Anket hickiriklarla aglamak istiyorsunuz, yaninizda kimin olmasini isterdiniz?

hickiriklarla aglamak istiyorsunuz, yaninizda kimin olmasini isterdiniz?

• Ankete Katılan
    145
Öyle bir zamanda hep yalnız olmayı isterdim ama Allah razı olsun hiç yalnız bırakılmadım...Ağladım mı tam ağlarım fena oluurum ateşim fırlar hemen...Eşim annem babam arkadaslarım asla elimi bırakmazlar ...Şöyle doya doya ağlayamadık ya..
Şaka bir yana Rabbim kederlerden ağlatmasın kimseyi;mutluluktan hazdan affedilme duygusundan duaların kabulunden coşkudan ağlatsın inş.

yalniz olma tercihim.kimseyi üzmek kirmak istemem cünkü...
allah korusun cok büyük olaylarda bile kaskati kesilirim ama yalniz kaldigimda kendi kendime icimi dökerim...

icimden geldigi icin agliyorsam tek kalmak isterim cünkü kimse öylesine aglamk istedigimi anlamaz hep sebep ararlar en güzeli tek basima

Hiç kimse olmamalı yapayanlız duygularımı yaşamalıyım. Başkalarının yanında ağlayamam zaten.

hıc kımseyı ıstemem tek basıma aglarım.kımsenın benı aglarken gormesını ıstemem

hic kimseyi istemem, yanliz kalip aglamak benim icin daha iyi

Yanımda biri oldugunda ağlayamadığım için tek olmayı tercih ederim

ya kocem olsun ya da bıraksın ben kendi başıma ağlıyım
bi başlayınca bi kaç saat hıçkıra hıçkıra ağlarım o yüzden pek yanımda durmaz ama bakarki epeydir ağlıyorum rahatlamışsındır yeter artık ağlama diye sakinleştirmeye gelir :asigim:

kimse olsun istemem ben birinin yanında ağlamaktan nefret ederim; ağlayamam da zaten tutarım kendimi

Eşim olsun isterim çünkü en mutlu anımdada en üzgün anımdada gözüm ilk onu arar.

yalnız ağlamayı tercih ederim.ille de biri olacaksa eşim

asla kimse olmasın yanımda ben ağlarken
kimse görmesin kimse acıyarak bakmsın bana
çünkü insanoğlu gün gelirde o ağladını yüzüne vurur
bana allah yeter

Kimseyi istemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…