu yaşayabilir diye düşünmüştüm, konu sahibinden için. Yaşayan da varmış zaten. İnsanlar milletin sırtından geçinmeye yer arıyor resmen. Hayret bir şey ya.
Valla oyle kimse ben gitmem rahatsiz olmasinlar demez.

Ay üstüme iyilik sağlık:olamaz: Annesi gidecekse binain gitsin balayınızda ne işi varmış.Söyleyin canım ne dert ediyorsunuz kendinize balayı yani bir seferlik bir şey hayret bir şey eşinize de :KK12:

Sanki kadın sırtında gidecek oraya gidene kadar oynamayıver. Biz balayına giderken eşimin asker arkadaşını da memleketine bırakmıştık boş araba yani görürseniz ne olur

Biz balayi icin hazirlandik sabah 9 da evden valizimizle çıktık kapinin onunde kv valiziyle bekliyordu. Bizimle gelecekmis onun da tatile ihtiyaci varmis. Ne yaptiysak ikna olmadi kavga gurultu bizimle geldi inan ki burnumuzdan gelmisti. Ayni sehirde sizi asla rahat birakmaz surekli arar suraya gidelim buraya gidelim diye . Bence esinle konus boyle biseyi dusunmeyin bile zehir olur balayi. Hatta gerekirse hic gitme daha iyi.
Ay ya bavulla beklemek nedir Allah korusun

Sanki kadın sırtında gidecek oraya gidene kadar oynamayıver. Biz balayına giderken eşimin asker arkadaşını da memleketine bırakmıştık boş araba yani görürseniz ne olur
O işler öyle olmuyor işte, bu insanlar yeni evli, ben olsam ben de istemezdim, insan başbaşa olmak istiyor eşiyle. Bu fırsatı değerlendirmeyiversin kv hazretleri, otursun evinde. Çok gezmek istiyorsa da binsin gitsin ne işi var canım çocukların yanında. Ay çok sinirlendim mm :halay:tatlı dille söyleyiver eşine konu sahibi, rahat edemem ben deyiver.

Sizin adınıza üzüldüm :KK43: ama merak ettiğim bir şey var balayı olayı taa nişanlıyken konuşulan bir şey hatta düğün tarihini de ona göre ayarlayabilirdiniz benim eşim de kamuda, tüm izinlerini birleştirdi 1 ay evdeydi siz neden sıkıştırdınız ki? Ya da o 15 gün için başlardan rezervasyon yapsaydınız...

Evlendiğimizde bir yılı doldurmamıştı henüz. Dolayısıyla yıllık izin hakkı yoktu. Polis olduğu için izin tarihi belli olmuyor. Beni arayıp haftaya izin alayım mı diye sordu o dönem. O yüzden biz hiç rezervasyon yaptıramıyoruz. Bizim her işimiz anlık. En başta zaten bu şekilde konuşup planını yapmıştık. İzni yaz ayında alıp sahil sahil gezecektik. Allahtan ailesini seviyorum. Benim derdim eşimleydi. Onlarla aram kötü olsaydı asıl o zaman problem olurdu.

Back
X