- 31 Mart 2024
- 277
- 719
- 26
- Konu Sahibi esra777057
Evet kk üyeleri bildiğiniz gibi bu gece hıdırellez gecesi. Yeri gelmişken sormak istedim gerçekten rüyası doğru çıkana denk geldiniz mi? Yani tuzlu yiyip uyumamıza değer mi ne dersiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de lisede hoşlandigim çocugu bir kağıda çook güzel çizmiştim. Hatta çizimime hayret etmiştim. Kağıdı gül ağacının dibine gomecektim güya, yapmamıştım. :))Ben lisede yapmıştım gördüğüm kişiyle evlenmedim tutmadı
Benim annem babamı rüyasında görmüş o bi düşündürdüBen lisede yapmıştım gördüğüm kişiyle evlenmedim tutmadı
Aslında ben de inanmıyorum ama ne zararı var ki gözüyle bakıyorumBen de lisede hoşlandigim çocugu bir kağıda çook güzel çizmiştim. Hatta çizimime hayret etmiştim. Kağıdı gül ağacının dibine gomecektim güya, yapmamıştım. :))
Ben bu tarz şeylere inanmıyorum. Hurafe bence.
Evet, insan merak ediyor acaba olur mu diye. Yapılabilir, tercih meselesi. :)Aslında ben de inanmıyorum ama ne zararı var ki gözüyle bakıyorum
İki evlilik yaptım ikisi de gördüğüm kişi değildi ya inşallah Seda Sayana bağlamamBenim annem babamı rüyasında görmüş o bi düşündürdü
Ahahaha çorap kadınıysanız neden olmasınİki evlilik yaptım ikisi de gördüğüm kişi değildi ya inşallah Seda Sayana bağlamam
Bu gerçekmi sizceGecen yil cizdigi birseyi ufak ayrintilari ile birebir yasiyorum ama digerleri tutmadi. Bu sene bir daha cizdim :))
Cüzdanları neden açık bıraktınızDişarda kasirga var resmen, birkac birsey yazdim kosturarak bahceye inip dalina bagladim
Geri kosarken baktim ip kaydi ta asagi indi geri de donmedim
Cuzdanlari acik biraktim mutfak kapisi aralikti
Esime dedim cuzdanlari acik biraktim
Ama ben kapiyi kapattim mutfagin dedi
Oyle bir aksam iste
Ben kağıda çizmiştim bir sene imkansız dilekler bayağı hepsi oldu bu sene tekrar yaptım tuz olayını bilmiyorumEvet kk üyeleri bildiğiniz gibi bu gece hıdırellez gecesi. Yeri gelmişken sormak istedim gerçekten rüyası doğru çıkana denk geldiniz mi? Yani tuzlu yiyip uyumamıza değer mi ne dersiniz
Bu gerçekmi sizce
Bereketlensin diye bırakılırCüzdanları neden açık bıraktınız
Ben bir kere beş kişi birde ben için resim çizdim kendim hariç hepsi olduNasil yani, yasadigim seyi yaziyorum, bu arada olay tabi ki bir gece degil pozitif motivasyon kisin agirligini uzerinden atma vs bir butun. Keske cizdigim resmin fotografi ceksem de ikisini koyabilseydim :)
Yine en az bir tutturma bekliyorum:)