Hiçbir yere fotoğraf koymamak tuhaf değil mi

Ben de koymam misal

Koymak saçma geliyor, bilmiyorum internet günden güne genişleyen veri deposu, ve koydugun eklediğin yazdigin sey hic bir zaman silinmiyor. Yok edilemez gibi oluyor artik. Sanki fotograflar ileride dert olacak hoşuma gitmeyecekmiş gibime geliyor bu yüzden.

Birde bu fotoğraflara sapigi da psikopati da ulasabilir. Inanin yok demeyin, haberlerde gecen yil mi onceki yil mi bir kiz vardi. Adam yanlislikla bunu ariyor kiz yanlış numara diyip kapatiyor adam da askerde ve sesinden o kadar etkileniyorki kizin, arayip duruyor filan sonra evini filan da buluyor en son (tecavuz etmeye çalışırken galiba) öldürüyordu. Boyle bi dünyada koymak pek mantikli gelmiyor bana. 3. Sayfa haberlerine sandigimiz kadar uzak degiliz.

Isteyen gelsin reelde görsün yaa daha anlamli kiymetli oluyor zaten oyle

Kendiyle barışık olmamakla ilgisi yok. Ben de sevmem fotoğraf koymayı mesela ve kendimi de çok beğenirim. Ne bileyim sırf diğer insanlara göstermelik için fotoğrafımı çekip bi de bunu nete yüklemek bana çok anlamsız geliyor ah bi mantığını anlasam koyacam da çok saçma bana bi yararı yok değişik bir düşünce farkındayım. Hee bi de gizemli biriyimdir ve fotoğraf koymak gizemli olmak felsefeme aykırı geliyor. Konuştuğun çocuk da hayatını sosyal ağlarda yaşamayan biridir, bence bu bir artı olmalı. Benim hoşlandığım çocuğun da hiç resmi yoktur sosyal paylaşım sitelerinde ama kendini çok bir şey sanıyor hıh salak şey

Benimde fotoğrafım yok sosyal ağlarda. Hoşlanmıyorum. Birlikte selfie yapın. Ayrıyken bakarsınız ...

paylaşım sitelerinde güzel kız gören erkeklerin bazıları nasılki musallat oluyor rahatsız ediyor mesajla vs..yakışıklı erkek gören kızlarda erkeğe sarıyor rahatsız ediyor..belki arkadaşın böyle birşey yaşadı sana söylemiyor..

Benim eşimde biz sevgiliyken koymazdı banada koyma derdi. Çokda yakışıklıdır çirkin olmasıyla yada fotojenik olmamasıyla alakalı değil yani.evlenince bende anladım ndn koymadığını her insan güzel gözlerle bakmıyor fesat insan dolu etraf çekmeyen kıskanç kötü niyetli hem sanal ortam gerek yokmuş gerçekden koymaya.o da o yüzden koymuyor olabilir

Tuhaf değil. Fotoğraf koymasını önermişsiniz ve sevmediğini söyleyerek açıklamış zaten kendini. Bence üstüne gitmeyin, değiştirmeye çalışmayın. Kendi tercihi/seçimi.

Bende sosyal ağlarda foto kullanmayı sevmiyorum.. Foto koymamamın sebebi; ne kendime güvensizlik, ne de foto çekinmeyi sevmemek değil. Fotoğraf çekinmeyi severim, kendi çapımda da güzel de bir bayanım.. Ama sevmiyorum, sosyal ağlarda fotoğrafımı paylaşmayı.. Fotoma bakıp da iyi kötü yorum da bulunmalarını.. Bu özgüvensizlik değil, tercih meselesi..

Tuhaf değil. Fotoğraf koymasını önermişsiniz ve sevmediğini söyleyerek açıklamış zaten kendini. Bence üstüne gitmeyin, değiştirmeye çalışmayın. Kendi tercihi/seçimi.

Haklısınız sanırım, onun tercihi..

Zaten bir kere demişti ben şaka sanmıştım kıızlar rahatsız ediyor koymuyorum falan demişti ama dedim ya ciddiye almadım dalga geçiyor sandım

Zaten bir kere demişti ben şaka sanmıştım kıızlar rahatsız ediyor koymuyorum falan demişti ama dedim ya ciddiye almadım dalga geçiyor sandım
bu sebepten olduğunu düşünüyorum..bazı erkekler kız arkadaşına herşeyi anlatmak istemezler ..
ah bu kızlar varya bu kızlar..tabi hepsi değil bazılarını kastediyorum..sapık erkekten daha fazla sapık kızlar var..

Ben de hicbir yere fotografimi koymuyorum. Kendimle de barişigim, eskiden sosyal medyaya koyardim ne var ne yoksa. Ama bir yerde dur dedim, bana da bu sosyal medya işleri sacma geldi ve hepsini kapadim, hicbir yerde yokum. Kafam rahat. Yani size gore ben de tuhafim

Tuhaf değil bence, zira ben de öyle sayılırım. Kendinle barışık olmamakla alakası yok. Sosyal ağlarda aylardır aynı profil resmini kullanıyorum, o da eş dost vs. tanıyabilsin diye. Millet dk başı selfi yapıp koyuyor, ben de kafama estiği zaman çekerim telefona fotoğrafımı ama koymam, yayınlamam mesela. Tuhaf olduğumu da düşünmüyorum. Nesi tuhaf ki? Ona bakarsanız ne yer bildirimi yaparım, ne paylaşım, ne de arkadaşlarımla fotoğraf çekilip sosyal medyaya atarım. Bu benim gezmediğim ya da arkadaşlarımla buluşmadığım anlamına mı geliyor şimdi? Resim çekmiyor muyuz, çekiyoruz ama kendi datalarımızda saklıyoruz, orda burda değil.

Bencede en güzeli. Ne gerek var ki sosyal medyada foto paylaşmaya ?

Siz çekin sizde dursun ya da size foto yollasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…