hidrosalpinks olup tüp bebek yaptıran ??

Merhaba iyi bayramlar herkese :KK200:hidrosalpinks i olup ameliyat olmadan tüp bebek yaptıran ve hamile olan varmı acabaa ? hidrosalpinks için ameliyat olduktan sonra tüp bebek önerilmiş genelde sitedeki yorumlarda ama bu şekilde olan varmı merak ettim.
Merhaba
Arayışlarınızı gördüm sizin aradığınız tek bir cebap var aslında ameliyat olmadım pozitifi gördüm demeleri ama burdan pek çok arkadaşım size görüş bildirmiş…

Zaten hidroselpenks olup bunu bilip gebe kalan sayısı var mı bilmiyorum ama burayı galan ettim ben size diyim çok negatif alan var ama pozitif olan yani şiş tüp ile gebe kalan görmedim..

ISSIZZ ISSIZZ arkadaşımız var senelerce bekleyip şiş tüp ile transfer yapıp negatif alan mesela.

Sonra bir sürü kişi etiketlerim buraya, usg de şiş görünümü varsa onu nasıl kurtaracaksınız kürlerle bilmiyorum.
Tıpa kasaplık olarak değil de güvendiğiniz doktor ile iyileşme süreci sizi iyi etme hali olarak bakarsanız belki bebeğiniz size gelen gelecektir. Kendinizi psikolojik olarak yıpratmayın daha fazla derim ben 🌿

Bana hidroselpenks olarak denediler tüp bebeği tutmadı.
Ameliyatlarımı oldum. Doğal yolla gebe kaldım.
Peki sizin hidroselpenks ile tüpleriniz alınmamaya karar verildi ya da temizlendi mi iltihaplı sıvı?
Tek tüp normal miydi bir çok kombinasyon oldu kafamda anlatabilir misiniz rica etsem 🥰

Merhaba iyi bayramlar herkese :KK200:hidrosalpinks i olup ameliyat olmadan tüp bebek yaptıran ve hamile olan varmı acabaa ? hidrosalpinks için ameliyat olduktan sonra tüp bebek önerilmiş genelde sitedeki yorumlarda ama bu şekilde olan varmı merak ettim.
Evet canım sıkıntılı tüplerle iki kez negatif sonuç aldım sonra tüplerimi aldırdım gebelik oluştu zaten tüp bebekte tüplere ihtiyaç yok ki ve de hidrosalpenks için iyilişme umududa yok o yüzden iyi bir Dr bulup tüplerini aldır. Bende senin gibi bunu çok araştırdım çok psikolojim bozuldu Rabbim beterinden korusun tek dert zaten hidrosalpenksse gebelik oranı çok çok yüksek olur demişti dr bana sorun çözülünce

çok geçmiş olsun. tüplerde bir enflamasyon var aslında o sebepten dolayı sıvı birikiyor. hamilelikte regl olunmayacağı için bu durumun kendiliğinden düzelip düzelmeyeceğini merak ediyorum açıkçası
Enflamasyondu ilk başta bendekide ameliyat olmadan transfer sonuc negatif. Ardından ameliyat oldum tek tüp alındı şimdi ikinci tranfer icin hazırlıktayım .Hidrosalpenks kesinlkle düzelmiyor sakın riske atmayın

Siteye girdigim ilk günden beri yaşadıklarimla herkese destek olmaya çalışıyorum çünkü ben buradaki tecrubelerden cok sey öğrendim.
Yazınızdan rahatsiz olmak degil sorun daha gecen haftalarda sizi kendi yazima etiketledigimi hatırlıyorum demekki aradan gecen bu kadar zamana ragmen burada ve ya farkli sekillerde araştırmaya devam etmissiniz ama arastirmaniz farkli bir yöntem arama yönünde olmuş.
Bende teshisim ilk koyulduğunda sizin gibi arastirma yaptım çok okudum ama gördüm ki tüplerin alınması en sağlıklısı ve size bunu doktorlarda söylüyor burada yazdığınız ya da okudugunuz bir çok yazı aynı şeyi söylüyor.
Tüp bebek yaptım pişman degilim demekte su oluyor korkuyor olabilirsiniz süreçten ama korkmayin deneyip yanilma yontemindense daha kesin sonuç neden kendinizi yipratiyorsunuz demek.
Amacim kimseyi üzmek degil ama aylardir buralardaysam birseyler yasadiysam birilerine faydam dokunabilecek seyler biliyorum demektir.
Umarim gonlunuzden geçtiği gibi normal yolla gebeliginize sağlıkla kavusursunuz sevgiler
Çiçeğim döktürmüş😂😂😂 nasıl bebişin annesi

