• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hidrosalpinks tanısı lütfen yardımcı olun nasıl yol izlemeliyim

Benim ikisinde de ileri derecede sıvı birikmesi var hatta rahme sızıntı başlamıştı. İkisini de alacak doktorum ancak bir tanesi epey kötü yumurtalığa yapışmış olma ihtimali de olabilir dedi. O yüzden oncesinde yumurta toplama yaptık embriyo dondurduk. Yarın da ameliyat günü alacağım. Sonra dediğiniz gibi iyileşince transfer olacağım insallah. Yani benim bu ameliyattan başka şansım yokmuş çünkü o rahme sızan sıvı zaten embriyonun yaşamasına da engel oluyormuş 😔 Galiba benim durumum baya ileri seviye maalesef
Bende 2 senedir gebe kalamadığm için rahim filmi çekmiştim doktorum sol tarafım için “sıkıntılı, laparoskopi ol” dedi. Korkuyorm şuan yarn görşmeye gidicm baskent hastanesine

Bende 2 senedir gebe kalamadığm için rahim filmi çekmiştim doktorum sol tarafım için “sıkıntılı, laparoskopi ol” dedi. Korkuyorm şuan yarn görşmeye gidicm baskent hastanesine
Merhabalar iciniz rahat edecekse baska doktor gorusu de alim isterseniz. Evet korkunuzu cok iyi biliyorum ama maalesef yapabileceğimiz hic bir sey yok kabullenecegiz bir sekilde 😔Tup bebek doktorlari da bu konuda tecrubeli oluyor. Yarin bende ameliyat gunu alacagim insallah
. Akliniza takilan bir sey olursa ozelden de yazabilirsiniz bana
.doktorunuz kim ve memnun musunuz ?

Merhabalar iciniz rahat edecekse baska doktor gorusu de alim isterseniz. Evet korkunuzu cok iyi biliyorum ama maalesef yapabileceğimiz hic bir sey yok kabullenecegiz bir sekilde 😔Tup bebek doktorlari da bu konuda tecrubeli oluyor. Yarin bende ameliyat gunu alacagim insallah
. Akliniza takilan bir sey olursa ozelden de yazabilirsiniz bana
.doktorunuz kim ve memnun musunuz ?
Gittim görüşmeye bi tüpüm kapalı biride iyi çalışmıyor kesenin içine açılıyor ve sol tarafında bağırsak yapışıklığı var dedi 2 sene boş gezmişsn laparoskopi olmamışsın zaman kaybetmeden tüp bebek yapalım dedi kabul ettik adetn ikinci günü başlıcaz bakalım. Baskent hastanesi Göğşen önalan hocaya gidiyorum memnunum.

Çok geçmiş olsun bende laparoskopi için gün alacağım pazartesi günü. Bende çok üzülüyorum gerçekten 😔 ameliyat sonrası nasıl geçti sizde ? Sonda taktılar mi ?
Merhaba dün ameliyat oldum ben çok şükür güzel geçti bir tanesi tıkalıydı diğerinde de çok az sıvı varmış onu da temizlemişler tüplerime hiç dokunmadılar ameliyat güzel geçti sonda taktılar 1 saat kadar falan kaldı bende

Merhaba dün ameliyat oldum ben çok şükür güzel geçti bir tanesi tıkalıydı diğerinde de çok az sıvı varmış onu da temizlemişler tüplerime hiç dokunmadılar ameliyat güzel geçti sonda taktılar 1 saat kadar falan kaldı bende
Geçmiş olsun canım ikisini de temizleyebildiler mi?

Gittim görüşmeye bi tüpüm kapalı biride iyi çalışmıyor kesenin içine açılıyor ve sol tarafında bağırsak yapışıklığı var dedi 2 sene boş gezmişsn laparoskopi olmamışsın zaman kaybetmeden tüp bebek yapalım dedi kabul ettik adetn ikinci günü başlıcaz bakalım. Baskent hastanesi Göğşen önalan hocaya gidiyorum memnunum.
Ben oldum çok şükür korkmadan gidip yaptırın korkmadan laboroskopinizi

Ben tüplerimi alacaklar durumu ile girmiştim ameliyatı çıkınca şaşırdım açıkçası doktor ameliyatımın çok iyi geçtiğimi söyledi
Harika çokmsevindin çok şanslıymışsın, hidrosalpenks olmaması gerçekten büyük şans 🙏🏻🙏🏻 hemen hamile kalırsın şimdi 🤩

Merhaba kızlar, hidrosalpinks olduğunuzu ultrasonda anlarlar mı? Benim bir yıl önce çektirdiğim rahim filmim gayet düzgündü tüplerin duruşu falan. Sonra tüp bebeğe başladım. Önce çikolata kistim olduğu ortaya çıktı 3 cm kadar. Bir yıl 3 kez tedavi gördüm hepsi negatif oldu. Doktor değiştirdim gittiğim doktor tüpümün yamuk olduğunu yukarıya yapışık ters c şeklinde durduğunu gösterdi. Diğeri normL ama. Acaba hidrosalpinks durumu var mıdır, tekrar rahim filmi önermedi düşük vs de olmadığından gerek görmedi

Merhaba kızlar, hidrosalpinks olduğunuzu ultrasonda anlarlar mı? Benim bir yıl önce çektirdiğim rahim filmim gayet düzgündü tüplerin duruşu falan. Sonra tüp bebeğe başladım. Önce çikolata kistim olduğu ortaya çıktı 3 cm kadar. Bir yıl 3 kez tedavi gördüm hepsi negatif oldu. Doktor değiştirdim gittiğim doktor tüpümün yamuk olduğunu yukarıya yapışık ters c şeklinde durduğunu gösterdi. Diğeri normL ama. Acaba hidrosalpinks durumu var mıdır, tekrar rahim filmi önermedi düşük vs de olmadığından gerek görmedi
Benim doktorum ultrasyondada şüphelenmişti eğer ileri boyuttaysa görülebiliyor sanırım

Ama ayrıntılı görebilmeleri için rahim filmi şart hatta ben iki kere sekildim ikiside farklıydı sağlıklı olabilmesi adına hatta laparoskopi yapıldı

Bende de aynıısı oldu canım. Rahim filminde sıvı geçişi görülüyo ama göğşen hoca laparoskopi ol sol tarafın sıkıntılı dedi ben olmadım ama aradan 2 sene geçti hala gebe kalamayınca (bu sırada 3 aşılama oldum devlette hepsi tüpümün iyi oldığunu söyledi) geri gittim göğşen hoca sol tarafın kapalı sağdakide iyi çalışmıyor kese içine açılıyo dedi tüplerim için ultrasonda gördü bunu. Boşa gezmişsin yormuşsun kendini dedi daha fazla zaman kaybetmeyelim tüp bebek yapalım dedi.

Ben oldum çok şükür korkmadan gidip yaptırın korkmadan laboroskopinizi
Canım ben laparoskopi diye gittim ama direk tüp bebeğe başladık yani eğer ilki tutmazsa o zaman söylicem laparoskopi yada histeroskopi olmayı direk tüplerimi açsın die uğraşıcam.

Back