hicbirsey avutmuyor artik,galiba hic anne olamayacagim!!!

Arkadslar hepinize cok cok tesekkurler,ama sizde diyorsunuz ya yumurtasi olan her kadinin cocugu olabilir diye,benim yumurtam olmuyor arkadslar,bitmis,tukenmisim,allahin cezasi endometriosiz denen illet yumurtalarimi mahvetmis,olan yumurtamda dollenmiyor zaten,cok zayif,evet psikolojim cok bozuk,zaman gectikcede daha cok bozuluyor,yasimda genc degilki yakinda 40 olacagim,umutsuzluga dusmeden once cok umut ettim ama ne yazikki umutlarim tukendi,cocugu olan insanlarla bile gorusmek istemiyorum artik,gordukce dahada kotu oluyorum,gordukce kendimi daha cok eksik hissediyorum,isyan etmiyorum allaha ama uzulmemek,kahrolmamak benim elimde degil,hayatta en cok istedigim sey annelikti,cocukken bile cocuklari taparcasina severdim,sanirim allahin agirina gitti,bu benim sinavim galiba,allah beni bununla siniyor,depresyona girmemek icin cok direndim,umutsuzluga kapilmamak icin cok direndim ama sanirim insanin kendi elinde degil bu,avunamiyorum bir turlu,bebek dusuncesini atamiyorum icimden,uzun zaman tup bebek bolumune bile girmedim dusunmemek icin ama insan ne kadar inkar etmeye calissada icindeki volkan gun gelip patliyor,kusura bakmayin ne olur,yazmasam cildiririm herhalde,birileriyle paylasmak zorundayim,kimseyle konusamadiklarimi buraya yaziyorum.

gülşehri sence Allah'a zorluk varmı. şu koca şehirleri deprem deiğimiz şeyle Allah muhafaza yerle bir eden rabbim senin rahmine küçücük bir yumurtayıda koyamazmı? bak Allah'a isyan ediyorsun. asıl bu onun ağırına gider.yukarıda yazmışsınki Allah'ın cezası endometriosiz o sana ceza değildir gülüm. sonra taparcasına diyorsun insana tapılmaz caınım. çok özür dilerim sana ahkam kesmiyorum seni çok iyi anlıyorum ama inanki hayırlı zaman vardır. bak darkinlife arkadaşımıza inan 1 ay öncesine kadar ona mesaj atmaya çekiniyordum. moralide çok bozuktu. onlarında problemleri çok büyüktü. ayrıca maddi yönden de çok şey yapamıyordu. kendiliğinden hamile kaldı arkadaşımız. hayırlı zamanı varmış. annelik alnına yazılmış. gülşehricim hayırlı zamanı bekle. ayrıca hiçbirimiz için çocuk hayırlıdır da diyemeyiz.Bir sürü kardeşimiz hamile şu sitede Hepside çok mutlular Allah daim etsin. Allah muhafaza doğacak çocukları onlara hayır getirecek diye bir kural yok. hasta olabilirler. sakat olabilirler. Tekrar Allah muhafaza diyorum. yada bu senin başına gelebilir. Nolursun Allah'tan hayırlısını iste. Hayırlı zamanda hayırlı evlat.

GÜLŞEHRİ

Canım seni merak ediyoruz. Hayat akıp gidiyor , hayatta tek tutunacagız dal içimizde açıklayayacamız umut , güneş hergün yeni süprizlerle ve mucizelerle doğuyor.Dön ve bak içinin taa derinliklerinden rabbimi bir selam ver , sabırlı ol .
Seni tanımasakta artık sende bizim hayatımızın bir parçasısın...

bu güzel yazın için ayrıca teşekkür ederim burda birbirimize destek olmamız çok güzel insan bazen yanılgılar içine düşüyor bocalıyor gülşehride atlatacak inşallah

SELAM

Artık tanımasakta birbirlerimizi yaşadıklarımız hep aynı .
İçimizdeki o özlemle dolup taşan yanardağız herbirimiz göz yaşlarımız hep aynı özlem için dökülmüyor mu.?
Başaracağız ,zaman alacak uzun sürecek ,canımız her defasında biraz daha yanacak ama , içimizdeki
anlatamadığımız bir kaynak yok mu? ve çok uzak derinden seslenmiyor mu ? Devam olacak devam diye..
Bu hayat kartında karşımıza bu çıktı,aslında ne kadar yıpratıcı ve yaralıyıcı olsa durumumuz , hayat devam ediyor vazgeçilemiyor hayallerden ...
Ben vazgeçmiyeceğim ve sizlerde kenetlendik hepimiz dualarımız birbirimiz için sevinçleriniz sevimçimiz artık
VAZGEÇME GULŞEHRİ BİZİM İÇİN

ne diyecegimi bilemedim inan,cok duygulandim,evet haklisin galiba vazgecmemek gerekiyor,helede gormesemde yanimda olan sizler gibi dost sicagi varken,sagol arkadsim,umarim ve insallah hep birlikte yapacagiz bebek takvimlerimizi,insallahh...

nasıl oldun canım biraz daha iyimisin?

canim,iyi olmak icin ugrasiyorum ve olacagim insallah,kafami dagitmaya ugrasiyorum,surekli evde olmakda bunaltmaya basladi beni,hicbirsey gelmiyor elimden,elim kolum bagli oturuyorum,tek tesellim burasi,cok sagolun arkadslar,desteklerinizde olmasa ne yapardim bilmiyorum.

