- 17 Temmuz 2021
- 6.676
- 21.703
Nasıl oldu tüplerde sıvı varkenBen varım :) hatta ameliyat olmaya karar vermiştm ameliyattan 1 gün önce vazgeçtim, bebeğim elimde 3 aylık ..
Allah bağışlasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl oldu tüplerde sıvı varkenBen varım :) hatta ameliyat olmaya karar vermiştm ameliyattan 1 gün önce vazgeçtim, bebeğim elimde 3 aylık ..
MerhabaMerhaba iyi bayramlar herkese hidrosalpinks i olup ameliyat olmadan tüp bebek yaptıran ve hamile olan varmı acabaa ? hidrosalpinks için ameliyat olduktan sonra tüp bebek önerilmiş genelde sitedeki yorumlarda ama bu şekilde olan varmı merak ettim.
Tüpleriniz şiş miydi yoksa kapalı mıydı?Ben varım :) hatta ameliyat olmaya karar vermiştm ameliyattan 1 gün önce vazgeçtim, bebeğim elimde 3 aylık ..
Peki sizin hidroselpenks ile tüpleriniz alınmamaya karar verildi ya da temizlendi mi iltihaplı sıvı?Bana hidroselpenks olarak denediler tüp bebeği tutmadı.
Ameliyatlarımı oldum. Doğal yolla gebe kaldım.
Evet canım sıkıntılı tüplerle iki kez negatif sonuç aldım sonra tüplerimi aldırdım gebelik oluştu zaten tüp bebekte tüplere ihtiyaç yok ki ve de hidrosalpenks için iyilişme umududa yok o yüzden iyi bir Dr bulup tüplerini aldır. Bende senin gibi bunu çok araştırdım çok psikolojim bozuldu Rabbim beterinden korusun tek dert zaten hidrosalpenksse gebelik oranı çok çok yüksek olur demişti dr bana sorun çözülünceMerhaba iyi bayramlar herkese hidrosalpinks i olup ameliyat olmadan tüp bebek yaptıran ve hamile olan varmı acabaa ? hidrosalpinks için ameliyat olduktan sonra tüp bebek önerilmiş genelde sitedeki yorumlarda ama bu şekilde olan varmı merak ettim.
Enflamasyondu ilk başta bendekide ameliyat olmadan transfer sonuc negatif. Ardından ameliyat oldum tek tüp alındı şimdi ikinci tranfer icin hazırlıktayım .Hidrosalpenks kesinlkle düzelmiyor sakın riske atmayınçok geçmiş olsun. tüplerde bir enflamasyon var aslında o sebepten dolayı sıvı birikiyor. hamilelikte regl olunmayacağı için bu durumun kendiliğinden düzelip düzelmeyeceğini merak ediyorum açıkçası
Yorumlar bence. Ben sana numarasını özelden göndereyim. Bir sor istersen.Yaa bende atsam yorumlar mı ki
Çiçeğim döktürmüş nasıl bebişin annesiSiteye girdigim ilk günden beri yaşadıklarimla herkese destek olmaya çalışıyorum çünkü ben buradaki tecrubelerden cok sey öğrendim.
Yazınızdan rahatsiz olmak degil sorun daha gecen haftalarda sizi kendi yazima etiketledigimi hatırlıyorum demekki aradan gecen bu kadar zamana ragmen burada ve ya farkli sekillerde araştırmaya devam etmissiniz ama arastirmaniz farkli bir yöntem arama yönünde olmuş.
Bende teshisim ilk koyulduğunda sizin gibi arastirma yaptım çok okudum ama gördüm ki tüplerin alınması en sağlıklısı ve size bunu doktorlarda söylüyor burada yazdığınız ya da okudugunuz bir çok yazı aynı şeyi söylüyor.
Tüp bebek yaptım pişman degilim demekte su oluyor korkuyor olabilirsiniz süreçten ama korkmayin deneyip yanilma yontemindense daha kesin sonuç neden kendinizi yipratiyorsunuz demek.
Amacim kimseyi üzmek degil ama aylardir buralardaysam birseyler yasadiysam birilerine faydam dokunabilecek seyler biliyorum demektir.
Umarim gonlunuzden geçtiği gibi normal yolla gebeliginize sağlıkla kavusursunuz sevgiler
Umarim faydasi olurÇiçeğim döktürmüş nasıl bebişin annesi
Benim rahim filminde sol tüp hidroselpenks olduğu ortaya çıktı. Sağ tüpümde sorun yoktu.Peki sizin hidroselpenks ile tüpleriniz alınmamaya karar verildi ya da temizlendi mi iltihaplı sıvı?
Tek tüp normal miydi bir çok kombinasyon oldu kafamda anlatabilir misiniz rica etsem
geçen sefer yazdığımda gönderim herkese ulaşmamıştı ben de moderatörden herkese bildirim gitmesini rica ettim böylece geniş bir kitle cevap verebilsin diye.Siteye girdigim ilk günden beri yaşadıklarimla herkese destek olmaya çalışıyorum çünkü ben buradaki tecrubelerden cok sey öğrendim.
