hicbirsey avutmuyor artik,galiba hic anne olamayacagim!!!

ıkı gundur sıteye gıremıyorum gulsehrı,canım senın ıcın 4 tane yasın okudum ama adet oldugum ıcın devamını getıremedım:KK43: Allah kalbıne gore verır ınsallah, sana tum ıctenlıgımle, kalbımle kendı derdımmıs gıbı dua ettım bunu bılmenı ısterım... opuyorum kendıne cokk ıyı bak

canım benim ya bukadar umutsuz olursan nasıl avutacaksınki doktorlar ne derse desin insanın içinde az da olsa umut olmalı.umudu olayan insan yaşamaktan zevk alamaz......
benim bir komşum 16 sene çocuğu olmadı ve doktorlarda anne olmasını mümkün olmadığını söylemişlerdi oda evlatlık edinmeye karar vermişti.Evlat edindikten 2 sene sonra bebeği doğdu şimdi ikitane çocuğu var.evlat edindiğide onunla birlikte onu benim uğurum diye seviyo.......
canım kendi harap etmemeli ve hayata sarılmalısın.
Rabbimin mucizelerinin sonu yok unutma.......

canım herşeyin bir vakti sati vardır herşeyin hesabını yapar yüce allahım demekki seninde bebeğinin olmasının vakti saati gelmemiş sabır dile bol bol yunus aleyhisselam nasıl balığın karnında kaldı nasıl ordan kurtuldu ibrahim peygamber nasıl ateşe düştüğü halde yanmadı lütfen biraz sabırlı ol sabır acı evet ama meyvesi tatlı ltfn bol bol bu duayı oku yunus aleyhisselamın balık karnında okuduğu dua LA İLAHE İLLA ENTE SUBHANEKE İNNİ KÜNTÜ MİNEZ ZALİMİN ayrıca belirteyim benim teyzeminde 11 yıl çocuğu olmadı ve tıbben imkansızken mucizevi bi şekilde hamile kaldı umudunu kesme sabır sabır bu duayı aklına geldikçe mutlaka oku bol bol

tatlım kendını uzme sorun yumurtlamadamı bılmıyorum ama tıp ılerledı canını sıkma her sey Yaradan bılır esınıde sıkma oda uzuluyordur elbet aranı esınle ıyı koru Alahtan ümıdını kesme

X