Gülşehri canım benim sana ne diyebilirim ki ne desem sana teselli olmayacak. Ama şunu lütfen unutma herşeyde bir hayır vardır. İlk tüp bebeğim tutmadığında yıkılmıştım. Hastanede bir bayan yanıma yaklaştı hayatını anlattı. Kendimi bıraktım kadına ağlamaya başladım. Tek Cocuğunu 12 yaşındayken kaybetmiş ve o zamanlar 43 yaşındaymış. Daha sonra 3 defa tüp bebek denemiş olmamış. Hayata küsmüş. Ama sonra yeni doğmuş bir bebek evlatlık almışlar, şuan 7 yaşındaymış ve tüm dünyam o oldu diyor. Anladımki dünyanın sonu değilmiş diyor. Belçikada 20 yıl tedavi gören bir ablam var olmadı olmadı sonra kendiliğinden oldu, hamile kaldığında dünyanın en mutlu insanıydı, taaa ki cocuk doğana kadar, cocuk zihinsel özürlü ve çok problemli bir çocuk olarak doğdu, ve şuan keşke doğmasaydı diyorlar. Canım benim, dualarını asla eksik etme, dua okuduğun sürece allah sana herşeyin hayırlısını verecektir, bundan emin ol. Kendine hayatı lütfen zehir etme çünkü etrafındaki insanların sana ihtiyacı var ve eminimki seni çok seviyorlar ve sen üzüldükce onlarda üzülüyordur.

GULŞEHRİ

Evet bende buradayım daha önce niye paylaşmamışın diyede pişman olmuyor değilim.
Hayatın ne getirdiklerini bilemiyoruz ve bunun ne zaman yaşayacağımızıda.
Durumunun ne olduğunu tam olarak ne olduğunu bilmiyorum.Endometriosiz yaşmışsın .
Aşamalrını paylaş , benim en yakının arkadaşımda aynı durumda fakat o once söylenenlere rağmen 2 bebek sahipi oldu.
Ve hatta ilk çocuğuna 3 aylık hamileyken ameliyat olup kisti aldırdı .Ve sağlıklı bir bebek ve doğum yaptı.Korkusundan uzun zaman bebek istemedi tam 9 yılsonra doğal yoldan ikinc,i çocuk sahipi oldu.
Ramazan bayramında tekraraladı ve ameliyatla bir yumurtalığı akındı. Diğerinin fonksiyonları devam ediyor.
Hemen onu aradım sordum,Birçok insanda senin durumuna kadar gidebiliyormuş ama çocuk sahipi olamayacağı anlamına gelmiyor .UzunUzun tedavi ,moral ve herşeyinle hayata bağlanıp umut etmek çaresi bu .
Diğer arkadaşımız hakkında görüştük ,ve -Allaha kimselere yaşatmasın deyip cümlemizi bitirdik.
Kanser... annesi onu bir gün daha yaşatabilmek için neler yapıyor .Kızı gözünün önüde eğrip gidiyor ve 35 yaşında ,3 yıl önce severek evlenmişti,eşi terk etti.Neyse Beterin beteri var Allah hepimize hayırlısı ne ise onu hayırlı zamanda nasip etsin.
Düşünsük Hangimiz bu acı tartısında ağır basarız.

GULŞEHRİ

Yoksun ,neredesin , merak içindeyiz arada yaz.
osten falan vardı sizin oralarda ,havada soğuktur şimdi.
Bir şey merak ettim .Hiç türkiyede bir merkezle görüştünmü durumun hakkında.

Canim iyi olmak icin butun cabalarimi kullaniyorum,cok sagolasin,sizin gibi dostlar varken insan kolay kolay yikilmaz,evet tr den doktorlarla maillestim,hormon sonuclarimi gonderdim ama onlarda ayni seyi soyluyorlar maalesef,bu sonuclarla bir sey yapamayiz!bekliyorum hala,maddi imkanlari saglayinca bizzat kendim gidebilirim insallah,bakalim;biraz zamana,en cokda allahin takdirine kalmis...

Tesekkur ederim dost,incelemedigim,girmedigim bir site daha varmidir diye dusunuyordum ama varmis,el elden ustundur tabii,genellikle bitkisel kismiyla ilgilendim cunki geriye kalan tek secenek o gibi gorunuyor artik...

ben de yarın baslarım kac tane okudugumu yazarım Allah ınsallah gonlune gore hayırlı bır bebek nasıp eder... Senden de Allah razı olsun senın sayende ben de sevap ıslemıs olurum canım kendını hıc bırakma olur mu? gorusuruz kendıne ıyı bak ıyı geceler:)

canım kendini bu kadar yıpratma ve üzülme allah senin için hayırlısını versin bende aylardır bekliyorum.allahtan ümit kesilmez belki hiç beklemediğin anda bebeğin sana geliverir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…