- 2 Ocak 2015
- 1.257
- 1.138
- 28
-
- Konu Sahibi castleinthesnow
Öyle yapıcam mecburBen bir sıkıntı göremedim. Bi selfie çekinin birlikte, evde bakar hatırlarsınız yüzünü. :)
Sanırm :) ister koyar ister koymaz sizin bu kadar sorun etmeniz anlamsızSizce ben mi tuhafım?
Kendiyle barışık olmamakla ilgisi yok. Ben de sevmem fotoğraf koymayı mesela ve kendimi de çok beğenirim. Ne bileyim sırf diğer insanlara göstermelik için fotoğrafımı çekip bi de bunu nete yüklemek bana çok anlamsız geliyor ah bi mantığını anlasam koyacam da çok saçma bana bi yararı yok değişik bir düşünce farkındayım.Konuştugum cocuk hiçbir yere foto koymuyor ne twitter ne facebook ne whatsapp.. bu durum benim hoşuma gitmiyor resmen tipini unutuyorum ya1 hafta görüşmesek karşılaştıgımız zaman tuhaf geliyor ilk seferde,yüzünü ezberlemedim sonuçta yeni tanıyorum. Bir de konusurken duvarla konuşuyomuşum gibi geliyo Koysana falan diyorum ben böyle seviyorum diyor kendiyle barışık değil sanırım Sizce ben mi tuhafım?
paylaşım sitelerinde güzel kız gören erkeklerin bazıları nasılki musallat oluyor rahatsız ediyor mesajla vs..yakışıklı erkek gören kızlarda erkeğe sarıyor rahatsız ediyor..belki arkadaşın böyle birşey yaşadı sana söylemiyor..Konuştugum cocuk hiçbir yere foto koymuyor ne twitter ne facebook ne whatsapp.. bu durum benim hoşuma gitmiyor resmen tipini unutuyorum ya1 hafta görüşmesek karşılaştıgımız zaman tuhaf geliyor ilk seferde,yüzünü ezberlemedim sonuçta yeni tanıyorum. Bir de konusurken duvarla konuşuyomuşum gibi geliyo Koysana falan diyorum ben böyle seviyorum diyor kendiyle barışık değil sanırım Sizce ben mi tuhafım?
Bende sosyal ağlarda foto kullanmayı sevmiyorum.. Foto koymamamın sebebi; ne kendime güvensizlik, ne de foto çekinmeyi sevmemek değil. Fotoğraf çekinmeyi severim, kendi çapımda da güzel de bir bayanım.. Ama sevmiyorum, sosyal ağlarda fotoğrafımı paylaşmayı.. Fotoma bakıp da iyi kötü yorum da bulunmalarını.. Bu özgüvensizlik değil, tercih meselesi..
Tuhaf değil. Fotoğraf koymasını önermişsiniz ve sevmediğini söyleyerek açıklamış zaten kendini. Bence üstüne gitmeyin, değiştirmeye çalışmayın. Kendi tercihi/seçimi.
Zaten bir kere demişti ben şaka sanmıştım kıızlar rahatsız ediyor koymuyorum falan demişti ama dedim ya ciddiye almadım dalga geçiyor sandımpaylaşım sitelerinde güzel kız gören erkeklerin bazıları nasılki musallat oluyor rahatsız ediyor mesajla vs..yakışıklı erkek gören kızlarda erkeğe sarıyor rahatsız ediyor..belki arkadaşın böyle birşey yaşadı sana söylemiyor..
bu sebepten olduğunu düşünüyorum..bazı erkekler kız arkadaşına herşeyi anlatmak istemezler ..Zaten bir kere demişti ben şaka sanmıştım kıızlar rahatsız ediyor koymuyorum falan demişti ama dedim ya ciddiye almadım dalga geçiyor sandım