Peki sizin hidroselpenks ile tüpleriniz alınmamaya karar verildi ya da temizlendi mi iltihaplı sıvı?
Tek tüp normal miydi bir çok kombinasyon oldu kafamda anlatabilir misiniz rica etsem 🥰
Benim rahim filminde sol tüp hidroselpenks olduğu ortaya çıktı. Sağ tüpümde sorun yoktu.

Ameliyat oldum yapamadılar acemi doktorlara denk geldim, kanama başlatmışlar olmadık bi yeri kesmişler ( sol tüp hidroselpenks o kadar ilerlemiş ki bağırsağıma yapışmış + yaygın karın zari yapışıklı+ karaciğer alt kısmı karin zarına yapışık+ rahmin dışında miyom olusmuş miyomun yakışıkla alakası yok ),kapali ameliyat açığa döndü, kanama durmayınca hocalarına ameliyatımı devrediyorlar hayatımı kurtarmak için o kadar hızlı bi kesik atmış ki karnıma kesik yamuktu.

Neyse tüp bebek raporu çıkarırken doktor dedi ki gel böyle bi deneyelim belki tutar.
Denedik tutmadı.

Sonra ameliyatımı op de emre karatekeli yaptı. Ameliyat da bir numara doktorlardan birisidir. Rahim filmi karın zarından ayırdı, rahim dışında olusan miyomu aldı, acik sorunsuz sag tüpümün üstünde kist olmuş aldı, sol tüpümü de ben bağlattırdım aldırmadım. Keske aldirsaydim sonra neler oldu neler.
Kesinlikle aldırsınlar bu sorunla karşılaşan insanlar.

Benim ki baya geniş içi enfeksyon dolu ve bağırsağıma yapışık olmasının sebebi uzun yıllardır içimde kalmasi ve ilerleyerek iceride yapışıklık bağışsağıma yapışma ve rahimde bağırsağıma yapışma sorunu oldu.

Bana hiç ağrı sızı vs yapmadı. Belirti vermeyen idrar yolu enfeksiyonu gecirmisim belirti vermediği içinde yıllar içinde bu hasarlar oluşmuş.
Sadece bağırsağımda asiri gaz durumu vardı, oğlumuzn dogumunda alınınca bu sorun aninda ortadan anında kalktı.
Ameliyat oldum ocak ayinda Mayıs ayinda tüp bebek denettirdiler. Kimyasal gebelik oldu. Hic gerek yokmuş tüp bebeğe.
Temmuz ayında ogluma gebe kaldım.
Oglumu doğurduktan 8 ay sonra da kızıma gebe kaldım.

Siteye girdigim ilk günden beri yaşadıklarimla herkese destek olmaya çalışıyorum çünkü ben buradaki tecrubelerden cok sey öğrendim.
Yazınızdan rahatsiz olmak degil sorun daha gecen haftalarda sizi kendi yazima etiketledigimi hatırlıyorum demekki aradan gecen bu kadar zamana ragmen burada ve ya farkli sekillerde araştırmaya devam etmissiniz ama arastirmaniz farkli bir yöntem arama yönünde olmuş.
Bende teshisim ilk koyulduğunda sizin gibi arastirma yaptım çok okudum ama gördüm ki tüplerin alınması en sağlıklısı ve size bunu doktorlarda söylüyor burada yazdığınız ya da okudugunuz bir çok yazı aynı şeyi söylüyor.
Tüp bebek yaptım pişman degilim demekte su oluyor korkuyor olabilirsiniz süreçten ama korkmayin deneyip yanilma yontemindense daha kesin sonuç neden kendinizi yipratiyorsunuz demek.
Amacim kimseyi üzmek degil ama aylardir buralardaysam birseyler yasadiysam birilerine faydam dokunabilecek seyler biliyorum demektir.
Umarim gonlunuzden geçtiği gibi normal yolla gebeliginize sağlıkla kavusursunuz sevgiler
geçen sefer yazdığımda gönderim herkese ulaşmamıştı ben de moderatörden herkese bildirim gitmesini rica ettim böylece geniş bir kitle cevap verebilsin diye.
araştırmazsanız eğer sizi herkes kullanabilir. Araştırma yapmayı türk toplumu nedense sevmiyor, sorgulamayı sevmeliyiz. desteğiniz için teşekkür ederim siz tecrübe ettiğinizi yazmışsınız eksik olmayınız.