Yazınızdan rahatsiz olmak degil sorun daha gecen haftalarda sizi kendi yazima etiketledigimi hatırlıyorum demekki aradan gecen bu kadar zamana ragmen burada ve ya farkli sekillerde araştırmaya devam etmissiniz ama arastirmaniz farkli bir yöntem arama yönünde olmuş.
Bende teshisim ilk koyulduğunda sizin gibi arastirma yaptım çok okudum ama gördüm ki tüplerin alınması en sağlıklısı ve size bunu doktorlarda söylüyor burada yazdığınız ya da okudugunuz bir çok yazı aynı şeyi söylüyor.
Tüp bebek yaptım pişman degilim demekte su oluyor korkuyor olabilirsiniz süreçten ama korkmayin deneyip yanilma yontemindense daha kesin sonuç neden kendinizi yipratiyorsunuz demek.
Amacim kimseyi üzmek degil ama aylardir buralardaysam birseyler yasadiysam birilerine faydam dokunabilecek seyler biliyorum demektir.
Umarim gonlunuzden geçtiği gibi normal yolla gebeliginize sağlıkla kavusursunuz sevgiler
inşallah tutar teşekkür ederim bilgi içinBenimde tüpümün biri hidrosalpinksli ama doktor yine de aşılama yaptı daha yeni yaptırdım bugün üçüncü ganümdü inşallah bi zorun çıkmaz isterseniz sonucumu ra yazarım 22 sinde kan vercem
mutlu son :) Allah size bağışlasın darısı bana inşallahBen varım :) hatta ameliyat olmaya karar vermiştm ameliyattan 1 gün önce vazgeçtim, bebeğim elimde 3 aylık ..
Amin inşallahmutlu son :) Allah size bağışlasın darısı bana inşallah
evet anlıyorum ama imkansız diye bir şey de yoktu dimi :)Merhaba
Arayışlarınızı gördüm sizin aradığınız tek bir cebap var aslında ameliyat olmadım pozitifi gördüm demeleri ama burdan pek çok arkadaşım size görüş bildirmiş…
Zaten hidroselpenks olup bunu bilip gebe kalan sayısı var mı bilmiyorum ama burayı galan ettim ben size diyim çok negatif alan var ama pozitif olan yani şiş tüp ile gebe kalan görmedim..
ISSIZZ arkadaşımız var senelerce bekleyip şiş tüp ile transfer yapıp negatif alan mesela.
Sonra bir sürü kişi etiketlerim buraya, usg de şiş görünümü varsa onu nasıl kurtaracaksınız kürlerle bilmiyorum.
Tıpa kasaplık olarak değil de güvendiğiniz doktor ile iyileşme süreci sizi iyi etme hali olarak bakarsanız belki bebeğiniz size gelen gelecektir. Kendinizi psikolojik olarak yıpratmayın daha fazla derim ben
normal mi oldu yoksa tüp bebek miydi acabaAmin inşallah
atınca yorumluyor cevat bayrak.Yaa bende atsam yorumlar mı ki
Ben hidrosalpenks ameliyatı oldum. Çokta kolay geçti . Sonrasında tüp bebek yaptık ,pozitif oldu fakat başka şeyler gelişti . Konu ile alakasız bunlar o yüzden yazmayacağım . İşinin ehli doktorlar var . Beni onlardan biri ameliyat etti hatta kameraya çekiyorlar ameliyatı bizde sonrasında film izler gbi izledik .Eğer cekinceniz bu ise çekinmeyin lütfen... Onun dışında bu işlemi yaptırmadan tüp bebek işlemini yaparsa doktorunuz risk almış olur . Yapmaması gerekiyor yani . Burada arkadaşlar yazmıştır ya da yazacaklardir zaten . Araştırın ,görüş alın birçok doktordan sizin için hayırlısı olsun ...evet anlıyorum ama imkansız diye bir şey de yoktu dimi :)
ameliyat işini sordum bende çikolata kisti de olduğu için bağırsağını bile alabiliriz dediler (bunu diyen devlet hastanesi doktorlu zaten ona güvenim tamdı). benim şuan bir rahatsızlığım yok boşu boşuna kendimi riske de atmak istemiyorum. özeldeki doktorlara da güvenmiyorum açıkçası
çok geçmiş olsun teşekkürlerBen hidrosalpenks ameliyatı oldum. Çokta kolay geçti . Sonrasında tüp bebek yaptık ,pozitif oldu fakat başka şeyler gelişti . Konu ile alakasız bunlar o yüzden yazmayacağım . İşinin ehli doktorlar var . Beni onlardan biri ameliyat etti hatta kameraya çekiyorlar ameliyatı bizde sonrasında film izler gbi izledik .Eğer cekinceniz bu ise çekinmeyin lütfen... Onun dışında bu işlemi yaptırmadan tüp bebek işlemini yaparsa doktorunuz risk almış olur . Yapmaması gerekiyor yani . Burada arkadaşlar yazmıştır ya da yazacaklardir zaten . Araştırın ,görüş alın birçok doktordan sizin için hayırlısı olsun ...
Tek tüpte sıvı vardı .. o tüpü kapatmaya karar vermiştim tek embriyo sağlıklıydı - genetik test yapılmıştı- kaybetmek istemiyordum . Belki de embriyo dan kaynaklıdır ama oğlum kucağımda şimdiTüpleriniz şiş miydi yoksa kapalı mıydı?