Anket hickiriklarla aglamak istiyorsunuz, yaninizda kimin olmasini isterdiniz?

hickiriklarla aglamak istiyorsunuz, yaninizda kimin olmasini isterdiniz?

• Ankete Katılan
    145
eşim olsun isterim çünkü gerçekten az ama öz ağlarım eeee susturmakda her yiğidin harcı değil eşim sağolsun iyi bi dert ortağıdır iyi bi dinleyicidir a.s.

hiç kimse olmasın suratımı çirkin şekillere sokarak bağrına bağrına ağlayayım rahat rahat
senağlama

hiçkimsenin olmasını istemem, kimsenin beni ağlarken görmesini istemem çünkü, ille de birisi olacaksa eşimin olmasını isterim.

şuana kadar hep eşim denk geldi ilk zamanlar kızıyordu ağlama dayanamıyorum ben diyordu..şiimdilerde alıştı sadece sarılıp tamam geçti diyor. laf aramızda zor ağlarım ağlarsamda zor susarım. kesinlikle yanlız olmak daha iyi geçenlerde bi cümle hoşuma gitmişdi dizinin birinde ağlayan bayana (kızın babası ölmüş) adam yanaşıp ağla ağla ki içini dök zamanla geçicek bu acın şimdi ne desem anlamsız demişti. yani yanındaki ne dese ne yapsa boş.

kimsenin yanımda olmasını istemem
ben hep ağlasenağlamamalarımda yalnızımdır zaten

kesinlikle yanlız olmak ve katıla katıla ağlamak o anki zayıflığımı kimse görmesin diye birde aynada kendimle hesaplaşırım ağlarken :mymeka:ama bir tavsiye çok zor durumdaysanız koyverin gitsin senağlamaben sıktım kendimi birgün annem anlamasın diye başıma bir ağrı saplandı ve ne olduğunu anlamadan burnumdan kan gelmeye başladı ben farketmedim bile annem çok korkmuştu deliye döndü kadıncağız:1shok: her zaman bana ne zaman ağlamak istersen hemen ağla kimin yanında yada nerde olursan ol:1hug: der :CüvCüv:Şeniz

yalnız kalmayı tercih edenlerdenim, ağlarken yüzümün aldığı hali kimsenin görmesini istememm

Kesinlikle sevgilimi isterdim..Ailemi gözyaşlarımla üzmek istemesdim senağlama

hiçkimseyi istemem önceden olsa eşim derdim ama artık eskisi gibi gözyaşıda dökmüyorum gerçi ama yinede istemem kimseyi yalnız savaşmak en iyisi............yada yıkılmak......

hiç kimseyeyi istemem.....................

kimse olmasin, aglarken teselli edilemeyi sevmem....
ben aglayip icimdeki zehiri bosalttikdan sonra yanimda beni gercekten anlayan teki kisi yani kuzenimin yanimda olmasini isterim....

sevdiklerim üzmeyi istemem.o yüzden yalnız ağlamayı tercih ederim

Bazen yalnız kalmak yüreğimi dinlemek isterim...

Bazense eşimin yanımda olmasını ve kırık yüreğimi beraber dinlememizi isterim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…