- Konu Sahibi turkolog_banu
-
Banada kıl köklerinin ve an kilo alımının neden olduğunu söylediler. Kilo çok önemliymiş bu rahatsızlıkta. Zayıflmaya çalışıyorum şimdi. Kıl konusunda ne yazıkki problemli bir yapım var, doktorlar banada önerdiler lazer epilasyonu. Ama ben nerden başlasam bilemedim
Nişantaşında mıydı o hastane? Ben Cerrahpaşaya gidicem, umutluyum açıkcası, profesörler bakıyor sonuçta ve dermatolojinin bile farklı farklı bölümleri var, Amerikan Hastaneside aklımda olsun, ayrıca biraz araştırayımda pegasus sağol..
pegasus canım, ilaçla tedavi etmediler mi, gerçi benim 8 senedir kullanmadığım antibiyotik kalmadı, en sonunda Marmara Üniversitesi hastanesi ameliyatla içini boşaltmak gerek yaraların dedi, plastik cerrahiye gittim tahliller istedi, grip olduğum için ameliyatı şu an yapamayız dediler açıkcası bende ameliyatı istemediğim için gitmedim sonra, ama iyice düşünüp ameliyat olmak lazm sanırım. Yaralarında hoş görüntüsü yok tabii ama ameliyatta iz kalır ya da başka birşey olur diye korkuyorum.. pegasus bana hiç şurdan parça alıcaz demediler yaraların içini boşaltıcaz dediler seninki nasıldı?
evet canim nisantasi.ben 5 senedir bu hastalikla mucadele ediyordum, oldurmez surundurur dene cinsten bir hastalik.burdaki her kesi cok iyi anliyorum.ben cerrahpasaya da gittim.orda greft yapacaklarini soylediler.deri nakli yani.acibademe gittim , ordada greft dediler.bacagin yukari kismindan deri alip yamiyolar.bacagin asla eskisi gibi gozukmicek dediler bana.estetik mudahele bile yapamiyorlarmis.ama amerikan hastanesinde greft uygulamadilar, deriyi bitistirib diktiler, cok rahat ve acisiz oldu.diger turlu dayanilmaz acilar cekiyormusuz.ve bende 11 tane yara vardi, cok buyuktu alan.kasik ve koltuk altlarimdaydi.ben sizin neler cektiginizi bildigim icin en iyisi olsun istiyorum.acibademde egerki greft olmazsa gerilme olur, kolunu kimildatamazsin dediler, ama gerilme falan hic olmadi.cok cok rahat haraket ediyorum.darisi basiniza.greft cok zor bir sey.hele hele vucudun bozulmasi , ve eskisi gibi bir daha olmamasi insanin moralini cok bozuyor.cok sukur bende oyle olmadi.hic bir yerimden deri nakli yapmadilar.tamamen kurtuldum
tsk cnm.yaralarim kalmadi cok sukur,hepsini aldilar.tek koltuk altimda 11 taneydi.2 koltuk altimdada vardi.kasiklari da hesaplarsak 20 den fazla yaram vardi.evet dikisler estetik.git gide kuculuyor.amelyati 23 martta oldum.23 nisanda 1 ayim tamamlaniyor.14 gun dikislerim kaldi, sonra aldilar.dikisleri narkozla aldirdim ben, cunku 70 tane dikisim vardi.o agriya dayanamzdim ben, agriya karsi asiri hassasim.bence amelyat ol kurtul tatlim, baska turlu kurtulus yok bu hastaliktan.20 senedir bu hastaligi tasiyanlar var.bitse onlarda biterdi.ustelik iz konusunda soyle dusun.diyelim koltuk altinda ince dikis izi oluyor, zaten iltihap oldugu icin koltuk altindan utaniyor insan.surekli akan kokulu akne,oteki turlu ince ip gibi bir cizik, ve git gide kuculen bir cizik.hangisi daha korkutucu geliyor sana.her 2 turlu de koltuk altini acamiyorsun, ama yazin guneslenince o kalan ince ip lekesi yok oluyor bronz tende.akne hic bir sekilde yok olmuyor.antibiyotikle fazla devam edilmiyor.ve bende artik oda ise yaramiyordu.,yayilmaya devam ediyordu.her adet donemimde bir tane cikartiyordum.deri nakli zor kabul ediyorum, sukur bende onu yapmadilar.ama doktorum yapalim deseydi ben ona da itiraz etmicektim, cunku akneden cok daha iyi olurdu benim icin.ne cektigini cok iyi biliyorum, sadece 1 kez amelyat sonrasi kurtuluyorsun bunu dusunPegasus canım geçmiş olsundarısı başımıza inşallah...
Şu an yaraların ne durumda?Dikişler estetik dikişmi?İyileşme evren devam ediyor mu?Ne zaman oldun bu ameliyatı ve evet ben tamamen kurtuldum diyebiliyormusun?
Bende ameliyatı düşünür oldum ama korkuyorum.Düşününce de diyorum roacutan,antibiyotik,kremler....nereye kadar ol kurtul.İlaçların vücudumuza verdiği zararlarda cabası.
Hoşçakal...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?