Merhaba
Arayışlarınızı gördüm sizin aradığınız tek bir cebap var aslında ameliyat olmadım pozitifi gördüm demeleri ama burdan pek çok arkadaşım size görüş bildirmiş…

Zaten hidroselpenks olup bunu bilip gebe kalan sayısı var mı bilmiyorum ama burayı galan ettim ben size diyim çok negatif alan var ama pozitif olan yani şiş tüp ile gebe kalan görmedim..

ISSIZZ ISSIZZ arkadaşımız var senelerce bekleyip şiş tüp ile transfer yapıp negatif alan mesela.

Sonra bir sürü kişi etiketlerim buraya, usg de şiş görünümü varsa onu nasıl kurtaracaksınız kürlerle bilmiyorum.
Tıpa kasaplık olarak değil de güvendiğiniz doktor ile iyileşme süreci sizi iyi etme hali olarak bakarsanız belki bebeğiniz size gelen gelecektir. Kendinizi psikolojik olarak yıpratmayın daha fazla derim ben 🌿
evet anlıyorum ama imkansız diye bir şey de yoktu dimi :)
ameliyat işini sordum bende çikolata kisti de olduğu için bağırsağını bile alabiliriz dediler (bunu diyen devlet hastanesi doktorlu zaten ona güvenim tamdı). benim şuan bir rahatsızlığım yok boşu boşuna kendimi riske de atmak istemiyorum. özeldeki doktorlara da güvenmiyorum açıkçası

evet anlıyorum ama imkansız diye bir şey de yoktu dimi :)
ameliyat işini sordum bende çikolata kisti de olduğu için bağırsağını bile alabiliriz dediler (bunu diyen devlet hastanesi doktorlu zaten ona güvenim tamdı). benim şuan bir rahatsızlığım yok boşu boşuna kendimi riske de atmak istemiyorum. özeldeki doktorlara da güvenmiyorum açıkçası
Ben hidrosalpenks ameliyatı oldum. Çokta kolay geçti . Sonrasında tüp bebek yaptık ,pozitif oldu fakat başka şeyler gelişti . Konu ile alakasız bunlar o yüzden yazmayacağım . İşinin ehli doktorlar var . Beni onlardan biri ameliyat etti hatta kameraya çekiyorlar ameliyatı bizde sonrasında film izler gbi izledik .Eğer cekinceniz bu ise çekinmeyin lütfen... Onun dışında bu işlemi yaptırmadan tüp bebek işlemini yaparsa doktorunuz risk almış olur . Yapmaması gerekiyor yani . Burada arkadaşlar yazmıştır ya da yazacaklardir zaten . Araştırın ,görüş alın birçok doktordan sizin için hayırlısı olsun ...

Ben hidrosalpenks ameliyatı oldum. Çokta kolay geçti . Sonrasında tüp bebek yaptık ,pozitif oldu fakat başka şeyler gelişti . Konu ile alakasız bunlar o yüzden yazmayacağım . İşinin ehli doktorlar var . Beni onlardan biri ameliyat etti hatta kameraya çekiyorlar ameliyatı bizde sonrasında film izler gbi izledik .Eğer cekinceniz bu ise çekinmeyin lütfen... Onun dışında bu işlemi yaptırmadan tüp bebek işlemini yaparsa doktorunuz risk almış olur . Yapmaması gerekiyor yani . Burada arkadaşlar yazmıştır ya da yazacaklardir zaten . Araştırın ,görüş alın birçok doktordan sizin için hayırlısı olsun ...
çok geçmiş olsun teşekkürler

X