- Konu Sahibi turkolog_banu
tsk cnm.yaralarim kalmadi cok sukur,hepsini aldilar.tek koltuk altimda 11 taneydi.2 koltuk altimdada vardi.kasiklari da hesaplarsak 20 den fazla yaram vardi.evet dikisler estetik.git gide kuculuyor.amelyati 23 martta oldum.23 nisanda 1 ayim tamamlaniyor.14 gun dikislerim kaldi, sonra aldilar.dikisleri narkozla aldirdim ben, cunku 70 tane dikisim vardi.o agriya dayanamzdim ben, agriya karsi asiri hassasim.bence amelyat ol kurtul tatlim, baska turlu kurtulus yok bu hastaliktan.20 senedir bu hastaligi tasiyanlar var.bitse onlarda biterdi.ustelik iz konusunda soyle dusun.diyelim koltuk altinda ince dikis izi oluyor, zaten iltihap oldugu icin koltuk altindan utaniyor insan.surekli akan kokulu akne,oteki turlu ince ip gibi bir cizik, ve git gide kuculen bir cizik.hangisi daha korkutucu geliyor sana.her 2 turlu de koltuk altini acamiyorsun, ama yazin guneslenince o kalan ince ip lekesi yok oluyor bronz tende.akne hic bir sekilde yok olmuyor.antibiyotikle fazla devam edilmiyor.ve bende artik oda ise yaramiyordu.,yayilmaya devam ediyordu.her adet donemimde bir tane cikartiyordum.deri nakli zor kabul ediyorum, sukur bende onu yapmadilar.ama doktorum yapalim deseydi ben ona da itiraz etmicektim, cunku akneden cok daha iyi olurdu benim icin.ne cektigini cok iyi biliyorum, sadece 1 kez amelyat sonrasi kurtuluyorsun bunu dusun
Pegasus canım senin yaran fazlaymış gerçekten ıyı dayanmışsın ağrılara.Benim şu an 3 tane ve çok canım yanıyor.Çok şükür koltuk altımdan hiç çıkmadı kasıkta benimkilerde.Yani ne iççamaşırı giyebiliyorum rahat rahat,ne oturup kalkabiliyorum.Eşimle konuştum eğer çare olacaksa gidelim bizde İstanbul a dedik.Senin gelişmelerini takip edeceğim.Şu an değil ama okul tatilinde düşünüyorum bende.Çünkü bir oğlum var ve onu bırakabileceğim kimse yok.Okula ben götürüp,getirmek zorundayım.Yatman gerektimi kaç günde ayağa kalktın?Bu benim için önemli.Sen beni yüreklendirdin sağol.