- 17 Kasım 2014
- 1.805
- 1.684
-
- Konu Sahibi castleinthesnow
Olabilir ama ben de haklı değil miyimFotojenik değildir belki
Ama tipini unutuyorum adamınbence en güzeli
Nasıl yani neden gözünüzü korkuttu kivalla benim tanıdığım bana ilgi gösteren biri de koymuyordu diğer hareketleri ile hepsini büyük resme baktım
açıkcası benim gözümü korkutmuştu hayır dedım
Nasıl yani neden gözünüzü korkuttu ki
Konuştugum cocuk hiçbir yere foto koymuyor ne twitter ne facebook ne whatsapp.. bu durum benim hoşuma gitmiyor resmen tipini unutuyorum ya1 hafta görüşmesek karşılaştıgımız zaman tuhaf geliyor ilk seferde,yüzünü ezberlemedim sonuçta yeni tanıyorum. Bir de konusurken duvarla konuşuyomuşum gibi geliyo Koysana falan diyorum ben böyle seviyorum diyor kendiyle barışık değil sanırım Sizce ben mi tuhafım?
Konuştugum cocuk hiçbir yere foto koymuyor ne twitter ne facebook ne whatsapp.. bu durum benim hoşuma gitmiyor resmen tipini unutuyorum ya1 hafta görüşmesek karşılaştıgımız zaman tuhaf geliyor ilk seferde,yüzünü ezberlemedim sonuçta yeni tanıyorum. Bir de konusurken duvarla konuşuyomuşum gibi geliyo Koysana falan diyorum ben böyle seviyorum diyor kendiyle barışık değil sanırım Sizce ben mi tuhafım?
Seviyorum demedim zaten henüz tanıma aşamasındayım.Ayrıca çalıştığı için evet sürekli bir araya gelemiyoruzNe komik...
İnsan birini seviyorsa tipini mi unutur...
Ne kadar sanal yaşıyorsunuz. Face- veya sanal ortamlarda kısa süreli sohbet olur. Siz bir araya gelmiyorsanız sanal vakit geçirme yaşıyorsanız... Biz karışmayalım.
Onu da isteyemiyorum hahahahtoplu yere koymasın sana çekip göndersin..olma mı? :)